Home / kućni dekor / 18 ideja za dizajn sive kuhinje koje su briljantne i nadahnjujuće

18 ideja za dizajn sive kuhinje koje su briljantne i nadahnjujuće

Sive kuhinje imaju bezvremenu sofisticiranost i prikladne su za različite stilove dizajna kako bi stvorile ukupnu šik estetiku za kuhanje i zabavu. Što se tiče kuhinjskih trendova u boji, siva je popularna boja. Ova je nijansa klasična, elegantna i beskrajno svestrana i može se koristiti u vašim ormarima, zidovima, pločicama za backsplash i radnim pločama.

Stvorite dramatičan izgled u svojoj kuhinji s mat sivom bojom ili više industrijskog izgleda s metalima, kromom i čelikom. Neka vaš otok postane dio vaše kuhinje tako što ćete ga obojiti u dublju ili kontrastniju boju u odnosu na obodne ormariće. Svijetlije sjene sive su elegantne i sofisticirane, dok će čelik, ugljen i grafiti vašem prostoru dodati ćudljiv, dramatičan osjećaj.

Brojni su načini dizajniranja kuhinje iz snova, samo pogledajte u nastavku našu kolekciju nadahnjujućih dizajna sivih kuhinja koji će vas navesti da razmislite o uvođenju sivih nijansi u svoj vlastiti prostor. Ispod svake slike nalaze se informacije o resursima i veze do dizajnera svakog projekta.

Reci nam: Koja vas je od ovih kuhinja ideja najviše inspirirala i zašto u komentarima ispod!

siva-kuhinja-dizajn-ideje

1. Kuhinjski obodni ormar je Brookhaven I, Winterhaven Podignuti stil vrata od javorovog drveta u vintage čipkastoj završnoj obradi, a kuhinjski otočni ormar Brookhaven I, Winterhaven podignuti stil vrata od javorovog drveta u vintage nimbus završnoj obradi. Ploče su kvarcit Taj Mahal. Zaštitna folija ove kuhinje je boja poljske pločice Transceramica French Clay 4 “x 11 ½”: Automne, sjajna iz Tithof pločica u Northbrooku.

Podnice su podnice rustikalnog crveno / bijelog hrasta široke 7,, mikrozakošene na sva četiri ruba ručno ostruganim licem i uznemirujuće od udaraca i udubljenja. Mrlja se na licu mjesta miješala i dovršavala i dovršavala s (2) slojevima Glista završne obrade sa učvršćivačem. (preko Catherine Schager dizajnira)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

2. Backsplash pločica je pločica Calacatta dimenzija 3 x 6 tvrtke United Tile iz Los Angelesa u Kaliforniji. Donji ormari obojeni su u Worsted from Farrow & Ball, dok su gornji ormarići u boji Benjamin Moore. Chantilly čipka – OC-65, satenska završna obrada. Izvlačenje ladica izrađeno je od hardvera Richarda Watsona. Ploče su bijeli Cezarstone. Hladnjak je proizveo Liebherr. Napa za odzračivanje štednjaka je Miele izvlačna, izvrsna za male kuhinje i dolaze s ventilacijskim otvorima. Podovi su umrljani bijelo hrastovim piljenjem. (preko Lauren Rubin Arhitektura)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

3. Svijetlosivi ormari s nešto tamnijom sivom pločicom podzemne željeznice održavaju sjevernu izloženost laganom i prozračnom u ovoj prekrasnoj kuhinji. Backsplash je 3 × 6 Adex / Eukaliptus u boji. Na podu se koristi porculanska daska u obliku drveta. (preko Kuhinja Studio Glena Ellyna)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

4. Pločica backsplash izrađena je od Ann Sacks, koja se zove Context Jasper 1 × 11. Rasvjetno tijelo je Veliki ovalni luster Strada, ostarjelo željezo vizualne udobnosti. (preko GOGO Design Group)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

5. Ova kuhinja u obliku slova L sadrži sive kuhinjske ormariće prilagođene bojanju koji odgovaraju Sherwin Williams Dovetail Gray. Izrađeni od tvrdog javora, ovi su ormarići dizajnirani u stilu ormarića Penn Line, sa šarkama Blum 71B. Backsplash je pločica koju Standard Tile Imports izravno uvozi. Zove se 3 × 12 Pane Blanco. To je pločica ravnog ruba. Pod je pravi drveni pod, a radi se o MinWax tamnom orahu, 3 sloja satenske obrade na bazi ulja. (preko Stonington ormari i dizajni)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

6. Ova prekrasna klasična kuhinja sadrži pod od toplog drveta, sivi otok, bijele ormariće za miješanje, oblogu za pločice u podzemnoj željeznici, uređaje od nehrđajućeg čelika, sive radne površine i strop od drvenih dasaka koji dopunjuju pod od toplog drveta. (preko KC Izrada i dizajn)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

7. Ormarići su obodni obojeni u Sherwin Williams – SW 6172 Hardware, a otok je bijeli hrast Rift obojen u Sherwin Williams – SW 3027 Driftwood. Cigla je Carolina Brick, furnir rezane opeke u Savannah Grey. Garden State Tile ga nosi. Dimenzije: Zid dosega je oko 14 ′. Ormarići oko sudopera su oko 12 “, a otok oko 10”. (preko Laslo prilagođene kuhinje)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

8. Ova kuhinja odlikuje se minimalističkim, čistim, industrijskim izgledom koji se osjeća lagano, svijetlo i prozračno. Ormarići su prilagođeni boji kroz Siteline ormariće, injekcijska masa je svijetlo siva, a otok je približno 110 “x36”. Krajevi otoka su šipkasti materijal. Pločice za backsplash su tvrtke Ceramic Tiles International, kolekcija Del-Ray – dostupne su trgovcima iz Virginia Tile. Ploče su bijeli kvarc. Hladnjak je tvrtke Thermador. Stropovi su 9 ‘. (preko Kuhinja Studio Glena Ellyna)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

9. Moderna kuhinja, iz snova nadahnuta azijskim kuhinjama, sadrži dvobojne ormariće i vrhunske uređaje. Prostrani otok nudi udobno sjedenje za četvero – Pike Counter & Barske stolice u drvu – Soba i ploča. Gornji ormarići su kombinacija glazure u boji pod nazivom Pewter Oyster, a Lowers su javor s ebanovinom, dobiveni iz linije Elmwood Fine Custom Cabinetry Line. Hardver ormarića dolazi iz tvrtke Top Knobs. Pločica za backsplash proizvedena je od Architectural Ceramics iz Rockvillea, MD. Privjesci Alva su iz Tech Lightinga. Pod je bijeli hrast s mrljom. Dimenzije: 220 četvornih metara, oko 17 puta 13 stopa. (preko Dizajn interijera Haus)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

10. Ova kuhinja u prijelaznom stilu kuće u Miamiju na Floridi ima otvoreni raspored s sivim ormarićima u stilu shakera i obloženim uređajima. Materijal radne površine je Antico Brown Granit. Dizajner ormara je Planning & Building, Inc. Podovi su od porculanskih pločica. (preko Graditelji Pegaza)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

11. U potkrovlju San Francisca postojeći ormari u ovoj kuhinji na poluotoku oslikani su u Temptation 1609 | Benjamin Moore. Viseće mesingane police izrađene su po mjeri. Hardver ormara kupljen je u tvrtki Forge Hardware Studio. Pločica za podlogu naziva se Stateroom Thassos, kupljena u Artistic Tile u San Franciscu. Stolice su iz HD Buttercupa. (preko Deniece dizajn showeronea)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

12. Dom za umjetnost i obrt u sjevernoj Kaliforniji ima ovu prekrasnu kuhinju sa zidovima obojenim u krilu Dove OC-18 | Benjamin Moore i ormari oslikani u Graystoneu 1475 | Benjamin Moore. Okov ormara je od Emteka. Ploče su Caesarstone u Misty Carrari i brušene su. Pločica za backsplash je Barbara Barry – MADE by ANN SACKS. Podna boja prilagođena je mješavini minwax mrlja, uključujući boje Antique Brown, Coffee Brown i Ebony. (preko Dizajn Suzanne Childress)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

13. Urbana seoska kuća u Tennesseu ima ovu prekrasnu kuhinju sa sivim ormarima, bijelom pločicom podzemne željeznice, bijelim pločama i uređajima od nehrđajućeg čelika. Aspirator je izrađen po mjeri od prerađenog drveta. Privjesne svjetiljke izrađuje Progress Lighting – broj modela: PP531120, u antičkoj bronci. Podovi od tvrdog drva su od Shaw Floors-a u boji kestena. (putem Burge Building Consultants)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

14. Boja ormarića je Benjamin Moore Hazy Skies OC-48. Otok je dugačak 65 by, a širok 46 ″ obojen hrast. Gumbi su gumba Aubrey tvrtke Restoration Hardware promjera 3/4 ″. Vuče Hanson Pulls – također RH. Materijal za radnu površinu je mramor Calacatta Oro. Hladnjak je kuhinjska posuda od 42 and, a prozore ima tvrtka koja se zove “Sierra Pacific”. Rasvjetno tijelo je privjesak hotela Victorian dostupan u Restorativnom hardveru.

Pult stolice su Tolix Marais Barstool tvrtke Design Within Reach. Podovi su gotov proizvod tvrtke Navarre. Boja je ‘Montauban’. Gornji sloj je ojačani bijeli hrast. Soba je dimenzija 17 ′ x 11′-6 ″, s visinom stropa 9′-2 ″. Ostatak ovog prekrasnog doma pogledajte ovdje: Klasična vikendica u dolini Mill nudi elegantan, ali ugodan život. (preko Heydt dizajni)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

15. Moderna kuhinja preuređena sredinom stoljeća u Lincolnu, MA, ima velike prozore povezane s prirodom. Ormarići su izrađeni od vlaknaste ploče srednje gustine (MDF) koja je čvršća i gušća od iverica, s mat obojenom završnom obradom. Pločica za backsplash je Heath keramika u dimenzijskom ovalnom. Boja je kreda i mat je završna obrada. Ostatak ovog nadahnutog doma pogledajte ovdje: Moderno preuređenje sredinom stoljeća u Massachusettsu otvara se prema van. (preko Arhitekti Flavin)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

16. Ormari su oslikani u Sage Mountain 1488 | Benjamin Moore. Prilagođene bakrene ploče s integriranim sudoperom i backsplashom proizveli su Brooks Custom u Mt. Kisco, New York. Industrijski sustav regala za drvo i cijevi prilagođen je dizajnu, koristeći industrijske cijevne armature s 2 1/2 ″ debelih rekonstruiranih regala za drvo, zapečaćene samo uljem. Podovi su materijal od lima Marmoleum Real: polje je Sahara / 3174, a detalj umetka Crveni bakar / 3870. (putem TOLA arhitektura)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

17. Smještena u prekrasnom Puget Soundu, ova zapanjujuća kuhinja ima čiste linije s elementima prirode. Prilagođeni hrastovi ormari obojeni su prilagođenom mješavinom. Otok, plutajuće police i grede izrađuju se pomoću obnovljene građe. Otočna radna ploča i napa su NEOLITH od željeznog bakra (trajni materijal od porculanske ploče). Obodni pulti su Lapitec. Backsplash pločica: Pental Inessence serija Porculan; Boja: Grigio slučajni miks; Veličina: 6 “x 48”. Pločica je ravno postavljenog uzorka s 1/8 ”linijama za injektiranje. Radne stolice su stolica Glamour Adan Brown od umjetne kože / željeza, counter u tamno smeđoj boji. (preko Dizajn interijera Alinde Morris)

siva-kuhinja-dizajn-ideje

18. Ova sofisticirana kuhinja u Teksasu sadrži toplu i privlačnu shemu boja. Ploče su granitne – Neptune Bordeaux iz AG&M. Backsplash su travertinske pločice. Dimenzije otoka su 8′-0 ″ x 5’6 ″. Preko otoka su rasvjetna tijela Nuvo Odessey 4-Light žarulje sa žarnom niti, jasni privjesci od mesinga. Aspirator je poseban prilagođeni dizajn izrađen od nehrđajućeg čelika i vapnenca Riviera Beige. Podovi su polirani Crema Marfil. (preko ADesign by Gustavo)

siva-kuhinja-dizajn-ideje-benjamin-moore-najbolje-boje-boje

siva-kuhinja-dizajn-ideje-sherwin-williams-najbolje-boje-boje

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Elegantna planinska kuća ima zadivljujući pogled na planinski lanac Teton

Arhitekti CLB -a je dizajnirao ovu elegantnu planinsku kuću koja se nalazi u Shooting Star …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *