Home / spavaća soba dekor / 4 stvari koje bi buduće mame trebale raditi tijekom trudnoće

4 stvari koje bi buduće mame trebale raditi tijekom trudnoće

Kako žene ulaze u trudnoću, često svu svoju pažnju usredotoče na pripremu za novi život svog djeteta. Iz pripremajući vrtić čitajući članke o roditeljstvu, buduće se mame često pitaju o budućnosti koja je pred njima. Za to vrijeme žene mogu zaboraviti na vlastito zdravlje i dobrobit. Da bi bile zdrave majke, žene moraju ulagati u vlastitu mentalnu i fizičku dobrobit. U ovom ćemo članku podijeliti četiri stvari koje bi sve buduće mame trebale raditi tijekom trudnoće.

1Krenite u šetnju

Iako se ugodniji boravak u njima može osjećati, važno je da žene ostanu aktivne ako su u mogućnosti tijekom cijele trudnoće. Kada hodate, oslobađate napetosti koje se zadržavaju u mišićima i zglobovima tijela. Hodanje ublažava prekomjerno debljanje, smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa i smanjuje vjerojatnost neplaniranog C-presjeka.

2Čitajte ugodne knjige

Tijekom trudnoće mnoge žene postaju zabrinute čitajući preveliku količinu knjiga i članaka o rođenju i roditeljstvu. Iako je važno biti spreman, jednako je važno kontrolirati svoje mentalno zdravlje i tjeskobu. Kada su žene izuzetno zabrinute tijekom sezone trudnoće, njihova tjeskoba često prelazi u roditeljstvo. Bebe mogu osjetiti stres majki dok pokušavaju dojiti. Iskoristite mentalne odmore i pobjegnite u roman ili knjigu koja vas zanima.

3Položite test sluha

Ako imate česte glavobolje ili otežano čujete svakodnevne zvukove, razmislite o testiranju sluha. Kao roditelj morate biti svjesni vremena kada vaše dijete plače u drugoj sobi ili mrmlja. Ima ih nekoliko slušne klinike koji nude mrežne testove koji omogućuju pojedincima da brzo procijene sposobnost svog sluha. Čineći to, možete smanjiti količinu glavobolja i mentalnih napora dok pokušavate čuti život koji se događa oko vas.

4Uzmi dodatak željezu

20% svih žena ima manjak željeza i 50% trudnica imaju nedostatak željeza. Zbog ove zapanjujuće statistike, važno je da žene proaktivno uzimaju dodatak željeza. Kada održavate zdravlje dva života, željezo je potrebno kako bi se osiguralo da se kisik prenosi u sve dijelove vašeg tijela i djetetova tijela. Dodavanjem ove hranjive tvari možete osigurati da vaše tijelo radi optimalno. Anemija s nedostatkom željeza dovodi do glavobolje, gubitka težine, umori mnogi drugi problematični simptomi.

Sažetak

Donoseći novi život na svijet, treba uzeti u obzir mnoge važne stvari kako biste osigurali zdravlje svojoj obitelji. Ne samo da morate osigurati zdravlje svog djeteta, već morate odvojiti vrijeme i uložiti u vlastitu dobrobit. Trudnice moraju uzeti vremena da ulože u svoje mentalno zdravlje kako bi osigurale optimalno mentalno stanje prilikom ulaska u predstojeću sezonu roditeljstva. Čitajući knjige, hodajući i dopunjavajući, žene će vidjeti poboljšanje ukupnog wellnessa.

About admin

Check Also

gotovo sve: ormarići s lijekovima

prilično sve / pregled Jako sam rastrgana na ormarićima s lijekovima, jer zaista volim lijepo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *