Home / kućni dekor / 21 pametnih i praktičnih ideja za uštedu prostora za vašu malenu praonicu rublja

21 pametnih i praktičnih ideja za uštedu prostora za vašu malenu praonicu rublja

Ako negdje u svom domu imate malenu praonicu rublja ili samo kutak za pranje rublja, ove sjajne ideje o svemiru i svemiru pomoći će vam da osvježite svoj prostor. Važno je održavati ovaj mali prostor organiziranim i učinkovitim, s osnovnim sadržajima rublja koji se pravilno skladište. Ovo bi moglo imati otvorene police, tako da lako možete pronaći ono što tražite. Možda ćete svoje stvari odvojiti u označene kante.

Mjesto za razvrstavanje rublja može biti vrlo učinkovito ako imate prostora. Tu su idealne perilice / sušilice s prednjim punjenjem kako biste mogli imati radnu površinu. Mogli biste imati i kolica koja se mogu negdje spremiti kad se ne koriste. Također su zgodne i kante za sortiranje rublja, postoje industrijske na kotačićima koje se prema potrebi mogu pomicati. Također možete preurediti ormarić za odlaganje kanti za rublje.

Možda ćete htjeti razmotriti i mjesto za pohranu daske za glačanje, bilo da je to stražnja strana vrata ili visi na vašem zidu. Također možete pretvoriti ladicu za malu razvučenu dasku za glačanje. Dodatni osnovni elementi mogu biti stalak za sušenje koji se može ugraditi između ormara ili na zid postaviti harmoniku. U nastavku imamo mnoštvo nevjerojatnih ideja za male vešernice koje će vam pomoći da započnete.

Reci nam: Koja vas je od ovih ideja za malu praonicu u nastavku najviše nadahnula i zašto u komentarima ispod!

ormar-praonica rublja

1. Ormar za pranje rublja. Ako nemate dovoljno prostora, razmislite o korištenju premalo korištenog ormara i maksimizirajte prostor okružujući perilicu i sušilicu pametnim rješenjima. (preko Loweovo poboljšanje doma)

sićušna-praonica-soba-otvorena-polica

2. Otvorena polica. Ova majušna praonica sadrži otvorene police za jednostavno spremanje i sklopivi stol za vaše rublje. Ako imate problema s dolaskom na gornju policu, budite sigurni da vam je pri ruci stolica. To će vam omogućiti da police budu blizu vaše visine stropa, a da ne brinete o pristupačnosti. (preko Kristina Crestin Dizajn)

sićušna-praonica-soba-spušteno-sušenje-stalak

3. Spušni stalak za sušenje. Ugradnjom suhog stalka u praonicu uštedjet ćete prostor i biti vrlo korisni ako imate puno osjetljivih proizvoda. Neki vise sa stropa, a drugi se spuštaju. Ako se odlučite za nježni ciklus, tada bi ovo rješenje stalka za sušenje bilo izvrsno ulaganje u vašu malenu praonicu rublja! (preko Jane Lockhart Dizajn)

sićušna-praonica-soba-odjeća-štap

4. Dodajte štap za odjeću. Ovo se može činiti kao dodatni luksuz u malenoj praonici rublja, ali pomoći će da vaš prostor učinite učinkovitijim. Možete iskoristiti prostor između dva ormarića ili ispod ormarića da objesite svoje osjetljive proizvode. To vam također daje mogućnost dodatnog spremišta odjeće po potrebi. (preko Iz Fitz dizajna)

sićušna-praonica-soba-složena-perilica-sušilica

5. Perilica / sušilica koja se može složiti u druge. Kupnja perilice i sušilice rublja koja se mogu složiti izvrsno je rješenje za uštedu prostora za maksimiziranje vaše praonice rublja. To će vam pomoći proširiti vaš tlocrt tako da imate više prostora za osnovno pranje rublja. (preko Stefani Stein)

majušna-praonica-soba-štedi-prostor-sklopiva-stanica

6. Preklopna stanica za uštedu prostora. Ovo funkcionalno rublje ima puno prostora za radnu površinu s perilicom / sušilicom ruba ispod. Šipka za vješanje odjeće i sudoper savršena je za ručno pranje i tretiranje mrlja. Prostor za rad također nudi dovoljno prostora za sortiranje odjeće i ribanje mrlja. (preko Soda Pop Design Inc.)

sićušna-praonica-soba-praonica-sortiranje

7. Jednostavno sortiranje rublja. Industrijske platnene košare za rublje na kotačićima mogu se kotrljati iz vašeg ormara u vašu praonicu rublja. To omogućuje jednostavno razvrstavanje rublja s tamnim svjetlima i lako ga možete postaviti točno ispred vaše perilice rublja. Te iste kadije možete pronaći na priloženom linku. (preko Platno Steele)

sićušna-praonica-soba-podrum

8. Iskoristite sav raspoloživi prostor. Smještena uz stepenice podruma, ova malena praonica rublja u potpunosti koristi premalo iskorišten prostor. Otvaranje polica i malog ormarića pomaže u spremanju osnovnih stvari za pranje rublja. Dekorativne zidne kuke mogu se koristiti za vješanje zalutalih čarapa. (Sealy Design Inc.)

sitne-praonice-sobe-praonice-zidne kante

9. Budite pametni sa skrivenom pohranom. Ugrađeni prikrivaju perilicu i sušilicu rublja ispod, dok pribor za rublje i viseću rešetku te u ormarićima gore. Gornji ormar sadrži staklena vrata za izlaganje ukrasnih dijelova. Ovaj pojednostavljeni izgled zadržat će nered, dok ormarići također služe kao zvučna barijera protiv buke strojeva tijekom dana. (preko Guthmann Construction)

sićušna-praonica-soba-sušilica-stalak

maleni-praonica-soba-krevet za kućne ljubimce

10. Višenamjenski radni stol. Ova praonica sadrži radnu površinu za organiziranje tereta, preklapanje odjeće i tretiranje mrlja. Ispod je prostor za krevet za pse, dok se s druge strane nalazi pojilište, pa čak i hranilište. Iznad je spušteni stalak za sušenje. Sve što vam treba u jednom prostoru. (preko Stefani Stein)

sitne-praonice-sobe-zidne kante

sićušna-praonica-soba-spremišta-rješenja

11. Dodajte dodir funkcionalnosti. Dizajn je sve u detaljima ove marljive, visoko funkcionalne praonice rublja. Spremnici za odlaganje na ploči iznad perilice / sušilice rublja uredno spremaju predmete za pranje rublja izvan pogleda. Domaća zavjesa od tkanine pomaže prikrivanju perilice / sušilice kada se ne koristi. Zidne kuke mogu se koristiti za vješanje osjetljivih proizvoda na vješalicu da se osuše. Zidne metalne košare pomažu vam u razvrstavanju prljave odjeće i lako se uklanjaju ako vam treba dodatni prostor. (preko Alexandra Crafton)

sićušna-praonica-soba-otvorena polica

12. Organizirajte se s otvorenim policama. Ako imate malu praonicu rublja, perilica / sušilica koja se može složiti pomoći će vam da optimizirate svoj prostor. Otvorene police mogu se koristiti za lako spremanje osnovnih stvari za rublje, dok je mali samostojeći umivaonik idealno smješten uz perilicu / sušilicu rublja. Zidna kuka vješa dasku za glačanje, spremljenu s puta. (preko thea home inc)

sićušna-praonica-soba-postolje-baza

13. Postolje postolja ispod perilice / sušilice. Postolja za postolja pomoći će podići vaše uređaje s poda, čineći ga ugodnijim za utovar i istovar. Nudit će dovoljno prostora za pohranu svega, od deterdženta do posteljine za sušenje rublja, kako ne bi bilo gužve u praonici. FYI: Najbliže usklađivanje boja s ormarićima od johe bilo bi Sherwin Williams Slate Tile. (preko Običan i otmjen)

sićušna-praonica-soba-ormar-s-malom-košarom-spremištem

14. Nered u neredima u košarama. Koristite košare ili drvene sanduke za skladištenje (možete ih pronaći u Target ili The Container Store) za grupiranje raznih predmeta rublja za pohranu. To će vam pomoći stvoriti vizualni poredak i zadržati svoje stvari u malim, jednostavnim kantama. Perilica / sušilica su Miele 24 24 perilica i sušilica s prednjim punjenjem, s postoljima. (preko Adams + Beasley Associates)

sićušna-praonica-soba-zid-nosač-sušilica-stalak

15. Stalak za sušenje na zid. Majušna praonica rublja koristila bi ovaj stalak za sušenje odjeće za harmoniku, pronađen na Home Depot. Kuke ispod mogu smjestiti viseću odjeću. (preko Jules Umjetnost življenja)

sićušna-praonica-soba-funkcionalni-ormar

16. Funkcionalni ormar za pranje rublja. Polica za razmotavanje širi se za presavijanje i glačanje i gurne unatrag kad se ne koristi. Police za drvo koriste se za odlaganje posteljine. (preko Amy Storm i tvrtka)

kante za razvrstavanje rublja pod pultom

17. Sortiranje rublja ispod pulta. Ako želite mjesto za spremanje rublja osim vaše kupaonice ili spavaće sobe, možda biste trebali razmisliti o pretvaranju ormarića u kante za sortiranje. U ovoj su praonici rublja dvije ladice prilagođene plastičnim košarama. Širina svakog izvlačenja je 24 ″. Košare za pranje rublja su dimenzija 11 x 18 cm i kupljene su u tvrtki Solutions (slično se može naći u The Container Store). Poredajte svjetla, tamne i ručnike u ove kante za organizaciju. (preko Interijeri Chabota)

crno-bijela-praonica rublja

18. Dodajte kanistere na svoj pult. Ako vam nedostaje prostora, odbacite plastične posude. Koristite ukrasne posude za ukrašavanje radne površine, spremajući deterdžente za pranje rublja, omekšivače tkanine, plahte za sušenje, pa čak i igle za odjeću. Ostatak ovog uzbudljivog doma pogledajte ovdje: Kuća starog morskog kapetana lijepo preuređena u Sausalitu. (preko Dizajn Urrutia)

ormar pretvoren u malu praonicu rublja

19. Konverzija ormara. Ako živite u malom domu, stanu ili stanu ili vam jednostavno nedostaje prostora, ovo je izvrsno maleno rješenje za praonicu rublja. Ovo je ormar s dvostrukim vratima, ali je dublji od tipičnog ormara. Između ormarića ugrađena je odjevna šipka za vješanje osjetljivih dijelova da se osuše. Ovaj prostor možete iskoristiti i za dodatno spremanje odjeće majica i džempera. FYI: Pločica backsplash je mozaik od opeke 1 × 2 od nehrđajućeg čelika pločice Origin. (preko Čist dizajn)

hodnik-praonica-soba-skrivena-za-zavjesama

20. Koristite zavjese za skrivanje rublja. Ako perete prostor u hodniku ili otvorenom ormaru, razmislite o dodavanju zavjese kako biste sakrili perilicu / sušilicu rublja. Ploča za draperije također bi mogla prikriti cijeli prostor za pranje rublja. Iako ne pomažu u slabljenju zvuka, stvorit će privlačniju estetiku. Shiplap dodaje prostor seoskom imanju. (preko Mark Ashby Dizajn)

daska za glačanje-u-praonici

21. Izvucite dasku za glačanje. Praznu ladicu možete pretvoriti u držanje daske za glačanje. Izvucite dasku za glačanje kada ste spremni za upotrebu, a zatim je uredno gurnite natrag kada je ne upotrebljavate. Sada je vaša daska za glačanje skrivena od pogleda i stvara jednostavan izgled vašeg prostora za pranje rublja. (preko Choice Home Remodeling Inc.)

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *