Home / spavaća soba dekor / 3 načina za pronalaženje prostora za instaliranje kutnog ureda

3 načina za pronalaženje prostora za instaliranje kutnog ureda

Ne trebate znati čitati u kristalnoj kugli da biste shvatili da će sve više ljudi morati napraviti mjesta za postavljanje radnog prostora kod kuće. Improvizirani stol na kuhinjskom stolu, u blagovaonici ili u dječjoj sobi privremeno je rješenje. I to mora ostati privremeno! Da biste uistinu bili produktivni i radili u dobrim uvjetima, potreban vam je posvećeni prostor, čak i mali. Vjerujte mi, radim od kuće više od 10 godina! Isprobao sam sve, od improviziranog radnog prostora u spavaćoj sobi do zasebnog ureda u namjenskoj sobi, uključujući dnevni boravak pretvoren u coworking prostor.

Ako kod kuće nemate prostora i ne možete gurnuti zidove ili planirati proširenje, postoje rješenja. Očito je da se prva raspada. Što manje morate organizirati i skladištiti, to više prostora trebate pronaći savršeno mjesto za postavljanje vašeg uredskog prostora. Jednostavnije reći nego učiniti, istina je! Ja sam prvi koji odugovlači s razbacivanjem kuće.

Evo 3 načina kako pronaći mjesto za prostor vašeg kućnog ureda.

1 – S clofficeom

Ovo je jedan od glavnih trendova koji dolazi iz Sjedinjenih Država, stezanje ormara (ormar) i ureda (ureda), u osnovi je to urediti ured u ormaru. U Homelistyju vodimo kampanju za ovaj često neiskorišteni prostor. Dobro postavljeno, ispada da je izvanredno mjesto za praonicu rublja, kreativni prostor za razonodu ili čak ured. Ovo je vaše prvo rješenje. Da biste to uredili, obično morate proći kroz “uradi sam” dom i uradi sam, opcije zahtijevaju dimenzije prostora. Puno ideja i inspiracije za početak naći ćete na Pinterestu.

Nemate slobodnih ormara, idite na ideju br. 2

2 – Pokretna prijenosna pregrada

To je jedno od preferiranih rješenja za stanare i vlasnike koji žele pronaći ideje za postavljanje namjenskog uredskog prostora, bez namjenskog uredskog prostora. Ideja je vrlo jednostavna, što je sigurno razlog zašto je i vrlo učinkovita. Samo trebate pronaći pomičnu pregradu, uklonjivu pregradu, koju možete postaviti i posebno slobodno kretati u spavaćoj sobi ili dnevnoj sobi. Odvajanje daje osjećaj izoliranosti i tako stvara ovaj posvećeni kutak. I ne ograničavajte se na najklasičnije i najočitije particije! Uzglavlje se, na primjer, također može pretvoriti u pregradu za sobu. Dovoljno je iza njega postaviti kutni ured.

Nemate ni besplatne ormare, ni želju ni mogućnost korištenja uklonjive pregrade? Pogledajte ideju br. 3.

3 – Spremište namještaja

Općenito razmatramo najam skladišne ​​jedinice u slučaju preseljenja ili tijekom prijelaznog razdoblja. No, sve će više urbanih stanovnika također nastojati kod kuće napraviti mjesta za rad na daljinu, pa stoga ne žele prodati namještaj ili predmete koji ih opterećuju. Za stanovnike velikih gradova koji uglavnom imaju ograničenu površinu, ovo je učinkovito rješenje. The najam kutija u Parizu ili u svim velikim gradovima omogućuje oslobađanje prostora na općenito ograničenim područjima.

Bez obzira na vašu situaciju, postoje rješenja za pronalaženje prostora kako biste postavili udoban uredski prostor pogodan za rad na daljinu. Na vama je da odaberete ideju koja najbolje odgovara vašem načinu života, vašem proračunu i vašim potrebama.

Ovaj vam se sadržaj nudi u partnerstvu s Une Piece en Plus. Zamislio ga je i kreirao tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom

Studio Homelisty

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *