Home / spavaća soba dekor / 4 najbolja udaljena zadatka pri zumiranju

4 najbolja udaljena zadatka pri zumiranju

Nije tajna da se rad na daljinu u današnje vrijeme društvenog distanciranja i boravka u okvirima vašeg doma vrti u nebu.

Uz procvat rada na daljinu, čini se da su svi, profesionalno ili društveno, koristili softver za video konferencije Zoom.

Iako mnogi koriste Zoom za daljinski rad na redovnim svakodnevnim uredskim poslovima, sada možete kombinirati te svjetove i raditi na daljinu za samu tvrtku.

Zoom ima mnogo blistavih kritika u vezi s pozitivnošću koju zaposlenici osjećaju prema svom poslu i svojoj karijeri. Ispod su četiri posla koja možete prijavite se na Zoom koji su danas potpuno udaljeni!

1. Tehnički pisac

Ovo je sjajan posao ako ste programer. Ako već neko vrijeme pišete kôd i razumijete razvoj softvera neprestano, ovo je možda posao za vas.

Cilj Zooma je izazvati programere unutar Zoom platforme, istodobno nadahnjujući zaposlenike. Morat ćete napisati tehničku dokumentaciju, uzorke aplikacija koje se povezuju sa Zoomom i trenutne razvojne alate koje Zoom ima na mjestu.

Na ovom se položaju veći dio dana može sastojati od prepisivanja sadržaja za programere koji imaju slabu gledanost, pisanja novih obrazovnih sadržaja za značajke, pregledavanja sadržaja koji su napisali kolege zaposlenici i pisanja blogova.

Za ovo radno mjesto poželjna je diploma prvostupnika, kao i više od 2 godine iskustva.

Pogledajte trenutna otvaranja ovdje.

2. Marketing Content Writer

Ova pozicija zahtijeva da netko gura naprijed s marketinškom strategijom za platforme Zoom, posebno oko proizvoda Zoom Phone.

Surađivali biste u svim trenutnim marketinškim, inženjerskim i proizvodnim timovima Zooma kako biste stvorili sadržaj koji podučava kupce i poboljšava korisničko iskustvo.

Idealan potencijalni najam za ovu poziciju bio bi netko tko je vješt pisac s nišom kreativnih marketinških alata, posebno oko ažuriranja platforme Zoom.

Ovom se pozicijom traži da oni koji se prijave imaju pet i više godina iskustva u pisanju o telefoniji u oblaku, SaaS Technologies i UCaaS, kao i iskustvo u marketinškoj agenciji SaaS ili u ulozi usmjerenoj na komunikaciju u oblaku. Potrebna je i diploma prvostupnika.

Iako je položaj udaljen, oni više vole one koji se nalaze u Denveru, CO.

3. Inženjer uređaja

Zoomov tim za implementaciju proizvoda zauzet je u ovo doba njihove popularnosti zbog kojeg su tražili iskusnog inženjera uređaja.

Idealan kandidat za ovu poziciju posjedovat će velike međuljudske vještine, kao i iskustvo u uređajima, PBX-u i SIP-u.

Na tom biste položaju trebali surađivati ​​s timom inženjera ili dobavljača uređaja, istovremeno vodeći računa da značajke novog uređaja budu objavljene u njihovim prethodno utvrđenim rokovima.

Za ovaj položaj poželjno je imati određenu fleksibilnost u rasporedu, jer postoje slučajevi kada će inženjer uređaja morati komunicirati s međunarodnim inženjerskim timom.

Za ovu poziciju poželjna je MS diploma iz srodnog područja, ali nije potrebna.

Pogledajte trenutna otvaranja ovdje.

4. Integrirani menadžer marketinga, rješenja za programere

Na ovom mjestu bit ćete odgovorni za izvršavanje visokokvalitetnih marketinških programa za proizvode i usluge specifične za Zoomovu razvojnu publiku. Također biste morali učinkovito komunicirati sa Zoomovom zajednicom programera koja se neprestano razvija.

Udobno raditi u brzom okruženju uz dobar stav idealno je za ovu poziciju.

Dio ovog posla podrazumijevat će uspostavljanje KPI-ja, stvaranje ciklusa pregleda i pružanje vaša dva centa za ponašanje programera.

Za ovu poziciju je potrebna BA ili BS diploma ili odgovarajuće radno iskustvo, kao i 5+ godina iskustva u vođenju sličnih marketinških platformi.

Zaključak

Ovo su kratki sažeci samo četiri od mnogih udaljenih poslova koje je Zoom danas dostupan javnosti.

Pronalaženje udaljenog posla može vam se svidjeti kao uzbrdo, ali Zoom pokušava olakšati tu bitku pružajući bezbroj prekrasnih udaljenih položaja kako biste se osjećali ispunjeno svojim poslom i svakodnevnim životom.

Ne ustručavajte se primijeniti na jedan od ovih položaja. Nemate što izgubiti.

About admin

Check Also

Najbolje traperice za podizanje stražnjice 2021: Traperice koje laskaju figurama za vašu propalicu

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Ako ste poput nas, traperice su osnovni ormar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *