Home / kućni dekor / 21 nevjerojatni vanjski blagovaonski prostor za zabavu u stilu

21 nevjerojatni vanjski blagovaonski prostor za zabavu u stilu

Vrijeme je da se pripremite za ljeto i stvorite otvoreni prostor za blagovanje u kojem ćete vrijeme željeti provesti uživajući tijekom toplih vremenskih mjeseci. Podignite svoj dnevni boravak na otvorenom s lijepo uređenim kutom za blagovanje, bilo da se nalazi na vašoj palubi, terasi ili prednjem trijemu ili je natkriven ispod sjene pergole. Dodatak ugrađene kuhinje ili kamina samo će poboljšati vaše iskustvo ručavanja na otvorenom.

Možete odabrati između različitih stilova, bilo da se radi o modernom, mediteranskom, tradicionalnom ili raznim drugim stilovima koji vas privlače. Dobro namješten namještaj upotpunit će vašu cjelokupnu estetiku. Ne zaboravite na osvjetljenje, bilo da se radi o žaruljama, lampionima ili čak lusterima iznad blagovaonskog stola. Pretvorite svoje vanjsko okruženje u atmosferu koja će oduševiti vaša osjetila. Inspirirajte se našom kolekcijom otvorenih blagovaonica u nastavku i stvorite vlastitu oazu na otvorenom.

Bilješka: U komentarima nam javite koja vas je od ovih izvrsnih ideja za ručavanje najviše nadahnula i zašto!

vanjska-blagovaonica-pergola

1. Ova prozračna terasa u stilu plaže ima privjesne svjetiljke od pletenog globusa s viseće svjetiljke visjele od sive drvene pergole nad stolom od tikovine. Ostatak ovog nevjerojatnog doma pogledajte ovdje: Unutar farme Newport Beach s prohladnom kalifornijskom atmosferom. (preko Dizajn vrtnog studija)

otvoreni-blagovaonica-vrt-bazen

2. Vanjski drveni stol za blagovanje s metalnim stolicama pruža prekrasan pogled na bazen. Ležaljke za ležaljke upotpunjuju ovaj zapanjujući zabavni prostor kuće u Arizoni u mediteranskom stilu. (preko Kimberley Kay Interijeri)

vanjska-blagovaonica-pergola

3. Potonulo dvorište s dvorištem ima pergolu za sjenu i žaruljice za ambijent. Integrirani grijači produžuju sezonu za ovaj vanjski prostor u Mill Valleyu u Kaliforniji. Dugi stol za blagovanje s ugrađenom kuhinjom i roštiljem savršen je za zabavu. (preko Dreamlife Dizajn)

vanjska-blagovaonica-terasa

4. Prostrano suvremeno dvorište s betonskim popločanima i okruženo vrtovima pruža privlačan vanjski prostor za objedovanje na otvorenom. Dugi stol za objedovanje od drveta naglašen je metalnim stolicama. Zaklonjena vanjska kuhinja dovršava ovaj nevjerojatan zabavni prostor. (preko Zamislite Landscape Studio)

vanjska-blagovaonica-pergola

5. Seoska kuća u Barceloni u Španjolskoj pruža intimnu atmosferu za objedovanje na otvorenom s ovom pergolom prekrivenom vinovom lozom. (preko Rosa Gres)

vanjska-blagovaonica-pergola

6. Ova sanjarska krovna paluba nadahnuta Mediteranom u stanu u Malagi u Španjolskoj odlikuje se jednostavnim i elegantnim ukrasom. Ovaj vanjski prostor za blagovanje uživa puno sunca, zasjenjen pergolom. (preko Lolo Mestanza)

vanjska-blagovaonica-pergola

7. Povijesni dom u Austinu u Teksasu ima intimno dvorište s bujnim nasadima i zasjenjenjem pergole nad stolom za ručavanje na otvorenom. Drveni stol i klupe pružaju ležerne blagovaonice, osvijetljene globus svjetlima nanizanim u različitim duljinama. Šljunak graška definira ovaj prostor za blagovanje na otvorenom. (preko B. Jane Gardens)

vanjska-blagovaonica-terasa

8. Trpezarijski i dnevni boravak na otvorenom u dvorištu pokraj velikog zasjenjenog trijema s vanjskom kuhinjom. Žičana svjetla unose ambijent u ovu oazu na otvorenom urbane seoske kuće u Houstonu u Teksasu. (preko Izgradnja CAM-a)

otvoreni-blagovaonica-prostor

9. Ova vanjska terasa za blagovanje zamišljena je kao zelena soba i istovremeno kao kulisa. Divlji vrt sadrži miscanthus i carex u žardinjerama. Zeleni zid, postavljanjem keramičkih vaza koje je izradio Marlik Ceramic, iranski dizajner. Konopci za uže ujedinjuju vaze i stvaraju geometrijski dizajn. (preko co.arch studio)

vanjska-blagovaonica-pergola

10. Ova prekrasna dvorišna terasa, blagovaonica i kamin daju ton vrhunskom vanjskom zabavnom prostoru. Ovaj zatvoreni privatni prostor s pergolom za zasjenjenje privlačan je i ugodan. Romantični lusteri u obliku svijeća iznad stola za blagovanje i žaruljice unose umirujuću rasvjetu u ovaj sanjarski raspored. Ostatak ovog spektakularnog doma pogledajte ovdje: Kuća Santa Barbare u mediteranskom stilu postaje lijepo obnovljena. (preko Generalni izvođači radova tvrtke Giffin & Crane)

vanjski-blagovaonica-pergola-kamin

11. Prekrasna mediteranska terasa prekrivena pergolom s ugrađenom kuhinjom koja okružuje stol za blagovanje. Kamin je žarište topline i ambijenta. (preko Dizajn vrtnog studija)

vanjska-blagovaonica-pergola

12. Ova prekrasna terasa u viktorijanskom stilu kuće u Santa Barbari u Kaliforniji ima pergolu za romantičnu atmosferu. Žičana svjetla dodaju umirujuću atmosferu za objedovanje na otvorenom. Odvojeni prostor za sjedenje ispred kamina savršeno je mjesto za povlačenje nakon večere. (preko Interijeri kuće Taylor)

otvoreni-blagovaonica-prostor

13. Spokojan sto u mediteranskom stilu s prekrasnim lusterom koji visi s drveta. Grafičke podne pločice dodaju ukupnu estetiku ovog nevjerojatnog otvorenog prostora za ručavanje u kući u južnoj Kaliforniji. (preko CxS dizajni)

otvoreni-blagovaonica-prostor-vrt

14. Ova dvorišna oaza ruralnog utočišta u Londonu sadrži penjače uz kuću Trachelospermum jasminoides. Bujna pozadina dodaje intiman osjećaj ovom blagovaonici na otvorenom. Namještaj je kolekcija Louis Soleil iz Namještaj Sutherland. Veliki lampioni na stolu pružaju večernji ambijent. Na tlu su obnovljene kamene ploče iz Yorka, katedralne klase, položene po narudžbi. (preko Randle Siddeley)

moderan-vanjski-blagovaonica-prostor

15. Moderna dvorišna terasa doma u New Yorku produžetak je interijera s kliznim staklenim vratima. Ležerno blagovanje na otvorenom na drvenim stolicama postavljenim oko stola od tikovine. (preko Clodagh)

otvoreni-blagovaonica-prostor

vanjska-blagovaonica-pergola

16. Staklena i metalna francuska vrata izlijevaju se na ovu izvrsnu terasu u Sherman Oaksu u Kaliforniji. Prekrasni luster visi s rešetke na malom stolu za objedovanje i nudi intimno sjedište za četvero. Studio Hus dizajnirao je raspored mozaičnih pločica koji definiraju ovaj vanjski prostor za blagovanje. Crijep je iz Trgovina pločicama cementa. (preko Studio Kuća)

nadstrešnica za blagovaonicu na otvorenom

17. Zaklonivši ovu blagovaonicu na otvorenom, eliptična nadstrešnica od čelika i tkanine baca kišu u traku šljunka na pločniku. Stol je izradio lokalni zidar u Portlandu u državi Oregon. Složeni kameni kamin pruža toplinu i ugođaj gostima na otvorenom, dok otvori omogućuju spremanje drva. (preko Samuel H. Williamson Associates)

otvoreni-blagovaonica-prostor

18. Samostojeći kamin pruža ambijent ovoj oazi za ručavanje na otvorenom u sjeverozapadnom Washingtonu. Luster Pottery Barn pluta iznad stola, donoseći romantični ambijent ovom otvorenom prostoru. (preko Anthony Wilder Dizajn / Izgradnja)

vanjski-blagovaonica-pergola-vrt

19. Okružena tropskim biljkama i vinovom lozom koja visi s pergole, ova prekrasna mediteranska terasa u Los Angelesu osjeća se ugodno i prisno. (preko Guettler fotografija)

vanjska-blagovaonica-pergola

20. Restoran Alfresco zasjenjen pergolom s visećim svijećnjacima i lampicama za ambijent. Metalni vanjski namještaj okružuje metalni stol s kamenom pločom. (preko Dizajn Lindsay Hunter)

vanjski-blagovaonica-pergola-kamin

21. Drvena pergola zasjenjuje ovu ležernu blagovaonicu s drvenim stolom i klupama te pletenim naglašenim stolicama. Ugrađena kuhinja s roštiljem i kaminom s integriranim sjedalima pruža vrhunsku zabavu na otvorenom. (preko Dizajn vrtnog studija)

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Posljednji dio naše slagalice

Prije točno godinu dana podijelila sam našu transformaciju vintage seta za blagovaonicu, što je bio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *