Home / spavaća soba dekor / 5 pitanja koja si trebate postaviti prije nego što kupite sljedeći usisavač

5 pitanja koja si trebate postaviti prije nego što kupite sljedeći usisavač

Kupnja vakuuma za štap može se činiti jednostavnom, ali ima puno stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru najboljeg. Naveli smo ovih 5 pitanja koja si trebate postaviti prije nego što se odlučite. Prije nego što započnemo, krenimo izravno u srž stvari. Cijena.

Koliko ste spremni platiti za usisavač sa štapićem?

Ako razmišljate o kupnji usisavača za štap za dom ili stan, preporučujem vamkupite najskuplji model koji si možete priuštiti. Ovo je pravilo koje se može činiti jednostavno, ali je učinkovito. Govorim iz iskustva. Već sam kupio jeftine usisavače, koje sam morao zamijeniti nakon nekoliko mjeseci, zbog kvarova ili jednostavno neučinkovitosti. Kao i kod mnogih kućanskih aparata, možda i tijekom svog života trošite mnogo novca pokušavajući uštedjeti novac! Ne kupujte usisavač sa štapom kao jednostavnu kupnju, već kao investiciju.

Stvari o kojima treba razmisliti prije kupnje

Za odaberite najbolji usisavač za metle, morate provesti istraživanje kako biste bili sigurni da ste kupili onaj koji odgovara vašim potrebama, prije nego što uopće uzmete u obzir cijenu.

1 – Koji usisavač sa štapom odgovara vašem načinu života?

Na primjer, kupio sam DYSON V7 prije nekoliko godina (ovaj model više nije u prodaji) jer sam tražio jednostavan, ali kvalitetan usisavač, robustan i učinkovit, za relativno malu površinu. Dakle, nije mi trebala velika autonomija, znajući da se i ja želim opremiti robotskim usisavačem za svakodnevno čišćenje poda. Usisavač sa štapom je, dakle, u ovom slučaju nadopuna. Autonomija DYSON V7 je samo 30 minuta, ali dovoljna je za moju upotrebu.

Odabir najboljeg uspravnog usisavača uz robotskog usisavača

Ako živite u velikoj kući, velike površine, nemate robota za usisavanje i pod vam se brzo zaprlja (ako npr. Imate malu djecu), bolje je opremiti se moćnijim štapom usisavač, pružajući dulju autonomiju i eventualno s uklonjivom baterijom, koja će vam omogućiti zamjenu ako potpuno punjenje nije dovoljno za čišćenje. To je slučaj na primjer vrlo učinkovite Dreame T20 koji preporučujemo. Uzmite u obzir i jednostavnost upotrebe usisavača. Preteški usisavač štapića može brzo postati bolan za upotrebu. Pogledajte korisničke recenzije i ako je moguće, slobodno isprobajte modele u trgovini.

2 – Koji je isporučeni pribor?

Odaberite usisavač sa štapom, ali i dodatke koji će vam olakšati čišćenje kuće ili stana
Odaberite usisavač sa štapom, ali i dodatke koji će vam olakšati čišćenje kuće ili stana

Što proizvođači nude naprednije modele, to su dodatci inovativniji. Neki su uređaji i pretrpat će vam ormare, drugi su stvarno dobro promišljeni i vrlo funkcionalni. Na primjer, ako imate automobil, moglo bi biti vrlo korisno imati posebnu četku s fleksibilnom cijevi koja će zaobići svaki zavoj. Ne zaboravite uzeti u obzir pribor koji ste dobili s usisavačem sa štapom koji želite kupiti.

3 – Kada je najbolje kupiti usisavač sa štapom?

Rasprodaje, crni petak, francuski dani, privatne prodaje … Ne nedostaje povoljnih ponuda i promotivnih akcija za kupnju usisavača za metle po najboljoj cijeni. Toliko da je velika zabuna! Iz tog razloga pratimo povoljne ponude za kućanske aparate za vas, od siječnja do prosinca. Naš savjet: nemojte žuriti, zapišite referentnu cijenu modela koji vas zanima i odvojite vrijeme za usporedbu. Također, nemojte se pokolebati pretjerano agresivnim smanjenjem. Za odlučivanje upotrijebite samo konačnu cijenu s dostavom. Proizvođači poput DYSON-a obično imaju najpovoljnije ponude na Crni petak, ali zaliha obično nestaje vrlo brzo.

4 – Imate li kućne ljubimce?

Ako je odgovor pozitivan, potražite modele koji nude određeni pribor. Životinjska dlaka obično se ulovi u generički pribor. DYSON-ovi inženjeri kažu da “postoje ključne razlike zbog kojih se životinjska dlaka posebno teško čisti” u usporedbi s ljudskom kosom.

5 – Kakvo je održavanje potrebno?

Loše vijesti: čak i najučinkovitiji i najinovativniji usisavač sa štapom zahtijeva održavanje! Modeli bez vrećica obično zahtijevaju više održavanja od modela u vrećama. Spremnik za prašinu treba redovito prazniti i filtar čistiti. To se može činiti pomoćnom točkom, ali važno je razmotriti je prije kupnje sljedećeg usisavača.

Ukratko

Odabir najboljeg uspravnog usisavača za vaš životni stil, proračun i potrebe
Odabir najboljeg uspravnog usisavača za vaš životni stil, proračun i potrebe

Što više imam priliku testirati robotske usisavače, čak i najučinkovitije i najnovije inovacije, to sam sve više uvjeren da je to komplementarni uređaj usisavaču sa štapom. Naravno, ovo predstavlja proračun, posebno što se tiče kućanskih aparata, uvijek preporučujem davanje prioriteta kvaliteti i ne pokušavanje uštede novca. Postavite si prava pitanja kako biste napravili pravi izbor i pripazite na posebne ponude za kupnju po najboljoj cijeni.

Ronan

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *