Home / spavaća soba dekor / 4 super jednostavna savjeta kako najbolje iskoristiti sesije podučavanja na mreži |

4 super jednostavna savjeta kako najbolje iskoristiti sesije podučavanja na mreži |

Studenti nikad nisu bili voljni ideje internetskog učenja. Bio je to sustav koji nikada neće uspjeti preslikati okoliš i privlačnost fizičke nastave. Na vrhu toga, mrežni tečajevi stvaraju puno problema, kako za učenike tako i za njihove nastavnike. Ipak, kako pandemija bjesni, učenici moraju podnijeti ovaj sustav barem još jednu školsku godinu.

I nisu samo redovne nastave one koje imaju problema s internetskim sustavom učenja. Ometane su i poduke. Međutim, studentima su ove sesije potrebne da bi raščistili zbunjenost i dobro se snašli na ispitima. Kako bismo im pomogli, evo četiri super korisna savjeta o tome kako studenti mogu maksimalno iskoristiti svoje mrežne poduke.

1Postavljanje određenog područja za proučavanje

Određeno područje za učenje pomaže studentima da se bolje koncentriraju. Kao student trebate obratiti sto posto pozornosti svojim internetskim predavanjima. To postaje pomalo nemoguće kad sjedite kod kuće. Napokon, vaša je spavaća soba mjesto na kojem vam može biti ugodno koliko želite. I iako nema problema s udobnošću, ne biste trebali biti toliko udobni da ometaju vaše studije.

Stoga bi trebalo postojati određeno studijsko područje za vaše studije i mrežne satove. Trebao bi biti takav da oko vas neće ometati i možete se u potpunosti koncentrirati na svoje lekcije.

2Rukovanje bilješkama

Vođenje bilješki služi u dvije različite svrhe. Prvo, ručne bilješke pomažu vam u boljem učenju omogućujući vam učinkovitije pamćenje ključnih detalja. Kao drugo, kasnije možete ponovo pregledati te bilješke kad sami proučavate temu.

Dok vodite bilješke iz ruku, morate naučiti kako se koordinirati. Nemojte dopustiti da se vaš um odvlači od same lekcije dok bilježite ove bilješke. Važnije je obratiti pažnju na predavanje nego ga zapisati. Jedna stvar koju možete učiniti je snimanje sesija uživo uz dopuštenje vašeg nastavnika. Na taj se način možete usredotočiti na svoju lekciju, kao i kasnije bilježiti.

3Postavljanje pitanja svojim instruktorima

Kao i svaki drugi oblik obrazovanja, studenti se za upis na fakultet pripremaju i putem interneta. Oni pohađaju mrežno podučavanje za SAT i sudjelovanje u internetskim testovima prakse. Jedna stvar koju nastavnici koji provode ove sesije traže od svojih učenika jest sudjelovanje u individualnim sesijama. To omogućuje mentorima da razumiju snage i slabosti, kao i stil učenja učenika. I na temelju toga mogu pomoći studentima u njihovim problemima.

Bez obzira pripremate li se za ispite SAT i ACT ili samo za redovne školske ispite, uvijek biste trebali postavljati pitanja svojim učiteljima. To je nešto što se svugdje potiče. S obzirom na to da su sesije mrežne, pitanja možete poslati i putem tekstova ili slika snimljenih na telefon. To će vam pomoći da vam mentori raščiste stvari i olakša ih razumijevanje.

4Traženje pomoći od dodatnih izvora

Internet sesije podučavanja možda se ne čine uvijek privlačnima svima. Dakle, ono što studenti mogu učiniti je malo pomiješati stvari. Osim što bi pohađali redovite internetske sesije, trebali bi steći i naviku učenja iz dodatnih izvora.

Ima ih dosta videozapise na YouTubeu o svim vrstama predmeta i tema. To uključuje znanost, matematiku, povijest, engleski, francuski itd. Studenti mogu potražiti i određena pitanja i zasigurno će pronaći nešto što vrijedi njihova vremena.

Osim YouTubea, postoje i različiti forumi na kojima mogu potražiti pomoć. Na sva njihova pitanja odgovarat će studenti poput njih ili čak profesionalci iz odgovarajućih područja. Ti su dodatni resursi poput proširenja internetskog sustava podučavanja. Sustav može raditi bez tih resursa. Međutim, za osiguravanje ugodnog iskustva u učenju ovi su resursi vrlo korisni.

Svi gore spomenuti savjeti vrlo su jednostavni. Ipak, studenti moraju uložiti puno napora kako bi bili sigurni da rade u njihovu korist. Dobivanje dobrih rezultata na testovima nikada neće biti lako, posebno u trenutnim okolnostima internetskog učenja. Međutim, sve dok se drže ovih osnovnih praksi, zasigurno će uspjeti položiti uspjeh na ispitima.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *