Home / spavaća soba dekor / 5 načina zarade tijekom zaključavanja

5 načina zarade tijekom zaključavanja

Otkako je svijet COVID-19 započeo, cijeli je planet upao u kaos. Svatko prakticira socijalno distanciranje, nitko ne izlazi iz kuće bez trljanja boca s alkoholom i maski za lice, i svi se potiču da ostanu kod kuće.

Iako ćete možda imati više vremena provesti s obitelji kod kuće, možda nećete moći ići na posao jer radite u javnom okruženju. Uz to biste mogli imati poteškoća s stavljanjem hrane na stol.
Iako vas je zaključavanje možda spriječilo da radite u svom uobičajenom radnom okruženju, iskoristite priliku da istražite drugačiji put u kojem biste mogli uživati. Tko zna? To bi mogla biti bolja opcija jer više ne morate napuštati dom da biste zaradili novac. Uz to, dolje navedeni načini za zaradu tijekom sezone zaključavanja.

1Ispunite mrežne ankete

U većini slučajeva vjerojatno ste sudjelovali u brojnim mrežnim anketama. Međutim, od toga niste imali koristi, već ste dobili samo čisto uživanje i zabavu. No, jeste li znali da možete zaraditi od odgovaranja na mrežnim anketama?
Da, postoji puno platformi koje vas potiču da odgovarate na pitanja u zamjenu za poklon ili malu količinu novca. Možete se pridružiti besplatne mrežne ankete za poklon kartice, u kojem možete uživati ​​u različitim trgovinama, pomažući vam u kupnji stvari koje volite, bez krivnje!

2Budite mrežni učitelj

Ako znate jedan predmet, možda biste trebali razmisliti o mrežnom podučavanju i pomoći mlađoj djeci da bolje razumiju svoje lekcije. S zaključavanjem, većina predavanja prešla je na mrežu, pa neki učenici mogu imati poteškoća u učenju i razumijevanju svojih predavanja.

Kao takvi, možete im pomoći da nauče i shvate određene lekcije, omogućavajući im da poboljšaju ocjene.
Ako imate vještine, možete pokušati biti učitelj engleskog kao drugog jezika (ESL) ljudima iz cijelog svijeta. Ovo je sjajan način zarade, a neke tvrtke omogućuju vam da sami odaberete svoj raspored.

3Budite virtualni asistent

Virtualni asistent sličan je uredskom asistentu, samo što rade na mreži. Vaše odgovornosti da postanete virtualni asistent uključuju:

  • Telefoniranje
  • Zakazivanje sastanaka
  • Dogovaranje putovanja
  • Upravljanje računima e-pošte

To su obično lagani zadaci, ali zahtijevaju intenzivne komunikacijske vještine i pažnju do detalja. Treba im netko tko je proaktivan i ne čeka da im netko kaže što da rade. Ako mislite da ste u pravu, možete se pokušati prijaviti na različite platforme; međutim, prvo moraš stvoriti fantastičan životopis.

4Bavite se nekim zanatima

Mogli biste stvoriti nakit, ručno pletene veste, slike, cvjetne aranžmane ili čak neke DIY projekte koje možete izraditi kod kuće. Svoje zanate možete prodavati na različitim web mjestima ili možete izraditi vlastiti tako da ga možete pretvoriti u pravi posao koji će vas izvući iz scenarija uredskog života.

Međutim, morate osigurati da navedete odgovarajuće cijene kako biste zajamčili prodaju. Ako već postoji netko tko radi isto ono što planirate poduzeti, možda biste htjeli provjeriti njihove cijene i odatle temeljiti svoju. Bez obzira na to, ne biste trebali pretjerano prodavati ili prodavati sebe jer iskorištavate svoje vještine i vrijeme.

5Obavljajte poslove transkripcije

Ako možete čuti bilo što kristalno jasno i razumjeti i najteže naglaske, pokušajte biti prepisivač. Posao transkripcije podrazumijeva preslušavanje audiokasete i upisivanje riječi. Ovisno o vašem klijentu, možda bi im bilo draže da dodate sve, od dugih pauza do “uh”.

Ali, u većini slučajeva odlučili bi da ih izrežete jer se čine nepotrebnima i nekorisnima. Puno je platformi na mreži koje traže ljude koji mogu svakodnevno prepisivati. Samo se pripremite za najdublje naglaske jer bi ih moglo biti izazovno razumjeti.

Zaključak

Zaključavanje je uzrokovalo da mnogi ljudi ostanu bez posla. Iako to može biti srceparajuće, možete iskoristiti priliku da pronađete svoju unutarnju snagu i provjerite postoje li za vas bolje mogućnosti karijere na koje biste se mogli prebaciti u međuvremenu ili dugoročno.

Puno je internetskih prilika za posao koje vam omogućuju zaradu dok boravite u udobnosti svog doma. Samo se pobrinite da pokušate naučiti nove vještine i pomozite si biti najbolja verzija koja možete biti.

About admin

Check Also

Kako započeti ulaganje ako godišnje zaradite manje od 40.000 USD

2015. godine, službenik benzinske pumpe u Vermontu preminuo je u 92. godini. Njegovo ime je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *