Home / kućni dekor / 18 lijepih i osvježavajućih plavo-bijelih ideja za dizajn kupaonice

18 lijepih i osvježavajućih plavo-bijelih ideja za dizajn kupaonice

Plavo-bijela shema boja za kupaonicu stvorit će umirujući “spa-like” dizajn koji će vam pomoći nadahnuti sljedeću obnovu doma. Bijela je klasična, dok miješanje u nijansu plave donosi dašak elegancije. Postoji niz nijansi koje možete odabrati, a koje će dati prilično izjavu. Plava se može uvesti s bojom ili tapetama, što je trenutno super trend.

Završite svoj izgled prekrasnim slavinama, sudoperima, uređajima i priborom, zajedno s atraktivnim pločicama na zidu i podu. Plavo-bijela paleta boja može se uklopiti u bilo koji stil, bilo da je to moderni, tradicionalni, suvremeni, berba, seoska kuća i mnogi drugi, ili možete kombinirati stilove za hrabru, eklektičnu estetiku. U nastavku pogledajte neke od najboljih ideja za dizajn kupaonice u plavoj i bijeloj boji, zajedno s izvorima.

Reci nam: Koju od ovih plavo-bijelih ideja za dizajn kupaonice smatrate najinspirativnijom i zašto u komentarima u nastavku!

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

1. Zidne pločice za tuširanje: Daltile- Pickets- mat bijela, model: CG-PKMTWH7530. Podne pločice za kupaonice: pločice Lili Cement, kolekcija Tiffany, boja 3. Vodovodni elementi: Brizo, kolekcija Litze u briljantnom luksuznom zlatu. Amerock uvlači zlatni završetak šampanjca. Boja: Ormar za ispraznost- Naval SW 6244 – Sherwin-Williams. Repose Grey SW 7015 – Sherwin-Williams. Okov vrata: Emtek C520ROUUS19- Ravna crna okrugla kvaka. Dvostruka sijalica Sconce Light kupljena je putem Etsy-a, dok su žarulje sa zlatnim vrhom za svjetiljku od Home Depot. Dimenzije: 4′-11 ″ širine i 8′-10 ″ dužine. (preko Etch Design Group)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-tlocrt

2. Ova je kupaonica u potpunosti preuređena: kada je premještena pod novi kaljeni prozor s novim staklenim tušem. WC je premješten između kade i nove taštine. Nova taština povećana je uklanjanjem zida s lijeve strane. Ploča je bijela Carrara s rubom olovke. Na podu porculanske pločice koje izgledaju poput tvrdog drveta. Slična boja boje za zid ove kupaonice je Blue Jean 2062-50 | Benjamin Moore. (preko Kuhinje po mjeri Johna Wilkinsa)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

3. Ogledalo je kupljeno na Svjetskom tržištu. Marka ormarića je Oakcraft Elegant Cabinetry. Zidna pločica za tuširanje pločica je 4 × 16 podzemne željeznice pod nazivom White Ice Glossy, a podna pločica dimenzija 8 × 8 pod nazivom Kenzzi Zanzibar. Fuga: Marka: Prism Grout; Tuš: magla koja se kotrlja # 544; Pod: prirodno siva # 09. Kada je Kohler Sterling All Pro 60 × 30. Glava tuša je ručni tuš na klizni nosač Pfister „tenet“ od brušenog zlata. Pojedinosti o boji: Stropovi: Dunn Edwards DEW341 – švicarska kava, sjajna ljuska jajeta. Zidovi: SW 7636 Origami bijela, sjajna ljuska jajeta. Ormarići – Sherwin Williams Indigo 6531. (putem Mariano & Co.)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-s-tapetama

4. U nišu ove prekrasne kupaonice ugrađena je plava pločica viktorijanskog tiska s teksturom nalik tkanini. Plavo-bijele zidne pločice proizvedene su od Casa Ceramica Tile Co. Kolekcija je 14 Ora Italiana Fusion-Blu India, imaju 4 mogućnosti. Na podu porculanske pločice s drvenim efektom. Zidni WC je tvrtke Geberit. (preko Dizajn škriljevca)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

5. U ovoj lijepo renoviranoj kupaonici uklonjeni su stropni gornji dio, pločice, pločice, fluorescentno svjetlo i hrastovi ormarići kako bi se stvorila moderna kupaonica nalik toplicama. Paleta boja inspirirana je obližnjim oceanom. Ekspresno zamrljana taština prekrivena bijelim kvarcnim pločama. Izvori: Zidna boja – Tidewater SW 6477 – Sherwin-Williams @ 120% slavina – Hans Grohe garnitura kade – Hans Grohe Sudoper – Kohler keramička poljska pločica – Lanka pločica Staklena pločica s naglaskom – G&G pločica za tuš / niša – AKDO podne pločice – Emser Countertops , tuš kabina, paluba za kadu, niša i zidna kapa za poni – Caesarstone kupaonica Scone – hardver ormara Georgea Kovacsa – medicinski ormar Atlas – hardver za restauraciju. (preko Dizajn interijera duše)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

6. Ovaj spokojan dodatak glavnoj kupaonici sadrži prilagođena dvostruka ispraznost i zaobljena ogledala od oraha. Vodovodne instalacije je Brizo. Oprema ormarića je iz School House Electric. Između ogledala nalazi se toaletni toranj koji je udubljen u zid kako bi pružio dodatni prostor za pohranu dok je skrivao izlaze. Bijela pločica s ribljom kostiju na podovima lijepo se miješa s bijelom pločicom podzemne željeznice na zidovima. Pod tušem, bijele šljunčane podne pločice. (preko Designstiles)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

7. Ova se kupaonica koristi za svlačionicu i kao gostinska kupaonica. Prekrasna boja taštine je New York State of Mind 805 | Benjamin Moore, završetak ljuske jajeta. Slavina i navlake su polirani nikl za onu ekstra mekanu svjetlucavost u kupaonici. Isprazno zrcalo izrađeno je po mjeri kao ormarić za lijekove sa zrcalnim vratima i zasunom. (preko Dora Brigham Interijeri)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-s-tapetama

8. U ovoj kupaonici u tradicionalnom stilu tapeta se zove Bird & Thistle, a Brunschwig & Fils. Podnice su kamene ere, pločice Piedra Plana Extra 600x600cm. Jedinica za ispraznost po narudžbi je koju je izradio stolar. (preko Clare Gaskin Interijeri)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-podzemna željeznica-pločica

9. Pod je brušeni šesterokut dimenzija 2 × 2 ″ Carrara Bianco. Pločica na zidu je izbrušena pločica metroa Carrara Bianco dimenzija 3 × 6,. Pločica backsplash je Ice Grey Glass Subway Tile. Pločica s naglaskom u blizini stropa je mini mozaik cigla Bianco Carrara. Ormariće za medicinu izradio je Robern, iz njihove serije Metalique. Slične zidne podloge su Artcraft Contempra, iz Macy’s. Na sličnom pravokutnom ispraznom zrcalu može se naći Krajnje. (preko Dizajn Heather Garrett)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

10. Preuređena kupaonica u originalnom domu obrtnika s prijelaza stoljeća. WC je Kohler, a sudoper je od Barclaya. Udubljeni ormar za lijekove izrađen je po mjeri prema stolariji koja je izvorno bila u kući. Hardver za restauraciju ima slične. Boja zidne boje je Mt. Kišnija siva 2129-60 | Benjamin Moore, dok je presvlaka Alabaster OC-129 | Benjamin Moore. Ovaj je prostor približno 6’x9 ′. (preko Christa Pirl Interijeri)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-mramor-ploča-backsplash

11. Ova suvremena prilagođena taština dizajnirana je za koordinaciju s mahagonijem koji se koristi u cijelom domu. Baza je široka oko 30 ″ i visoka 30 ″. Sudoper je širok oko 20 ″, kupljen na eBayu. Prilagođeni ormarić za ogledala nalazi se na zidu i ima 1 x 4 mahagonija, a ogledalo pluta na vrhu. Mramorna ploča iza taštine umjetničko je djelo iz kojeg potječe Nova Ravena. (preko Dizajn Sara Baldwin)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-taština

12. Boja boje na prilagođenim ormarićima je Sherwin Williams SW 7605 Gale Force. Pult je Silestone Blanco Zeus Extreme. Slavine su iz Kohlerove kolekcije artefakata u živahnom brušenom niklu, a isprazni hardver je iz Baldwina i zovu se Hollywood Hills u vintage mesingu. Boja zidne boje je Sherwin Williams SW7005 čisto bijela. Podna pločica je Bianco Carerra 2 ″ šesterokutna iz Arizona Tile. Zidna pločica je četvrtasta sjajna keramika iz San Diego Mermera i pločica, kvadratna 6 6. Zidne podloge su Monroe iz kuće Savoy – 20 ″. Kada: Barclay 66 ″. (preko CM prirodni dizajni)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

13. Kupaonica je obojena u Summer Shower 2135-60 | Benjamin Moore. Sudoper je pomoćni sudoper Kohler K-5980 Sutton s a Čikaška slavina. Donja strana sudopera oslikana je bledim avokadom Benjamin Moore. Toalet je dvodijelni izduženi zahod Toto Promenade s bijelim sjedalom. Podne pločice od 3 ″ šesterokutne brusne su od kararskog mramora, a 3 ″ x 6 ″ pločice su Kalkuta. Kadu proizvodi Sunrise Specialty, model # 876: 61-inčna mini dvostruka kada s nogavicama s kontinuiranim rubom. (preko Hanson Fine Building)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

14. Ova plavo-bijela kupka u prahu u primorskom stilu sadrži izrađenu taštinu, mramornu ploču, bijeli mramorni bazen od Carrare, kromirani hardver i nautičko ogledalo s umetkom od kosti. (preko Lisette Voute Designs)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

15. Prilagođena taština ove kupaonice obojena je plavom bojom Note 2129-30 | Benjamin Moore. Hardver je kupljen putem CB2. Ploča je kvarc konstruiran u betonu Caesarstone’s Cloudburst Concrete. Podna pločica je od Cle Tile, njihova Alhambra 8 “x8” u federalno plavoj / nautičko plavoj / bijeloj boji. Fugirna masa je vrlo tamnoplava / siva fuga tvrtke Laticrete. Bijela boja zida je Cool December by Dunn Edwards. Zidna se zidna kutija isporučuje putem Wayfaira. (preko KBG dizajn)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica

16. Ova prekrasna suvremena kupaonica mirna je, smirujuća i vrlo nalik na Zen. Zidna pločica je Old Fashion 2 x 4 x Lunada Bay pločica u Mraznom biseru. Taština je izrađena po mjeri, dok je radna ploča bijeli kvarc tvrtke Caesarstone Quartz. Brane su iz doline Hudson zvane Nyack. Zrcalo je Restoration Hardware Classic Zrcalo. Podna pločica izrađena je od bijelog porculana dimenzija 12 x 24 cm u mat površini, bez klizanja. (preko Lauren Jacobsen Dizajn interijera)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-s-tapetama

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-s-tapetama

17. Ova izvrsna plavo-bijela kupaonica sadrži kombinaciju pločica i tapeta. Tapeta je Sunburst tvrtke Thibaut, dok je zidna pločica Spa 12 x 24 bijela sjaj. Prekrasna taština svježa je i moderna te kupaonici dodaje puno osobnosti. (preko Sandra Cross Interijeri)

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-taština

spokojno-plavo-bijela-kupaonica-tuš

18. Ova mala, jednostavna kupaonica ima sjajne boje i vrlo ukusan dekor. Boja boje na ormarima je srebrno siva SW 0049 – Sherwin-Williams. Boja boje na zidovima je Sherwin-Williams “sivo nebo”. Toalet u ovoj kupaonici je od DXV – dvodjelni “Fitzgerald” s izduženom zdjelom. Bijele pločice podzemne željeznice su tvrtke DalTile. Pločice s naglaskom u obliku pena i podne pločice od mramornog košara prolaze kroz lokalne salone Minneapolisa (pločice Virginia i ruševine). Ova kupaonica ima 68 ″ (zid zahoda) x 84 ″ (zid vrata i / ili prozora). Ormarić iznad toaleta ima oko 24 x 36 x, a ormarić za lijekove 20 x 36 x. (preko id | dizajn interijera)

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *