Home / kućni dekor / 18 najspektakularnijih ideja za unutarnju kuhinju na otvorenom za ljetnu zabavu

18 najspektakularnijih ideja za unutarnju kuhinju na otvorenom za ljetnu zabavu

Kuhinja na otvorenom u zatvorenom prekrasna je opcija za proširivanje vašeg zabavnog prostora, istovremeno stvarajući privlačnu estetiku dizajna. Za one koji se vole zabavljati, ovo je izvrsna dizajnerska karakteristika za ljetno uživanje. Pomaže proširiti vaš kuhinjski prostor dok ugošćuje goste, a istovremeno pruža prikladan način prijenosa hrane i pića vani.

Možete se lakše zabaviti povezivanjem unutarnje kuhinje s vanjskom palubom ili vrtom s prolaznim ili dvostrukim preklopnim prozorom. Ovaj dizajn koji štedi prostor služit će kao ključna pristupna točka od zatvorenog do vanjskog prostora. Ovi višenamjenski prozori zauzet će manje prostora od vrata, a istovremeno nude obilje pogodnosti, svjež zrak i prirodno svjetlo.

Postoje različiti načini kako otvoriti svoju kuhinju izvrsnom otvorenom prostoru, bilo kroz nestajuće zidove ili sklopive prozore. U nastavku potražite inspirativne ideje koje će vam pomoći da započnete!

RECI NAM: Koja vas je od ideja za unutarnju kuhinju na otvorenom najviše nadahnula u komentarima u nastavku!

unutarnja-vanjska-kuhinja

1. Unutrašnja vanjska kuhinja. Stoljetnom domu dodana je nova kuhinja s unutarnjim i vanjskim priključkom. Pergola izlazi na vrata harmonike, a dolazi od tvrtke Northwest Door & Sash Company .. Podnice na palubi održivo su ubrane ipe, dok je kuhinjski pod izrađen od bijelog hrasta. Trpezarijski stol dolazi iz Room & Board. (preko Jetton Construction, Inc.)

unutarnja-vanjska-kuhinja

2. Major Kitchen Envy. Ova zapanjujuća unutarnja / vanjska kuhinja u Brisbaneu u Australiji odlikuje se elegantnom dizajnerskom estetikom, produžetkom unutarnje kuhinje. Kuhinjske jedinice mogu podnijeti sunčevu svjetlost i 100% su vodootporne. Vanjska obloga je Matrix tvrtke James Hardie. (preko Uzvišene luksuzne kuhinje i kupaonice)

unutarnja-vanjska-kuhinja

3. Unutrašnja-vanjska kuhinja sa staklenim garažnim vratima. Nevjerojatna unutarnja kuhinja ima dva prolazna prozora koji vode do unutarnje vanjske kuhinje koja ima staklena garažna vrata koja se otvaraju na panoramski pogled na Bend u Oregonu. (preko Savijte prilagođene domove)

unutarnja-vanjska-kuhinja

4. Vanjski bar Passthrough. Prozor harmonike zatvara unutarnje / vanjsko sjedenje ove nevjerojatne kuhinje koja gleda na rijeku Severn u saveznoj državi Maryland. (preko Lang i društvo)

unutarnja-vanjska-kuhinja

unutarnja-vanjska-kuhinja

5. Integrirana kuhinja na otvorenom. Harmonika vrata kombiniraju unutarnju kuhinju s vanjskom kuhinjom i blagovaonicom. Vanjska soba ima dramatičan visoki krov nadstrešnice koji daje osjećaj da ste vani pod nebom, a zaštićeni od elemenata. Krov tende je samostojeći kako bi omogućio protok ljetnog zraka i pojednostavio izgradnju. (preko Danny Broe arhitekt)

unutarnja-vanjska-kuhinja

6. Indoor-Outdoor bar. Ova unutarnja / vanjska kuhinja može se u potpunosti otvoriti ljubaznošću dvoslojnih vrata i prozora serije 9500 tvrtke Western Window Systems. Vrata otvaraju kuhinju kao prikladan prolaz kroz dugački bar vani za uživanje u ljetnom vremenu. (preko Zapadni prozorski sustavi)

unutarnja-vanjska-kuhinja

7. Prolazni prozor na palubu. Kuhinja je izvrsno mjesto za zabavu obitelji i prijatelja. S velikim otvorenim prozorom i šankom, ovaj je prostor izvrstan način da bilo tko u kuhinji komunicira s onima koji se opuštaju vani za šankom. (preko Melton Design Build)

unutarnja-vanjska-kuhinja

8. Dvostruki prozor s rešetkom. Duboki krovni prevjes pruža zaklon ovom vanjskom baru koji se povezuje s unutarnjom kuhinjom putem prilagođenih prozora na dvoje. Narančaste stolice pružaju razigranu, elegantnu atmosferu na plaži za ovaj vanjski životni prostor. (preko Synthesis Design Inc.)

unutarnja-vanjska-kuhinja

9. Vanjski bar. Kuća na plaži u Kaliforniji ima prozor u kuhinji koji se otvara prema otvorenom baru. Izbrušena mramorna ploča od Calacattea u kuhinji proteže se do vanjske trake za jednostavan prolazak. Barske stolice Tolix nabavljene su iz tvrtke Design Within Reach. (preko Kuća lijepa)

unutarnja-vanjska-kuhinja

10. Stražnji trijem. Sanjiva kuća na plaži sadrži ovu unutarnju i vanjsku kuhinju povezanu dvostrukim prozorima. Prozor serije Marvin Signature se otvara kako bi pružio lagani pristup vanjskom prostoru za posluživanje i roštilju. (putem Laurey W. Glenn / Južnjački život)

unutarnja-vanjska-kuhinja

11. Alfresco kuhinja s prolazom kroz prozor. Kuća na plaži na Rhode Islandu zamućuje unutarnje / vanjske granice između unutarnje kuhinje i vanjske palube postavljanjem sklopivog prozora NanaWall. Drvena šipka samo je produžetak kuhinjske ploče. Gosti se mogu rashladiti po mjeri izrađenih stolica i razgovarati sa šefom kuhinje. (preko Eck MacNeely arhitekti)

unutarnja-vanjska-kuhinja

12. Unutarnji / vanjski prolaz. Preklopni stakleni prozor u kući Coronado u Kaliforniji stvara prolaz iz kuhinje do bara na otvorenom. Bakreni krovni nadvis pruža zaklon vanjskom prostoru za druženje, a istovremeno štiti mramornu ploču. Bazen u blizini čini ovo područje barom idealnim za djecu (ili odrasle) da pojedu međuobroke u bazenu. (preko Dizajn RailiCA)

unutarnja-vanjska-kuhinja

13. Rustikalna kuhinja Alfresco. Kuća na jezeru u saveznoj državi New York ima ovu unutarnju i vanjsku kuhinju koja koristi briljantni sustav remenica za podizanje i spuštanje prozora, stvarajući raj za zabavu na otvorenom. (preko Pearson Design Group)

unutarnja-vanjska-kuhinja

14. Prozor kuhinjskog šanka. Ova terasa kraj bazena ima prozor s plinskim nosačem – jedan komad stakla za nesmetan pogled. Plinske cijevi omogućuju otvaranje i otvaranje prozora za 90 stupnjeva kako bi se kuhinja pretvorila u produžetak na otvorenom. (putem Hannah Blackmore / Obnova tri ptice)

unutarnja-vanjska-kuhinja

15. Unutrašnja-vanjska kuhinja. Zapanjujući suvremeni obalni dom u Australiji ima ovaj zatvoreni / vanjski povremeni šankovni šank, produžetak kuhinje. Prostrana terasa također sadrži vanjsku kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. (preko Acre)

unutarnja-vanjska-kuhinja

16. Alfresco kuhinja u mediteranskom stilu. Vanjska radna ploča od lijevanog je betona Leteća kornjača. Prilagođeni prozor s plinskim nosačima izradio je Sierra Woods, grad Nevada. Ostatak ovog nevjerojatnog doma pogledajte ovdje: Oduševljujuća moderna kuća na ranču s pogledom na vinsku zemlju Sonoma. (preko Ken Linsteadt Arhitekti)

unutarnja-vanjska-kuhinja

unutarnja-vanjska-kuhinja

17. Unutrašnja-vanjska kuhinja. Edwardijanski dom u Melbourneu u Australiji inspiraciju crpi iz čarolije Hamptona. Dvostruki prozori otvaraju kuhinju prema vanjskoj zabavnoj palubi, gdje se radna ploča proteže od kuhinje. Plave stolice za stol daju boju boje. (Magazin Adore Home)

unutarnja-vanjska-kuhinja-gostinjska kuća

18. Pansion Alfresco Kitchen. Ova pansion ima unutarnju / vanjsku kuhinju s vratima u stilu avionskih hangara i recikliranim cedrom. Vrata su izrađena po mjeri pomoću garažnih vrata ‘Martin’. Magnetska brava ih oslobađa i drži ih zatvorenim pomoću gumba za probijanje. Upotrijebili su četkano vremensko skidanje i sa unutarnje strane izgradili sofit za smještaj opružnog vaga. Ta vrata djeluju ručno. (Gradnja Cairn)

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *