Home / kućni dekor / 18 super kreativnih ideja za uređenje proljetnih trijemova na seoskim kućama

18 super kreativnih ideja za uređenje proljetnih trijemova na seoskim kućama

Proljetna sezona je pred nama i vrijeme je da osvježite svoj dom nekim privlačnim ograničenjima, počevši od proljetnog trijema vaše seoske kuće. Puno je lijepih načina kako reći “dobrodošli u naš dom”. Unošenje svježih proljetnih vibracija u vaš ulaz na otvorenom pomoći će stvoriti privlačno iskustvo kako za goste, tako i za vlasnike kuća.

Prednji trijem omiljeni je prostor za ukrašavanje, posebno za proljeće, svim jarkim bojama. U nastavku potražite neke nadahnjujuće ideje o tome kako možete uljepšati svoj dom s ovim idejama za ukrašavanje proljetnih trijema na farmi. Ne zaboravite svoje omiljene ideje prikvačiti za svoje Pinterest ploče za nadahnuće. Možete i slijediti Jedan ljubazni dizajn na Pinterestu da nastavimo s našim najinspirativnijim idejama!

Ispod svake od ovih lijepih ideja nalaze se poveznice do svakog od izvora za više informacija o tome kako donijeti ove privlačne poglede u svoj dom. Sretno proljeće!

Reci nam: Što mislite o ovom dekoru proljetnog trijema na farmi? Jeste li već ukrašavali proljeće? Javite nam u Komentarima!

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

1. Savršeno proljetni trijem. Ovaj proljetni trijem izgleda tako gostoljubivo i lijepo. Lijepi vijenac od tulipana je iz @ kclee.co. Sličan vijenac od tulipana možete pronaći na Walmart! Zavjesna traka koristi se za vješanje vijenca. Bijele kutije za sadnju koje okružuju vrata su iz @loweshomeimprovement. Prostirka za vrata je otirač za vrata Main Coast Hello Coir, iz Walmart. Slična prostirka sive / bijele pruge je otirač Collive Outdoor Rug Door 24 “x 35”. (preko @ourwintonhome)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

2. Proljetni i lijepi trijem. Ova privlačna seoska kuća u Alabami sadrži kombinaciju svježih proljetnih nijansi – ružičaste, plave i zelene. Boja ulaznih vrata je boja labradorita tvrtke Sherwin-Williams. Posjetitelje pozdravlja ružičasta prostirka za dobrodošlicu s izvora @oldtimepottery. Ispod je plava prostirka za dodavanje boja. Ljuljačka na dnevnom krevetu također sadrži proljetne nijanse, ukrašene žutim jastucima i naglašene ružičastim i plavim cvjetnim jastucima. (preko @farmhousewifey)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

3. Zdravo proljeće. Ovaj trijem na farmi krasi dobrodošlica, od znaka „Zdravo proljeće“ do proljetnog cvijeća i keramičkog zečića iz @kirklands. (preko @ farmhouse905)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

4. Prednji trijem uskršnjeg zeca. Drveni štafelaj za lov na uskršnje jaje, vijenac od tulipana, znak “Dobrodošli”, otirač za vrata “Zečji trag” i uskršnji zec potječu @kirklands. (preko @kirklands)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

5. Sjajan proljetni trijem. Ovo proljetno postavljanje prednjeg trijema sadrži prekrasno umjetno cvijeće i lišće naglašeno bijelim lampionima. Lijepi vijenac za vrata bio je izvor @ the.accidental.farmgirl. Ulazna vrata dobila su svježi sloj boje nadahnute proljećem – u Cay naslikao Sherwin Williams. (preko @ jodie.thedesigntwins)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

6. Osjećaj proljetnih vibracija. Samo nekoliko biljaka i vijenac na vratima možda su sve što vam treba da dodate svježi dašak proljeća svom trijemu. Biljka u velikom loncu je grm aronije. Vanjska boja je Jednostavno bijela – Benjamin Moore, dok je boja vrata Tricorn Black – Sherwin-Williams. Ulazna vrata dizajnirao je @stevetiek a po mjeri korisnika @sunpro_corporation. Styling by @mcgeeandco. (preko @ rise3foodies)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

7. Sanjivi prednji trijem. Ovaj natkriveni vanjski prednji trijem sadrži prekrasne bijele stolice za ljuljanje, upotpunjene žutom i zelenom bojom cvijeća i paprati. Ovaj sanjivi prostor bio bi savršen uz dobru knjigu i svježu čašu limunade! (preko @fairygodfarmer)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

8. Home Sweet Home. Ovaj proljetni prednji trijem jednostavan je, ali šarmantan, pogotovo plava vrata! Urne u prvom planu su Appian Urn iz tvrtke Gardener’s Supply Company. Na ulaznim vratima je lijepi vijenac od jaja @homegoods. (preko @homeonfernhill)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

9. Dobrodošlo proljeće. Ova lijepa ulazna vrata sadrže dodir proljeća i izvrsna rustikalna vrata. Ulazna vrata su stakloplastika s drvenim zrnom i prilagođena mrlja. Prostirka za vrata “Homebody” je iz @magnolija. Bijelo umjetno cvijeće postavljeno u drvenu kantu je od Walmarta. (preko @truemanstreasures)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

10. Proljetni trijem. Pozaman ulaz pun proljetnih vibracija. Prostirka “Dobrodošli” je iz @hobbylobby. Na vratima su vijenci iz @kirklands. Znak “Proljeće” pored ulaznih vrata i preslatke zečice su iz @currentlychic. Stalak za metalni pladanj potječe iz @antiquefarmhouse. Tkana košarica u kojoj je smještena biljka je iz Targeta. (preko @thegatewayhome)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

11. Vertikalni vrt s paletama. Ovaj gostoljubivi prednji trijem spreman je za proljeće s ovim vrtom za vertikalne palete “uradi sam” Klupa je dobila svježi sloj tirkizne boje u spreju, savršen za proljeće! Živopisni jastuci dobiveni su iz Lowe’s Home Improvement. U posude se može smjestiti bilo što, od začinskog bilja, sukulenata i vinove loze. Ove su šarene posude zasađene šarenilom vinove loze u manjim posudama i Fuchsia u većim posudama – obje jednogodišnje sjene. Lonci se vješaju pomoću kuka od 3 ″ S, pronađene kod Lowea. Nabavite “uradi sam” za vrt s vertikalnim paletama ovdje. (preko @jenna_burger)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

12. Kutija za sadnju monograma cedrovine “uradi sam”. Ovo pismo s cedrovim monogramom dodaje svježu i živopisnu boju vašem proljetnom trijemu – kao i jedinstveno žarište za pozdravljanje gostiju! Inicijal je dubok 4 ft x 4,5 ft x 5 inča. Također se može ukrašavati tijekom godišnjih doba, proljetnim cvjetovima, ljetnim cvjetovima, mini bundevama itd. Uradi sam kutiju za sadnju možete dobiti na priloženom linku ili je možete kupiti. (preko Ellery dizajni)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

13. uradi sam proljetni vijenac. Ovaj prekrasan južni trijem izgleda kao da je proljeće izniklo! DIY vijenac daje ton. Vrata inspirirana proljećem naslikala je Sherwin-Williams u Quietude. Znak “Dobrodošli” koji naglašava vrata je od @kirklands. (preko @mysouthern_farmhouse)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

14. Šarmantni dekor trijema. Ovaj prekrasan proljetni trijem pun je šarma. Znak “Dobrodošli” je iz @hobbylobby, dok je vijenac magnolije iz @decorsteals. Ulazna vrata su obojena UGLJENOM od @fusionmineralpaint. Velike sadilice cedra koje okružuju vrata su “uradi sam”. Sličan otirač za vrata “Hello Sunshine” možete pronaći na GrandinRoadu ili Overstocku. (preko @mydiyhappyhome) ⠀⠀⠀⠀

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

15. Dizajn prednjeg trijema. Ova privlačna veranda nudi obilje detalja nadahnutih proljećem. Vijenac na zidu je od @_southerncharmmarket, dok je znak “Cvjetni bar” iz @kirklands. Zamrljani cementni pod sam je izradi @royalstencils. Bijela drvena klupa iz @safavieh je savršeno mjesto za gledanje zalazaka sunca. (preko @bridgewaydesigns)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

16. Sunčane proljetne vibracije. Ovaj prednji trijem pruža nam svijetle i sunčane osjećaje! Na vratima je Mješoviti žuti vijenac od divljeg cvijeta @decorsteals. Otirač “Home Sweet Home” je iz Cilj. Slične lampione možete pronaći kod Kirklandovih. (preko @favoredfarmhouse)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

17. Živahni prednji trijem. Dodajte svježe proljetne nijanse svom otvorenom prostoru sa šarenim jastucima, biljkama i naglascima namještaja. Definirajte svoj prostor prostirkom, dodajući još jedan udarac boje. Stolice za ljuljanje pružaju savršeno ugodno mjesto za uživanje u svježim proljetnim vjetrićima. (preko Blog o kamenom zabatu)

seoska kuća-proljeće-trijem-dekor

18. Proljetni ciljevi trijema. Ova lijepa veranda ima upravo prave naglaske da ulije izgled proljeća. Stabla umjetnog šimšira su iz @nearlynaturalfloral, postavljene u žardinjere za košare od @arhaus. Izdržljive sadilice izrađene su od betona! Na vratima je vijenac od @decorsteals. Otirač za rogove “Hello” je iz Wayfair. (preko @pineycreekfarmhouse)

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *