Home / kućni dekor / 20 najnevjerovatnijih ideja za peć za pizzu za vašu kuhinju na otvorenom

20 najnevjerovatnijih ideja za peć za pizzu za vašu kuhinju na otvorenom

Ako uživate u zabavi na otvorenom i u spremanju oluje za svoje goste, pojačajte toplinu u svojoj kuhinji na otvorenom dodavanjem pećnice za pizzu. Iako popularni za kuhanje pizza, ovi izvrsni štednjaci mogu se koristiti i za pečenje na žaru, pečenje, dimljenje, roštiljanje, pa čak i ispeći neke svježe domaće pite i kruh!

Da biste u svom dvorištu napravili pećnicu za pizzu na otvorenom, možda ćete htjeti unajmiti dobavljača, izraditi vlastiti od nule ili kupiti komplet koji će za vas obaviti većinu teškog posla. Ako ste to odlučili sami, uživat ćete u plodovima svog rada kada imate svoju hladnu pećnicu za pizzu na otvorenom kao žarište vašeg dvorišta … i ukusnu pizzu u kojoj ćete uživati ​​s obitelji i prijateljima!

Pretvorite svoju vanjsku pećnicu u izjavu dodavanjem značajnog zida, zaljeva za ogrjev, pa čak i plamenika na etanol kako biste kuhanje na otvorenom učinili izuzetno ugodnim. Bez obzira odaberete li drva ili plin za grijanje, ljetne noći u vašem dvorištu bit će veliki hit za vašu obitelj.

Pizzu možete peći, ispeći ili peći na roštilju u zatvorenom, ali puno je zabavnije to raditi na otvorenom! U nastavku potražite fantastične ideje za stvaranje vlastite pećnice za pizzu.

RECI NAM: Koja vas je od ideja za pećnicu za pizzu na otvorenom najviše nadahnula i zašto u komentarima ispod!

vanjska-pizza-pećnica

1. Pećnica za pizzu na otvorenom. Ova kuhinja na otvorenom izrađena je po mjeri. Peć za pizzu je iz Sydney Heatera. Ukupni trošak za kuhinju na otvorenom iznosio je 35.000 američkih dolara. Sama jedinica pećnice za pizzu iznosila je oko 1200 dolara. (preko Harrisonovo uređenje)

vanjska-pizza-pećnica-i-kuhinja

2. Vanjska kuhinja za zabavu. Vanjska pećnica za pizzu na drva DIY je komplet tvrtke Čikaška opečna peć. Kuhinjski elementi dio su Vanjski elementi Belgard kolekcija. Niskonaponska rasvjetna tijela su tvrtke Kichler. (preko Arhitektonski fotograf Chipper Hatter)

vanjska-pizza-pećnica-i-kamin

3. Vanjski kamin s pećnicom za pizzu. Peć za pizzu je na drva. Ukupne dimenzije su 9 stopa u duljinu, 5 stopa za kamin i 4 metra za peć za pizzu. Većina kamina i pećnica, ako se grade na tradicionalan način, imaju neovisne dimnjake. Kamini se rješavaju topline, a peći zadržavaju toplinu pa funkcioniraju upravo suprotno. Tepih na otvorenom je od Walmarta. (preko Obnovljeno krajobrazno uređenje i vanjski dizajn)

cigla-pećnica-pizza-i-kamin

4. Pizza i kamin s opekom. Kamen za pećnicu / kamin zove se Bucks County Blend. Nema otvora za rešetku ili bočne plamenike. Bilo je potrebno za ovaj prostor jer je otvoren na sve strane. Postoji stropni ventilator koji se može koristiti ako vjetar uzrokuje puhanje dima prema prostoru za sjedenje. Za krov je korišten stojeći šav, jer je peć za pizzu prilično blizu krovne linije. Vanjski namještaj izrađuju tvrtke Kingsley & Bates. Pod je izrađen od prirodnog kamena škriljevca. Nema brtvila. Dimenzije terase su 16 ′ x 17 ′ 9 ″. (preko Kuhinjski dizajn tvrtke Debra)

vanjska kuhinja s pećnicom za pizzu

5. Vanjska kuhinja u obliku slova U-oblika. Terasa u dvorištu s posebno dizajniranom pećnicom za pizzu u mjestu Lone Tree u Coloradu. (preko Zajednice slavnih)

kuhinja na otvorenom u toskanskom stilu s pećnicom za pizzu

6. Elegantna vanjska terasa u toskanskom stilu. Ova jedinstvena pećnica za pizzu sadrži skulpturu Kahana Mouth koja je integrirana u kamenu fasadu. Garnitura za blagovanje na otvorenom dolazi od tvrtke Cast Classics. (preko Great Falls Distinctive Interiors Inc.)

tradicionalna-terasa-vanjska-kuhinja-i-pizza-pećnica

7. Tradicionalni vrt. Peć za pizzu je izvor Bravo pećnica. Sve komponente od nehrđajućeg čelika možete pronaći kod vašeg lokalnog distributera roštilja. Kamen za stvrdnjavanje izrađen je od Bluestonea. (preko Obnovljeno krajobrazno uređenje i vanjski dizajn)

drva-peći-na otvorenom-pizza-pećnica

8. Pećnica za pizzu na otvorenom na drva. Ova DIY pećnica za pizzu je proizvedena iz Oprema za peć za pizzu koja proizvodi sve materijale potrebne za izradu pećnice. Ovaj je komplet Milan 750 Pizza Oven. Dolazi u kompletu s kupolom, otvorom, dimnjakom, izolacijom i ojačanjem, pokrivačem peći, aluminijskom parnom zaprekom i pilećom žicom. Nabavite cijeli DIY na priloženoj poveznici. (preko Djevojka zelenih očiju)

seoska kuća-terasa-kuhinja-s-pizzom-pećnicom

9. Terasa na farmi. Vanjska kuhinja sadrži dva roštilja, štednjak, sudoper, peć za pizzu i kamin. Materijal radne površine je pamučni vapnenac iz tvrtke Sturgis Materials. Stol i klupu po mjeri je izradio lokalni majstor iz zapadnog Crvenog cedra. (preko Uređenje okoliša Maverick)

rustikalna-vanjska-kuhinja-s-pizzom-pećnicom

10. Rustikalna kuhinja na otvorenom. Ovaj sjenoviti vanjski zabavni prostor može se pohvaliti pećnicom za pizzu, blagovaonicom i puno prostora za izležavanje. Blagovaonski stol izrađen je po mjeri od obnovljenih drvenih i čeličnih nogu postavljenih na kotrljajuće kotačiće. Stolice su od Tolixa. The IMAM peć za pizzu ugrađena je u padinu uz pomoć suho složenih kamenih zidova. (preko Vinski gledatelj)

vanjska-pizza-pećnica

11. Pećnica za pizzu na otvorenom. Ovaj ležerni vanjski prostor sadrži radne ploče od plavog kamena iz kolekcije Belgard Elements, kamene opločnike i razne vanjske sadilice s Grandin Road. Peć za pizzu dobivala se iz Chicago Brick Oven. Kauč ​​i podne svjetiljke su od Frontgatea. (preko Kuća lijepa)

mediteranski-vrt-s-pizzom-pećnicom

mediteranski-vrt-s-pizzom-pećnicom

12. Mediteranski vrt. Ova je kuhinja na otvorenom vrhunska u zabavi obitelji i prijatelja. Uključivanje pergole u dizajn pomaže uživati ​​u ovom otvorenom prostoru tijekom ljetnih noći, pa čak i u jesen uz toplinu kamina, zajedno s bacačima i pokrivačima. Pećnica za pizzu i roštilj omogućit će puno mogućnosti kuhanja. (preko Ograde i uređenje krajeva South Hams)

vanjsko-zabavno-područje-s-ciglom-pizza-pećnicom

13. Pećnica od cigle za pizzu. Ovaj dvorišni vrt sadrži peć za pizzu od cigle na drva za domaćinstvo nevjerojatnih zabava za večere na otvorenom. (preko Pejzaž širom zemlje)

drva-pizza-pećnica

14. Woodfire pizza pećnica. Dodatak peći za pizzu od kamena na drva može dodati zrak rustikalnog šarma vašem otvorenom prostoru. (preko Bunnings)

dvorište-pizza-pećnica

15. Backyard DIY peć za pizzu. Peći za pizzu na otvorenom sa štukaturama mogu se jednostavno instalirati pomoću modularnog kompleta pećnica Forno Bravo. (preko Bravo pećnica)

klipa-pizza-pećnica

16. Pećnica za pizzu Cob. Pećnice za pizzu nisu samo za izradu pizze, već ih možete koristiti i za pečenje kruha, pečenje, pitu ili bilo što drugo što biste mogli baciti u pećnicu. Ova pećnica za pizzu sagrađena je za samo nekoliko vikenda i koštala je oko 150 USD! Ako ste kućni ljubimac, cjelovite upute o uputama potražite na priloženoj poveznici. (preko Umjetnost vršenja stvari)

vanjska-pizza-pećnica

17. Pećnica za pizzu na otvorenom. Ova pećnica za pizzu na drva vrhunska je za kuhanje svega, od punjenih pizza s korom preko kalcona do pizza s somunom – sve u ugodnoj udobnosti vlastitog dvorišta! (preko Terasa i pizza)

peć od terakote-opeke

18. Peć od opeke od terakote. Ova zanatska vrtna peć za pizzu dodati će nevjerojatnu žarišnu točku bilo kojem dvorištu u vrtu. Obitelj i prijatelji mogu napraviti vlastitu pizzu, zabavan način zabave tijekom ljeta. (preko Fuego peći na drva)

kamen-pizza-pećnica-vanjska

19. Kamena peć za pizzu. Ova sanjarska pećnica za pizzu izgleda poput slatke male hobit kuće, savršene za žarište u dvorištu kada kuhate za obitelj i prijatelje. (preko Svježe zidanje)

mediteranska-pizza-kuhinja

20. Pizza kuhinja u mediteranskom stilu. Ovo je prekrasna kuhinja na otvorenom, pored bazena, s prekrasnim pogledom na luku Los Angeles u San Pedru u Kaliforniji. Ovaj vanjski zabavni prostor sadrži peć na drva Fogazzo Model 1050, plinski roštilj od 54,, ladice za grijanje, plinske grijalice i sjedećih mjesta za do 16 gostiju! (preko Peći i roštilji na drva Fogazzo)

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *