Home / spavaća soba dekor / 20 aktivnosti zaključavanja koje možete raditi sa svojom djecom kod kuće |

20 aktivnosti zaključavanja koje možete raditi sa svojom djecom kod kuće |

Koliko ste od njih već napravili? Društvene igre – gotovo, film navečer, pizza navečer! Isprobali ste dugačak popis aktivnosti zaključavanja sa svojom djecom tijekom pandemije. Nije tajna da su zatvoreni dječji centri, škole i vrtići prava noćna mora za roditelje.

Ostati kući zaključan s djecom najbolje je o čemu možete sanjati, a ove ideje pomoći će vam da još jedan dugi dan kod kuće pretvorite u zabavnu avanturu.

Iskoristite situaciju i oslobodite kreativnost svog djeteta, pažnju prema detaljima i dopustite mu da kroz igre izrazi svoje osobnosti. Dizajnirajte posebne obiteljske majice ograničenog izdanja, dočekajte dugu u svom domu ili vratite božićni duh kućicom od medenjaka. Ovo su samo neke od aktivnosti zaključavanja koje možete raditi s djecom kod kuće. Pogledajte više inspirativnih ideja u nastavku!

1Teepee

Izradite DIY teepe zajedno sa svojom djecom. Oni bi mogli biti najbolji savjetnici za ovaj projekt jer točno znaju kako mora biti dizajniran. Pročitajte njihove omiljene priče u posebnom teepee-u i ne zaboravite dodati još jastuka i zvijezda projektora.

2majica

Neka vaša djeca izraze svoje dizajnerske vještine i osjećaj za modu. Dajte im bijele majice i nekoliko slika na tekstilu i učinite svoju obitelj ljepšom.

3Lutke čarapa

Ulica Sezam dolazi u vaš dom s lutkama od čarapa koje su stvorila vaša djeca. Koristite bilo koje čarape bilo koje boje i teksture. Otvorite maštu svojoj djeci i igrajte se cijeli dan.

4Playdough

Playdough je omiljena aktivnost drugog djeteta. Učinite ih sretnijima puštajući ih da prave domaće razigrano tijesto. Trebat će vam jednostavni proizvodi koji će vašu djecu dovesti na sedmo nebo. Pomiješajte ove proizvode i imat ćete malo odmora za sebe.

  • 2 šalice običnog brašna
  • 1 šalica soli
  • 1 žlica ulja
  • pola do 1 šalica hladne vode
  • 2 kapi tekuće boje za hranu

5Slikarstvo

Još jedna izvrsna aktivnost zaključavanja za vašu djecu. Svi vole skupljati kamenje s plaže. Sada ih mogu pretvoriti u tako dražesna umjetnička djela. Dajte im slike i zadivite se njihovim umjetničkim vještinama.

6Crtanje sjene

Takva kreativna i zabavna aktivnost zaključavanja. Stavite bijele listove papira pokraj prozora i pitajte djecu za omiljene igračke i predmete. Rasporedite igračke pored papira kako bi mogle crtati oko predmeta. Najbolji dio ove aktivnosti zaključavanja je dio bojanja. Omogućuje vam dodatno slobodno vrijeme za šalicu kave. Naravno, glavni junak za aktivnosti ovog djeteta je sunce.

7Duga

Uživajte u živopisnoj dugi kod kuće. Jedno je sigurno, bit će to najljepša duga ikad jer će je stvoriti vaše dragocjene. Za ovaj projekt možete koristiti mnoge materijale – od kartonskih komada i slika do šarene pređe i perlica.

8Dječji krevetić

Naučite svoju djecu da se brinu za druge. Izrada dječjeg krevetića prekrasan je način da ih zaokupite i pružite im sjajnu lekciju. Uz to možete koristiti materijale iz svojih kuhinja, poput bočica s mlijekom ili sokovima. Dizajn kreirajte prema omiljenom stilu vašeg djeteta i napravite ptičice u svom vrtu otmjenim krevetićima.

9Hranilice za ptice

Nakon što napravite ptice krevetić, vrijeme je da ih nahranite. Osim toga, djeca vole sudjelovati u procesu kuhanja. S takvim uzbuđenjem rade kolačiće, sladolede i druge omiljene recepte. Iznenadite ih zadatkom da male ptice sjeme kolačiće.

10Ulazni film

Pretvorite veliku kartonsku kutiju u sportski, otmjeni automobil. Vaši će se mališani, posebno dječaci, tako obradovati vožnji u svom novom automobilu. Organizirajte kućno kazalište za vožnju automobilom, uzmite malo kokica i uživajte u vremenu kod kuće.

11Kuća od medenjaka

Zadržite božićni duh tijekom cijele godine. Kad god vam treba dodatna domaća atmosfera, ili samo da djeca postanu malo ugodnija, postavite božićni kutak. Izgradite i ukrasite kuću od medenjaka zajedno sa svojom djecom.

12Dekoracija jaja

Neka vaša djeca naprave vlastiti Humpty Dumpty. Upotrijebite kuhana jaja, samo kako biste bili sigurni da ćete preskočiti nered razbijenih žumanjaka na podu.

13Cress Heads

Izvrstan znanstveni projekt – nešto što smo svi napravili kao djeca. Koristite prazne ljuske jaja, napunite ih pamučnim kuglicama i sjemenkama kreša i pričekajte da sjeme nikne. Obavezno redovito prskajte pamučne kuglice vodom.

14Podrška

Kolačići, kolači, sve što vaša djeca požele. Tako su sretni kada bi trebali miješati proizvode za tijesto. Osim toga, tijesto za kolačiće samo je tako ukusno.

15Izbornik brze hrane

Domaća brza hrana mogla bi biti čak i zdrava. Pljeskavice, pomfrit i pizza. Dopustite svojoj djeci da sami naprave pizzu ili cheeseburger. Ne zaboravite na mliječne napitke.

16Čajanka

Značajna aktivnost zaključavanja za malu princezu. Odjenite tutu i stavite krunu na glave kako biste dočekali kraljicu na popodnevnoj čajanki. Poslužite šarene makarone, svježe voće i čaj naravno.

17Tisak krumpira

Krivljenje je jedna od najkreativnijih aktivnosti zaključavanja za vašu djecu. Pokušajte s krumpirom kao početkom. Oblikujte srca, zvijezde, krugove i obojite ih u različite boje. Tako možete dobiti savršenu lekciju za pečat i savijanje za svoju djecu.

18Hvatač snova

Spavajte mirno i sanjajte o dugama i jednorozima. Nabavite malo antilop čipke ili vrpci, šarene pređe i perle ili drago kamenje za savršenu hvatač snova.

19podanici

Stvorite male smiješne Minione od praznih kolutova papira ili žumanjak od čokoladnih jaja. Svakako imajte dovoljno banana za sve.

20Lov na blago

A lov na blago je vrhunska obiteljska aktivnost zaključavanja. U ovoj igri mogu sudjelovati svi članovi obitelji. Postavite tajno blago po cijeloj kući, vrtu i trijemu. Napravite mapu blaga i pustite avanturu da započne!

About admin

Check Also

Kako započeti ulaganje ako godišnje zaradite manje od 40.000 USD

2015. godine, službenik benzinske pumpe u Vermontu preminuo je u 92. godini. Njegovo ime je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *