Home / uređenje dnevnog boravka / 30 Manje od 30 £ Sjajni vrtni dodaci za proljeće

30 Manje od 30 £ Sjajni vrtni dodaci za proljeće

Prošli smo nas tjedan vidjeli kako smo raspakirali vrtni namještaj, zaprašili roštilj i vukli vanjske prostirke, jastuke i ostale otmjene vrtne dodatke natrag u vrt, svi spremni pozvati prijatelje i obitelj.

Mislim da je to bila veća prilika od većine ove godine u Velikoj Britaniji, jer napokon, nakon dugih 3 mjeseca, smjeli smo pozvati ljude natrag u naše vrtove i to je bio tako dobrodošao prizor!

Također nas je dočekao mini vrućina koja je trajala svih 36 sati i u pravom britanskom stilu noge su izašle, G & Ts su natočeni i red do sladoledarnice bio je dugačak oko kilometar, sve zato što je temperatura prešla 15 stupnjeva (trenutno vidim sve naše europske i američke prijatelje kako se smiju našem apsurdu!)

Moja djeca će jesti sladoled bez obzira na vremenske prilike! Foto Lucie Liz / Pexels

Uživao sam ući u svoj vrt i stvoriti nevjerojatan vanjski prostor u posljednjih nekoliko godina i mislim da ako želite stvoriti prostor koji volite, stvarno ga morate vidjeti kao produžetak svog doma. Žiri još uvijek nije za neke ljude da li to znači da u svoj prostor unosite jastuke i prostirke (ali što ako kiša pada ????), ali ja sam ovdje 100% zbog toga!

Kao obitelj, vrt koristimo više u kasnim popodnevnim satima i navečer nakon izlaska na plaži ili kad dođu prijatelji, tako da zaista volim svoj vrt učiniti što ugodnijim.

Plavo nebo i cvijet, vrijeme je da vratimo vrtni namještaj u vrt! Foto Torsten Dettlaff / Pexels

Prošli tjedan napisao sam blog na blogu o tome kako pripremiti svoj vrt za proljeće i uvijek me pitaju puno pitanja o tome odakle dobivam svoj namještaj, dekoracije i vrtne dodatke pa sam pomislio da napišem kratki mali blog post na 30 predmeta koje volim ispod 30 funti. To će nam ostaviti dovoljno novca da idemo kupiti sladoled! Haha.

Stvaranje ugodnog prostora spremnog za nepredvidljivo hladno / toplo vrijeme u travnju!

30 Vrtni dodaci koje volim!

Od lampiona, do svjetla. Košare za kupke za ptice. Sve su to stvari koje pomažu unijeti malo vašeg stila i osobnosti u vaš vrt, a čak ne morate biti izvrstan vrtlar. Volim uživati ​​u ugodnim vibracijama u vrtu, a ne se samo oslanjati na biljke i cvijeće kako bi dodali boju i teksturu.

Bez obzira imate li mali balkon ili ogroman travnjak, toliko je načina da svoj vanjski prostor upotpunite vrtnim dodacima, a sve po pristupačnim cijenama.

Mekani namještaj

Najbolje mjesto za početak kada vrt učinite produžetkom vašeg doma je dodavanje mekog namještaja svom vrtnom namještaju. Jastuci, prostirke i bacači izvrstan su dodatak vašem vanjskom prostoru, čineći ga ugodnim, dobrodošlim i grijanim navečer.

Biljke i posude

Biljke i cvijeće ne moraju biti jedini način da vrtu dodate boju. Volim miješati svoje lonce s biljkama različitih stilova, tekstura i boja. Možete se odlučiti za ogromne žardinjere od terakote koje možete sami oslikati ili objesiti košare sa svog vrtnog zida.

Posebno se spominje Raspon plantaža Tierre Verde koji su izrađeni od reciklirane gume, uglavnom neiskorištenih guma koje bi završile na odlagalištu otpada. Izuzetno su otporni na nošenje i od mene dobivaju masivne održive i ekološki prihvatljive palčeve!

Stalci za biljke također su dobar način za prikaz vašeg zelenila i idealni su za manje vrtove.

Svjetla i lampioni

Moji omiljeni vrtni dodaci moraju biti svjetla i lampioni! Ovo je tako divan način da maksimalno iskoristite svoj vanjski prostor, pružajući vam priliku da zaista uživate u svom vrtu nakon što sunce zađe.

Restoran na otvorenom

Koji je bolji način za završetak lijepog sunčanog dana uz roštilj ili uvođenje pećnice za pizzu u svoj vrt. Prošle smo godine uložili u prekrasno melaminsko posuđe koje je bilo savršeno za upotrebu s našom djecom i za zabavu gostiju. Nema više žrtava u čaši vina kad smo ih danima kasnije pokušali odbiti od popločanog dvorišta ili pronašavši jedan od mojih najboljih tanjura za večeru.

Pri kupnji vrtnog posuđa potražite materijale od bambusa. Ne samo da je održiv i ekološki prihvatljiv, već je i izuzetno teški za nošenje.

Vrtni dekor

Sjedili ste na jastuku na svom vrtnom namještaju s bačenim koljenima, upaljenim festonskim lampama i vinskom čašom u ruci. Sada zabavni dio, ukrasni vrtni dodaci!

Volim postavljati ogledala u vrt i dodavati male ukrase. Ovdje vaš jedinstveni stil zaista može pretvoriti vaš vrt u produžetak vašeg doma.

I na kraju, knjiga!

Još uvijek tražite ideje za svoj vanjski prostor? Ako imate mali, ali savršeno oblikovan vrt, Zelena od Ula Marije je lijepa knjiga koja vam može pomoći da to najbolje iskoristite, dajući vam inspiraciju za male otvorene prostore s biljkama, namještajem i vrtnim dodacima.

Green by Ula Maria, 20 £ – Brade i tratinčice

Da nije bilo činjenice da je naš vrt trenutno masivna zamka za smrt s istruhlim brodskim podovima i polomljenim posudama za biljke, vjerojatno bih naručio nekoliko ovih vrtnih dodataka.

Nadam se da ćemo moći uživati ​​u posljednjim ljetnim zrakama nakon što završimo obnovu u sljedećih nekoliko mjeseci. Za sada ću se zadovoljiti čitanjem zelenog i planiranjem ugodnog mjesta na našem balkonu!

About admin

Check Also

Uređivanje vikenda: prodaja + krađe

Ovaj nadolazeći tjedan započinje Nordstromova godišnjica rasprodaje koji ću detaljno pokrivati ​​od ponedjeljka i zasigurno …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *