Home / kućni dekor / 18 nevjerojatnih ideja kako unijeti proljetne vibracije u vaše vanjske prostore

18 nevjerojatnih ideja kako unijeti proljetne vibracije u vaše vanjske prostore

Teško je povjerovati, ali proljeće je pred vratima i vrijeme je da planirate svoje vanjske životne prostore s ovim inspirativnim idejama na otvorenom. Proljeće je prekrasno vrijeme za uživanje u izvrsnom otvorenom, pa zašto ne biste ukrasili svoje vanjske prostore kako biste proslavili sezonu. Kada planirate svoju dizajnersku shemu koja će uliti proljeće u vaše vanjske prostore, razmislite o svojoj paleti boja.

Svježe pastelne nijanse poput žute, zelene, ružičaste, plave i ljubičaste pomoći će vam uljepšati otvorene prostore. O namještaju i priboru treba razmisliti prije proljeća kako biste bili spremni kad sezona započne. U nastavku imamo zbirku inspirativnih ideja koje će vam pomoći da započnete s unošenjem svježih proljetnih vibracija u svoje vanjske prostore.

Reci nam: Ukrašavate li svoje vanjske životne prostore za proljeće? Koja vas je od ovih ideja najviše nadahnula i zašto u komentarima ispod!

Bilješka: Nabavite još ideja za proljetno ukrašavanje koje smo ovdje predstavili u programu One Kindesign: 15 svježih i privlačnih ideja za unošenje proljeća u vaš dom i 26 prekrasnih ideja za ukrašavanje za proslavu proljeća pomoću zdjelica za tijesto.

pozivajući-proljeće-trijem

1. Pozivanje proljetnog trijema. Ovaj vanjski prostor sadrži prostirku dobrodošlice „pozdravi“, naslojenu na veću prugastu prostirku (5’x8 ‘) u neutralnim nijansama. Zapovjedne kuke koriste se za pričvršćivanje vijenaca na staklo na ulaznim vratima. Košara s plavim hortenzijama dodaje boju. Bijele sadilice su iz tvrtke HomeGoods. Kamen je Elkwood Toskanski greben nizozemske kvalitete. (preko izvan_sive)

natkrivena-vanjska-terasa-ukrašena-za-proljeće

2. Vanjska terasa s proljetnim vibracijama. Ovaj prekrasan vanjski prostor nudi idilično mjesto za umatanje na vanjskom namještaju i uživanje u toploj vatri za onih prohladnih proljetnih noći. Ugrađeni roštilj je idiličan za obiteljska okupljanja. (preko izvan_sive)

seoska kuća-izvor-trijem

seoska kuća-proljeće-trijem-vanjska-namještaj

3. Seoska kuća Proljetni trijem. Ovaj trijem pred seoskom kućom u prekrasnoj divljini planine Birkhead sadrži privlačne detalje poput cvjetnih košara i natpisa … i stolica za ljuljanje! Goste na ulaznim vratima dočekuje Woodland Outdoor Rug – Threshold, iz tvrtke Target. (preko @rachel_thepondsfarmhouse)

trijem-ukrašen-za-proljeće

4. Šarmantni proljetni trijem. Prekrasan prednji trijem sadrži šablonski pod @valsparpaint i matrica od @stencilrevolution. Na zidu je znak popisa kanta s trijema iz HobbyLobbyja, dok je klupa iz Wayfaira, a jastuk s limunadom iz Etsyja. (preko @simplyjunkin)

sanjivo-dvorište-vrt

5. Sanjiva dvorišna terasa. Ovaj vanjski prostor savršen je za proslavu proljetnog vremena. Vanjski namještaj je od Targeta, dok je prostirka za vanjske prostore nabavljena iz Pottery Barn-a. Sadilice su iz Targeta. Žičana svjetla ovješena o rešetku dodaju idiličan noćni ambijent, dok peć na drva pruža prijeko potrebnu toplinu. (preko @lifeoncedarlane)

vanjski-kamin-s-pastoralnim pogledom

6. Ugodan kamin na otvorenom. Savršeno vanjsko područje s pastoralnim pogledom u Mississippiju. Sadilice pehara su iz @anthropologie, dok je lonac na ognjištu od @ Joss & Main. (preko @ cindimc.ivoryhomedesign)

otvoreni-trijem-ljuljačka

7. Vanjska ljuljačka na trijemu. Ljuljačke na otvorenom savršen su način za uživanje u svježim proljetnim vjetrićima na trijemu. Ovo je ugodno mjesto za sklupčanje uz dobru knjigu ili popodnevnu siestu. Ljuljačku IvoryHome možete pronaći na priloženoj poveznici. (preko @ cindimc.ivoryhomedesign)

rustikalni-prednji-trijem-s-biljkama

8. Rustikalna prednja vrata. Na ovom se trijemu nalazi prekrasna kombinacija pocinčanih kanti i zelenila. Sve zelje je umjetno. Tepih za vrata “Homebody” je iz @magnolija, dok je prostirka slojevita dolje iz HobbyLobbyja. Pocinčane kante tvrtke Walmart pružaju znak dobrodošlice proljeću. Vijenac za vrata od tulipana dolazi iz Amazona, sličan se može naći i kod Kirklanda. (preko @truemanstreasures)

proljeće-prednja-trijem-plava-vrata

9. Proljetni prednji trijem. Na ovom pozovnom trijemu nalaze se prekrasna plava vrata nadopunjena vijencem @michaelsstores. Na zidu od opeke izrađen je prilagođeni natpis “Dobrodošli u naš dom” @ lavenderlane.co. Biljke u loncima vise na rustikalnim drvenim ljestvama, postoji nekoliko veličina koje možete pronaći na @kirklands. (preko @somutschlove)

mala-vanjska-soba-trpezarijski stol

10. Mala vanjska soba. Ovaj ugodan vanjski životni prostor ima zeleni zid. Korištenje šarenog namještaja donosi proljeće na ovaj vanjski prostor. (preko Graditelji vrtova)

Francuski-dizajn dvorišta-na otvorenom

11. Francuski dizajn dvorišta. Ovo je dvorište povezano s natkrivenim trijemom, pružajući velik prostor za zabavu. Pored vrata postavljen je vrlo veliki natpis na ploči za pisanje pozdravnih poruka za goste. Namještaj je vrtni vrt Hampton Bay Spring Haven iz kuće Home Depot. (preko Blog Home Depot)

vrt-čajanka-trpezarijski stol

12. Vrtna čajna zabava. Ovaj ljupki vanjski prostor okružen je svježim proljetnim cvijećem. Namještaj u pastelnim bojama i prilično ružičasti stolnjak pruža idilično mjesto za objedovanje na otvorenom. (preko Uzgoj divljine)

terasa-s-proljetnim vibracijama-biljka-ljestve

13. Terasa s proljetnim vibracijama. Prenamijenite stare ljestve za izlaganje proljetnog cvijeća i ukrasa poput limenih kanta za zalijevanje ili kućica za ptice. (preko Cvijeće krpe)

proljeće-šik-krov-terasa-tulipani

14. Proljetno-šik krovna terasa. Tulipani dodaju prekrasan prasak boja u vaš proljetni vrt. Oni su također jedno od najlakših cvjetova koje ćete ikada uzgajati. Jednostavno posadite lukovice u jesen i dobit ćete cvjetove sljedećeg proljeća. Klupa ove krovne terase je drvo Ipe. Može se tretirati uljem kako bi se odgodio proces vremenskih utjecaja. Vreme je na sličan način kao i cedar, postajući mekši s blagim srebrnastim odsjajem Graditelji vrtova)

otrcani-šik-vrt-šupa

15. Shabby Chic Garden Shed. Pripremite se da svoj vrt ulijete u proljeće gradeći vrtnu šupu obojanu u prekrasnoj pastelnoj boji. To će vam pružiti funkcionalan prostor za pohranu vašeg vrtnog alata i pomoći vam da započnete postupak lončenja kad proljeće bude u punoj snazi. (preko dyofcute.tumblr)

svježe-proljetni-trijem

16. Svježi proljetni trijem. Ovaj lijepi prednji trijem nudi obilje proljetnih vibracija s ružičastim cvjetovima u bijelim žardinjerama. Vijenci na ulaznim vratima su kolekcija Hearth & Hand tvrtke Target. Ispod prostirke ‘Dobrodošli’ nalazi se prostirka od @vintagemarketdaysofbhammetro, slični se mogu naći na HobbyLobby i Target. (preko @farmhousewifey)

Uradi sam-biljka-vrt

17. Uradi sam biljni vrt. Koristeći starinske kutije, svoj biljni vrt možete pokrenuti u zatvorenom i na proljeće ga iznijeti na malo svježeg sunca. Kanta za zalijevanje pored gomile lonaca od terakote sa šarmantnim znakom “Bilje” može dati proljetni ugođaj. Cijeli vodič potražite na priloženoj poveznici. (Blog Sarah Joy)

dobrodošlica-proljeće-trijem-crvena-ulazna vrata

proljeće-trijem-sa-biljkom-postoljem

18. Doček proljetnog trijema. Ova je blogerica nadahnuta ukrasiti svoj dom za proljeće korištenjem stvari koje je već imala umjesto kupnje novog dekora iz trgovine. Jedini novi dodatak su biljke, koje će na kraju biti prenesene u vrt. Sav je namještaj bio ili besplatan ili štedljiv nalaz, s nekoliko slojeva vanjske boje za skupljanje dijelova. Znak na ploči bio je „uradi sam“. Masonske staklenke pune se svijećama, dok se stara kutija s alatima prenamijenjuje za držanje proljetnog cvijeća. (preko Jednostavnost na jugu)

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Bezvremenska moderna seoska kuća u Calgaryju dizajnirana da se osjeća poput provoda

Ova bezvremenska moderna seoska kuća tipična je obiteljska kuća koju je dizajnirao Kuće dizajnera Trickle …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *