Home / kućni dekor / 23 nevjerojatne vanjske hidromasažne kade za utočište opuštanja

23 nevjerojatne vanjske hidromasažne kade za utočište opuštanja

Ove ideje o hidromasažnoj kadi na otvorenom učinit će nevjerojatan dodatak vašem životnom prostoru u dvorištu za uživanje u cjelogodišnjoj zabavi s obitelji i prijateljima. Ne postoji ništa poput provođenja vremena na izvrsnom otvorenom, uživanja u sunčevoj svjetlosti dok se odmarate i opuštate. Zašto ove godine ne biste odvojili malo vremena za uživanje u svom dvorištu s dodatkom vanjske hidromasažne kade.

Čak i ako imate kompaktni dvorišni prostor u kojem neće biti bazena, uvijek ima mjesta za hidromasažnu kadu! Ne možemo zamisliti ništa bolje nakon dugog radnog dana od topljenja stresa u vanjskim toplicama. Postoji niz različitih stilova vruće kupke za odabir. Također ćete morati planirati palubu, uređenje okoliša i privatnost za svoju hidromasažnu kadu na otvorenom. U nastavku potražite fantastične ideje koje će vam pomoći da započnete!

Reci nam: Koja vas je od ovih ideja za vruće masažne kade na otvorenom najviše inspirirala u komentarima u nastavku!

ideja za vruću kadu na otvorenom

1. Značajka slapa s rešetkama stvara opuštajuću atmosferu za ovaj spa centar / bazen. Aluminijska rešetka izrađena je tako da prihvaća značajku vode. Lokalni dobavljač bazena mogao bi to instalirati i priključiti na pumpu. Cijena rešetke iznosi 15.000 USD, uključujući isporuku u kontinentalni dio SAD-a. (preko Obalni zaslon i željeznica)

ideja za vruću kadu na otvorenom

2. Ova hidraulična masažna kada za samočišćenje ima potporni zid, stvarajući osjećaj intimnosti. Daljnje dodavanje privatnosti je bujno uređenje. Udoban prostor za sjedenje s kaminom nudi opuštajuće mjesto prije i poslije kupanja u hidromasažnoj kadi. (preko Gruzijske hidromasažne kade i banje)

ideja za vruću kadu na otvorenom

3. Sadnje dodaju tropski osjećaj ovoj maloj dvorišnoj oazi u San Franciscu. Djelomično uvučeni spa centar od nehrđajućeg čelika sadrži obloge pločica. (preko Bradfordovi proizvodi)

ideja za vruću kadu na otvorenom

4. U Steamboat Springsu u Koloradu, ova prirodna hidromasažna kada smještena je u mirnom japanskom vrtu. Sunčalište nudi mirni pogled na drveće i planine. (preko Partneri iz Trilogije)

ideja za vruću kadu na otvorenom

5. Malo dvorište u okrugu Orange u Kaliforniji ima put od kamenih ploča s travom između kamenja. Beskrajna masažna kada sadrži vodopad koji se izlijeva u bazen stijena. Veliki potporni zid dodaje zaslon za privatnost s okomitim biljkama (putem Arhitekti studija 6)

ideja za vruću kadu na otvorenom

6. Premalo iskorišteno dvorište pretvoreno je u moderan vanjski životni prostor. Kada za natapanje cedra okružena je brodskim podom od ipe. Ograda je umrljana cedrom. Bambus je posađen u žardinjeru od lijevanog betona. Ova dvorišna oaza također nudi vanjski tuš, kamin i blagovaonicu. (preko Howells arhitektura + dizajn)

jacuzzi-ideja na otvorenom

7. Ova nadzemna hidromasažna kada nudi zapanjujući pogled na kalifornijski krajolik. Vruća kupka obrubljena je kamenom za prilagođeni izgled. (preko Toplice)

ideja za vruću kadu na otvorenom

8. U kompaktnom dvorištu stvorena je intimna oaza s ovim plunge-poo / spa centrom. Unutrašnjost je crna ploča s integriranim stijenama. Vodopad se u lječilište slijeva sa stijena, koje su okružene bujnim nasadima. Brodski prirodni pločnik četvrtastog reza postavljen na betonskoj podlozi. Da biste stvorili zaslon za privatnost, postoji prirodna živa ograda od cedra, zajedno s prilagođenim zaslonom od cedra. Izolirane vodovodne linije omogućuju uživanje u ovom spa centru tijekom cijele godine. Veličina: 8 × 13. (preko Betz Pools Limited)

ideja za vruću kadu na otvorenom

9. Pergola iznad hidromasažne kade sa zavjesama pruža zaklon, privatnost i dašak romantike! Podni jastuci nude udobnost kada se hladite izvan vruće kade. (preko Dizajn izbora)

ideja za vruću kadu na otvorenom

10. U intimnom dvorištu imanja u Oaklandu u Kaliforniji, zatvorena je hidromasažna kada izrađena po mjeri. Udubljenje pločica je kraj McIntyre. Kameni zid pomaže prikriti lječilište s popločanog dijela i nastavlja se kao dio terasastog vrta. (preko Randy Thueme Design Inc.)

ideja za vruću kadu na otvorenom

11. Lječilište od cedra okruženo je palubom od kamenih ploča, s kojih se pruža prekrasan pogled na podnožje, planine i dalje na Tihi ocean. (preko Studio Lepere)

jacuzzi-ideja na otvorenom

12. U dvorištu Portlanda u državi Oregon nalazi se jacuzzi JLX tvrtke Oregon Hot Tub. Toplice su integrirane u palubu za besprijekornu estetiku. Mirni vodeni pogledi pružaju fantastično mjesto za osobno opuštanje i druženje s prijateljima. (preko Vruća kada u Oregonu)

vanjski-jacuzzi-bazen-ideja

13. Ovaj nevjerojatni nadzemni jacuzzi ima kameni vodopad koji se izlijeva u bazen za cjelogodišnje uživanje. Ugrađena kružna kamena klupa iza hidromasažne kade pruža savršeno mjesto za hlađenje dok se okupljate s prijateljima. (preko Vruća kada u Oregonu)

jacuzzi-ideja na otvorenom

14. U Monterreyu u Meksiku, minimalistički pravokutni spa pruža staklene poglede kroz staklene ograde. Drveni podovi okružuju kadu modernim sjedećim garniturama. (preko P + 0 Arhitektura)

ideja za vruću kadu na otvorenom

15. Ovo intimno dvorište vrhunsko je zabavno, ima popločani dio s blagovaonicom uz kamin s ognjištem za sjedenje. Beskrajno kupalište s vodenom značajkom vizualno je zapanjujuće. Na zidu se nalaze prilagođeni bobe za vodu Bobe, obloženi kamenom s izbočinom i Luedersovom vapnenačkom kapom i krajevima. (preko AquaTerra na otvorenom)

vanjski-jacuzzi-bazen-ideja

vanjski-jacuzzi-bazen-ideja

16. Ovo sanjivo dvorište u Massachusettsu ima bazen s toboganom s integriranom hidromasažnom kadom. Velike stepenice vode do toplica. Šuma dodaje mirni osjećaj, a istovremeno stvara privatnost. Unutarnja obrada lječilišta / bazena je mokro rubni satenski šljunak. Boja je Tahitian Tropical. (preko Bazeni za zaštitu okoliša, Inc.)

jacuzzi-ideja na otvorenom

17. Ovo suvremeno dvorište u Kaliforniji ima nadzemni dizajn hidromasažne kade sa stupnjevitim palubom. Toplice su model Dupree Bay, ultraluksuzna kada s dva sjedala namijenjena paru! (preko Dimenzija One Toplice)

jacuzzi-ideja na otvorenom

jacuzzi-ideja na otvorenom

18. Nadzemna hidromasažna kada s drvenim okvirom i stepenicama u ugodnom dvorištu u Veneciji u Kaliforniji. Zid privatnosti čini da se ovo lječilište osjeća poput kutka. (preko Katie Leede & Studio tvrtke)

jacuzzi-ideja na otvorenom

19. Ovo malo dvorište maksimalno je iskorišteno. Vanjski prostor je topao i privlačan, nudeći nekoliko primjena. Moderna paluba od cedra okružuje ugrađenu hidromasažnu kadu. Obodna žardinjera s živicama dodaje privatnost. Dodatni detalji uključuju betonske pločnike i nizana svjetla za noćni ambijent. (preko Oslo | NEKA)

ideja za vruću kadu na otvorenom

ideja za vruću kadu na otvorenom

20. Lokalne gromade od pješčenjaka Santa Barabara dodaju prirodni element koji okružuje ovo dvorište. Suho su postavljeni pomoću rovokopača, priveza i kopača. 3/8 ″ CA Zlatni šljunak koristi se za šljunak graška. Za hidromasažnu kadu postoje pumpa, grijač, mlaznice zraka, klupe i poklopac. Nabavljen je od Gordon i Grant Hot Tubs u Santa Barbari u Kaliforniji. (Grace Design Associates)

ideja za vruću kadu na otvorenom

21. Dobra hidromasažna kada potonula je u radijusnu palubu okružena šumom. Vruću kadu izrađuju Hot Spring Spas. Brodske podloge izrađuje Fiberon u boji IPE (linija Horizon). Drvena klupa definira prostor, a gostima osigurava sjedeću garnituru. (preko Fine Decks Inc.)

ideja za vruću kadu na otvorenom

22. Prekrasan suvremeni dizajn hidromasažne kade koji se prelijeva u bazen. Koristi se sredstvo za suzbijanje Scabos Travertin. Bazen i spa, uključujući posude za nestajanje ruba i vatre, koštaju 175 tisuća kuna. (putem gradskih i seoskih bazena)

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *