Home / spavaća soba dekor / 5 načina da usvojite ovaj trendovski i slobodan stil

5 načina da usvojite ovaj trendovski i slobodan stil

Boemski dekor savršeno pronalazi svoje mjesto u spavaćoj sobi, koja bi trebala biti konzervacija, personalizirano i u najslobodnijem stilu. Doznajte kako i vi to možete usvojiti.

  • Boje i uzorci za odabir i miješanje za boemski dekor
  • Tko kaže da boem kaže da pribor i namještaj za pronalaženje i nakupljanje
  • Šlag na torti: zeleni dodir dovršiti boemski dekor

Veliki trend je boemski stil: atmosfera koja miješa stilove i podrijetlo, materijale i boje. Da bih dao stil spavaćoj sobi, morat ću se usuditi sve miješati, akumulirati, slojiti, slagati i kladiti se na prirodne materijale. Trendi boemski dekor koji je sav bijes na Instagramu i po niskim cijenama, to je moguće. Evo 5 savjeta za izradu boemskog stila u vašoj spavaćoj sobi.

1 – Pomiješajte boje za boemsku spavaću sobu

Da biste uspjeli stvoriti boemsku atmosferu, sve je u detaljima. Boje poprimaju iskonsku važnost: boje zidova, kućnog rublja, ali i dodataka. Dakle, za prilično boemsku spavaću sobu kladim se na mješavine boja; Miješam tople nijanse i nježne nijanse: ružičastu, crvenu, tonove terakote ili čak žutu i bež da bih stvorila sjajni sklad.


Homelisty Presents


2 – Usvojite etnički šik stil

Viseća stolica za viseću mrežu Cdiscount 46 €

KUPITI

Atraktivan, blistav i opušten dekor poziva nas na putovanja nadahnute Istokom, Azijom, ciganskim svijetom i hipijima 60-ih … Boemski stil lako se odbija u najrazličitijim oblicima. Dakle, u spavaću sobu unosim etničke boemske uzorke, vrlo trendovske 2021. godine, ili dodatke poput viseće ljuljačke, tapiserija, velikih pufova, karira s pomponima ili čak velike prostirke za berbersku boemsku stranu. Postavljam materijale, dajem olakšanje sobi, želju za bijegom i odmorom, to je ono što čini sve razlike.

3 – Usredotočite se na desni boho pribor

Dekorativni predmeti za vješanje

Što bi bila boemska spavaća soba da nema zavjesa? Ako radije želim boemsku skandinavsku spavaću sobu, usuđujem se nadstrešnice kreveta svijetle boje koji će unijeti mekoću i smirenost u spavaću sobu, ogledala od ratana, različitih oblika i veličina obješena u stupnjevito ili triptih, lijep zid slika ili čak veliki makrame koji objesim iznad kreveta. Nakupljam se, nanosim sloj i miješam!

Dodaci za poziranje

Nakupljanje raznih dodataka u boemskoj šik spavaćoj sobi
Nakupljanje raznih dodataka u boemskoj šik spavaćoj sobi (izvor: Seoske kuće)

Pribor morate koristiti i zloupotrijebiti. Pa opet miješam i kombiniram dodatke različitih stilova. Fenjeri, svijeće, vijenci i vaze, mali ukras mora biti prisutan od poda do stropa, uključujući noćni ormarić i komodu!

Tekstil koji se miješa i sloji

Posteljina i popluni od šarene i meke posteljine i pamuka
Šarena i mekana posteljina i pamučna posteljina, popluni

Popluni od pamuka Maisons du Monde već od 59,99 €

KUPITI

Tekstil je najznačajniji boemski ukrasni element. A tko kaže da boem kaže kombinacija žanrova, prilika je za zabavu množenjem tkanina. Na krevetu, na primjer, miješam materijale i boje: posteljinu i svilene plahte i mnoštvo jastuci s aztečkim ili boho uzorcima. Također objesim zavjese koje pratim lepršavim, lanenim, zastorima u boji.

4 – Odaberite boemski i personalizirani namještaj

Starinski namještaj

Jedno od zlatnih pravila za ukras boemski nadahnuto je oslanjanje na prošlost. Moram pronaći komad koji će slasno donijeti dašak poezije berba u sobu boemske djevojke. Dakle, odlazim na buvljake i rasprodaje u garaži kako bih pronašao rabljeni namještaj, na primjer stari stol koji bih mogao skinuti.

Ratan i prirodna vlakna

Ormar od trske i mješavina tkanina u živopisnoj spavaćoj sobi u boemskom stilu
Ormar od trske i mješavina tkanina u živopisnoj spavaćoj sobi u boemskom stilu (izvor: Protresi moj blog)

Vintage a rustikalne su lozinke za odabir namještaja za boemsku spavaću sobu. Veoma odabirem veliki drveni krevet bez okvira boemski šik kao i prirodni ormarić od trske koji će uroniti spavaću sobu u boemski svemir. Što se tiče prirodne strane, malo naglasim svoj dekor pomoću kauča od ratana, pletenih pletenih košara ili starih putnih kovčega smještenih u podnožju kreveta.

5 – Odvaži se zeleni dodir u boemskoj bijeloj sobi

Što ako se napokon odlučim za posve bijeli svemir? Boemska bijela spavaća soba bilo na zidovima, tepisima ili tekstilu, sviđa mi se ideja, ali pod jednim uvjetom: odvažiti se zeleni dodir ! Sviđa mi se ideja da po cijeloj sobi rasporedim viseće zelene biljke u privjesnim svjetiljkama, velike kaktuse u pletene košare i veliki buket eukaliptusa u šareni demižon.

Na kraju, rekao bih da je prednost usvajanja dekora spavaće sobe u boemskom stilu također i proračun! Kupujemo, transformiramo se, vraćamo se s odmora, skupljamo u ormarima roditelja i zabavljamo se gomilanjem, miješanjem i vješanjem. Ne treba imati veliki proračun! Pa, što kažete na usvajanje boemskog stila u svojoj spavaćoj sobi?

Gdje pronaći boemsku inspiraciju na Instagramu?

Ako još uvijek niste sigurni koji boemski stil usvojiti kod kuće, možete pogledati i na Instagramu. Instagram je prepun grumenova i interijera zbog kojih sanjate. Dijelim s vama 3 računa kojima se volim nadahnjivati: za jednostavan i profinjen boemski stil postoji lijepi račun Boemski dekor, za šik stil, Galerija Stella Blue a za suvenire boemskog stila / putovanja nesumnjivo ćete inspiraciju pronaći u Montpellieru Juliana Degiacomi.

Na kojim stranicama sastaviti svoj boemski dekor?

Što se tiče malih nalaza koji se mogu naći izvan putovanja, prodaje garaža ili buvljaka, mogao bih vam savjetovati samo jedno e-trgovina ! Moji su favoriti bez sumnje Etsy, prepun ludo nadarenih malih kreatora, Mjesto Boho za svoje makrame kreacije, Lovmint za svoje vintage komade ili još tradicionalnije Zara Home.

Istaknuta fotografija: Kuće svijeta

Magali Baudoin

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *