Home / kućni dekor / 16 nevjerojatnih ideja za sunčalište za nadahnuće vlastitog bijega u dvorištu

16 nevjerojatnih ideja za sunčalište za nadahnuće vlastitog bijega u dvorištu

Sunčalište je vrhunski zabavni prostor na otvorenom, koji sadrži terasu ili balkon koji je postavljen da ulovi sunce. Dodavanje sunčališta u vaše dvorište ima obilje prednosti. Bez obzira na veličinu, može biti osvježavajuće imati posvećeni životni prostor na otvorenom za opuštanje i upijanje vitamina D!

Ovi vanjski prostori pružit će vam dodatni prostor za zabavu. Sunčalište je savršeno za organiziranje okupljanja na kojima vaši gosti mogu uživati ​​u prirodi dok se odmaraju i provode kvalitetno vrijeme. Obavezno ugradite puno zelenila oko svoje palube kako biste stvorili mirnu oazu u dvorištu.

Reci nam: U nastavku potražite nevjerojatne ideje i ne zaboravite nas obavijestiti koja vas je od ovih ideja najviše nadahnula i zašto u komentarima ispod!

lebdeći-sunčalište

1. Zaobljena paluba. Suvremena paluba povezana je s zastakljenim trijemom za vrhunsku zabavu. Ipe brodski podovi imaju tračnice od cijevi od nehrđajućeg čelika. (preko K Kvadratni graditelji)

višeslojna sunčališta

2. Paluba na više razina. Ova kuća Montauk odlikuje se dizajnom palube na više razina korištenjem cedra. Prilagođeno spiralno stubište odabrano je u nijansi koja odgovara moru ispod. To pomaže prikladnom povezivanju glavne spavaće sobe s palubom bazena. Za ograde palube korištena je mreža od nehrđajućeg čelika za prozirnost i za nautičke slike. (preko Studio Robert McKinley)

povišena-ipe-paluba

3. Povišena paluba Ipe. Paluba Ipe od tvrdog drveta uzdignuta u krošnje drveća za zapanjujući pogled na Sausalito. Ako vam je potreban profinjeniji, bogatiji izgled vašeg ipe deka, tada je održavanje ključno. Međutim, ako želite da prirodno ostari u mišjoj sivoj površini, može se oprati pod pritiskom po želji kako bi joj se vratila izvorna ljepota. (preko Dizajn Garyja Marsha)

povišena paluba-sa-zaslonom-privatnosti

4. Paluba sa zaslonom za privatnost. Ova paluba na više razina ima zaslon za zaštitu privatnosti od drveta između susjeda. Udoban vanjski namještaj savršen je za zabavu obitelji i prijatelja. (preko Terasa na palubi-Art)

velika-ipe-dvorišna paluba

5. Ipe Wood Deck. Ova sunčališta spušta se sa stražnje strane kuće, nudeći potpunu privatnost zahvaljujući bujnoj šumi. (preko Pinterest)

elegantna paluba s bazenom

6. Elegantna sunčališta. Seoska kuća u Kolumbiji sadrži ovaj prostrani bazen i palubu. Objekt je orijentiran sjever-jug, tako da se vanjski prostor sunča tijekom cijelog dana. (preko Arhitektura u studiju)

moderan-krajolik-dizajn-s-palubom-i-jacuzzijem

7. Suvremeni krajobrazni dizajn. Kuća na plaži ima ovu spektakularnu terasu za sunčanje u dvorištu. Stranica sadrži ugrađeni spa centar, vanjski tuš, podignutu palubu od sekvoje, kamin i vanjski namještaj Loll. (preko Krajolik padajućih voda)

moderna-jezera-kuća-paluba-s-hidromasažnom kadom

8. Lake House paluba. Prekrasna vikendica obrtnika u Maineu ima palubu s hidromasažnom kadom s pogledom na mirno jezero. (preko Richardson & Associates krajobrazni arhitekti)

drvena platforma-paluba-s-bazenom

9. Paluba od drvene platforme. Uz bazen, podignuta paluba od tikovine savršeno je mjesto za ležaljke. Ostatak ovog nevjerojatnog doma pogledajte ovdje: Moderna rezidencija Menlo Park s toplim i privlačnim dizajnom. (preko Dumican Mosey arhitekti)

balijski nadahnuti-vrt-s-jezercem-i-plutajućom palubom

10. Vrt nadahnut Balineseom. U ovom dvorištu izgleda da paluba pluta iznad vode, pružajući hirovit raj. (preko Mamin dizajn)

sunčalište u šumskom vrtu

sunčalište-u-šumskom-vrtu

11. Sunčalište u šumskom vrtu. Stari dječji pješčanik u dvorištu pretvoren je u sunčalište. Ova zabavna paluba prekrasno je mjesto za sunčanje, ljuljanje i igranje stolnog nogometa. Nabavite DIY tutorial na priloženoj poveznici. (preko Vaš DIY)

paluba-s-vodom-fontana

12. Paluba s vodoskokom. Ovo dvorište ispunjeno suncem u Perthu u Australiji ima terasastu palubu za sjedenje, opuštanje i uživanje u zvuku vodene značajke. Drvena ploča sastoji se od Batu-a, a mrlja je prirodna – ovo je prava boja drveta. Bijeli materijal je beton s izloženim agregatom. Vodena oštrica je opekom obložena sedrom. (preko Kultivart pejzažni dizajn)

paluba-oko-drveta

13. Paluba oko drveta. Ova suvremena paluba kuće u Melbourneu u Australiji. izgrađena je oko postojećeg stabla s rubovima koji su rezani nakon postavljanja ploča. Ispod je okvir koji podupire brodski pod. Paluba je sastavljena od žute žilave kore s mrkom Cutek. Sadnice u pozadini su Bambusa Textilis Gracilis. (preko COS dizajn)

utonula vruća kada

14. Potopljena masažna kada. Ako nemate dovoljno prostora za bazen na dvorišnoj palubi, zašto ne biste integrirali jacuzzi ili mali bazen? Ova kompaktna paluba sadrži unutarnju hidromasažnu kadu koja stvara besprijekornu estetiku u usporedbi s podignutom kadom zbog koje se ovaj prostor može osjećati previše skučeno. Potopljeni toplice također stvaraju iluziju više prostora u usporedbi s podignutom kadom na maloj palubi. (preko Tamsin Johnson Interijeri)

kedrovina-sunčalište

15. Paluba za sunčanje od cedra. Ovaj dizajn palube na dvije razine stvara prostor za jelo i prostor za sjedenje – izvrsna opcija za zabavu grupa prijatelja i susjeda. Deck Style 24 ′ x 12 ′ Unaprijed obojena suncobran od kedra. (preko Ograda-Sve)

velika-suvremena-cedrovina-sunčalište

16. Prostrana paluba od cedra s kaminom u prirodi u Kanzasu. Stepenice su izrađene od utisnutog betona u boji. Konstrukcija žardinjere je betonski blok prekriven furnirom od prirodnog kamena. Za kapu se koristi prirodni kamen od kamena. (preko Umjetničke betonske površine)

lebdeći-sunčalište

17. Plutajuća paluba za sunčanje. U dvorištu u sjevernoj Kaliforniji nalazi se podignuta terasa za sunčanje pored spektakularnog bazena. Bazen je širok 9 i 40 ′. Bazen je podignut za oko 24 ″, ali dubina bazena je dublja od te. Biljke u podnožju bazena su trska preslice (Equisetum hyemale). (preko Nick Noyes Arhitektura)

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *