Home / spavaća soba dekor / 19 najmodernijih kuhinja

19 najmodernijih kuhinja

Homelisty & Cuisine Plus udružuju se kako bi vam ponudili inspiraciju, ideje, savjete i resurse za bolji odabir vaše sljedeće kuhinje. Otkrijte našu seriju članaka, preuzmite katalog Cuisine Plus, dogovoriti sastanak ili zatražite besplatnu ponudu putem interneta.

Prelistavanje kataloga Cuisine Plus znači razumijevanje svemira brenda, njegovih snaga i ponude, ali ujedno je i sjajan način za otkrivanje najnovijih trendova u kuhinji. Dešifriranje.

1 – Kuhinja postaje hiper-personalizirana

Kuhinja postaje sve važnija u domovima, pa ima smisla da je trenutni trend prilagođavanja po mjeri. Cilj specijalista Cuisine Plus po mjeri je dizajnirati kuhinju koja vam odgovara.

2 – Treba preferirati ergonomiju

Još jedna prednost personaliziranih kuhinja po mjeri osmišljena je prema vašim potrebama. Prostor favorizira dobru ergonomiju. Otkrijte naše savjete za opremiti funkcionalnu i ergonomsku kuhinju.

3 – Detalji čine razliku

Fronte, radne ploče, prskalice, ručke … Koje materijale želite, boje i stilove? Na primjer, dizajner kuhinje Cuisine Plus nudi izbor od više od 480 fronti kako bi vam pomogao da pronađete savršenu kombinaciju. Također možete odabrati između različitih struktura (glatke, kanelirane, efekt drva, itd.) Kako biste personalizirali svoju kuhinju.

4 – Kuhinja prihvaća žutu i sivu smjesu

Sodermalm opremljena kuhinja od 5.739 €

KUPITI

Vjenčanje je boja za 2021. godinu, nije iznenađujuće pronaći trendovsku kuhinju dostupnu u žutoj i sivoj boji u katalogu Cuisine Plus.

5 – kuhinja postaje pametna

Katalog Cuisine Plus ističe pametno kuhanje. Postoje pribor i kućanski uređaji koji olakšavaju život. Spojene ploče za kuhanje, pećnice, nape i hladnjaci, štedljive perilice posuđa, punjači integrirani u radnu ploču …

6 – Priroda nadahnjuje kuhanje

Arome u kuhinjskoj ploči
Arome u kuhinjskoj ploči

Dašak prirode u kuhinji, kroz boje i biljke, ali i dodatke poput visećih polica za aranžiranje bilja ili čak selektivne kante za sortiranje.

7 – ističe se središnji otok

Plavi središnji otok u kuhinji Lord Warren Cuisine Plus
Plavi središnji otok u kuhinji Lord Warren Cuisine Plus

Izravno u sredini sobe, mogli biste joj dati osobnost bojom koja je izdvaja.

8 – Osvjetljenje poboljšava kuhinju

Odabir prave rasvjete za kuhinju je izazov,rasvjeta u kuhinji je međutim vrlo važna. Preporučujemo da o tome razgovarate s dizajnerom Cuisine Plus koji vam može dati savjet o postavljanju pravih svjetala na prava mjesta. Cilj: istaknuti detalje vaše kuhinje, istovremeno pružajući funkcionalno osvjetljenje.

9 – Suvremeni stil ostaje bezvremenski

Trend za kuhinju koja ne ide nikamo, bezvremeno! Suvremeni stil ostaje klasik, razmišljamo o kuhinjama s pravocrtnim i profinjenim oblicima.

10 – Moderna kuhinja miješa materijale

Kuhinja Lady Constance iz kataloga Cuisine Plus nudi kombinaciju trendovskih materijala
Kuhinja Lady Constance iz kataloga Cuisine Plus nudi kombinaciju trendovskih materijala

Lady Constance ugradila je kuhinju već od 9.759 eura

KUPITI

Mješavina materijala, sve u suptilnosti. Ovo je slučaj modela Lady Tess iz kataloga Cuisine Plus, pronalazimo drvo, mramor i dimljeno staklo.

11 – Kuhinja se otvara za prigodnost

Kuhinja Kensington iz kataloga Cuisine Plus ustupa mjesto ugodnosti
Kuhinja Kensington iz kataloga Cuisine Plus ustupa mjesto ugodnosti

Što se tiče izgleda, vrijeme je za razgovor. Stoga nalazimo otvorene kuhinjske aranžmane koji čine prostor za život u najvažnijoj sobi kuće!

12 – Kuhanje postaje umirujuće

Kuhinja Don Pablo umirujuća je soba
Kuhinja Don Pablo umirujuća je soba

Taj bi se trend čak mogao i opisati kao djevojački, riskirajući da upadnete u klišeje! Ovaj stil radije prepisujemo kroz osjećaj mekoće, blagostanja i intimnosti koji ističe.

13 – U kuhinju dolazi etnički stil

Kuhinja u boemskom stilu
Kuhinja u boemskom stilu

Umjesto dnevnog boravka, etnički stil sada se nalazi u kuhinji. Ovaj trend također poziva boemsku inspiraciju, trenutno vrlo modernu.

14 – Kuhinja je NAJLJEPŠA soba u kući

Kuhinja opremljena Bastiljom od 6.276 €

KUPITI

Trend identificiran u katalogu Cuisine Plus, koji također primjećujemo na našoj strani, posebno od zatvaranja. Svi provodimo više vremena u kuhinji, soba prirodno postaje najvažnije mjesto u kući.

15 – Matirana crna boja neophodna je u kuhinji

Charlie opremljena kuhinja od 6.594 €

KUPITI

Ovdje u Homelistyju volimo upotrebu crne boje u kuhinji, suptilno pomiješanu s drvetom, još je više u trendu. Naš se tim zaljubio u kuhinju Charlie iz kataloga Cuisine Plus i njezine mat lakirane fronte.

16 – Vrh asortimana za male kuhinje

Nueva opremljena kuhinja od 5739 €

KUPITI

Vrh asortimana nije samo za XXL kuhinje. Sada pronalazimo želju dizajnera kuhinja da ponude najbolje čak i za male kuhinje. Na programu kataloga Cuisine Plus: višenamjenska oprema, puno prostora za pohranu i puno stila.

17 – Kuhanje postaje smjelo

Don Pablo opremio je kuhinju već od 8.857 €

KUPITI

Ovo je jedan od iznenađujućih trendova, ali osjeća se dobro! U srcu kuhinje nalazimo odvažnost. Kako? ‘Ili što ? Kroz izbor materijala, boja, izgleda …

18 – Sirovine

Sir Alexander ugradio je kuhinju od 7.861 eura

KUPITI

Efekt betona, drveta, metala … Katalog Cuisine Plus daje ponos sirovinama koje kuhinji donose karakter.

19 – Viseći namještaj

Namještaj ovješen iznad središnjeg otoka
Namještaj ovješen iznad središnjeg otoka

Ako planirate instalirati ploču za kuhanje na vaš središnji otok, trebate napa koja dolazi uz nju. Volimo trendovski i funkcionalan izgled ovješenog ormarića koji diskretno integrira nape. Ova instalacija postaje praktičan prostor za pohranu koji štedi prostor.

Trendovi kroz katalog Cuisine Plus

Inspiriraju li vas ovih 19 trendova? Zatražite katalog Cuisine Plus da biste pregledali različite opcije, završne obloge, modele … Prilagođeni dizajner kuhinje također vam može pomoći u vašem projektu, od A do Ž. Nazovite dizajnera Cuisine Plus da biste započeli.

Kuhinja

Ovaj vam se sadržaj nudi u partnerstvu s Cuisine Plus. Zamislio ga je i kreirao tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom.

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *