Home / spavaća soba dekor / 15 predmeta za pretvaranje ili ponovnu upotrebu za ljeto

15 predmeta za pretvaranje ili ponovnu upotrebu za ljeto

Za terasu i popločani dio

1. Stari prozor

Ništa ne može biti jednostavnije za vješanje malih lampica ili lijepih vaza s cvijećem. Ne treba mu dati puno ljubavi čak i ako je boja izblijedjela, to je ono što je čini tako šarmantnom.

2. Vanjski stol i stolice

Započnite s pronalaženjem modela stolice ili stola koji vam se sviđa. Tada ćete ih morati samo brusiti i koristiti aerosolnu boju dizajniranu za vanjštinu. Dodajte malo boje na svoj vrt!

uradi sam stol i stolicu

3. Stari stol za piknik

Ako možete pronaći stari metalni ili drveni stol s lopatama, iskoristite priliku. Jednostavnim slojem boje vidjet ćete kako se transformira!

transformacija stola za piknik

4. Male staklene posude svih vrsta

Često ih viđamo u garažama, staklenim bocama i drugim malim, neusklađenim kontejnerima. Kupite nekoliko, dodajte lijepo cvijeće za ukrašavanje vašeg stola na otvorenom.

mala staklena posuda za ukrasnu vazu

Za kampiranje

5. Skladištenje svih vrsta za ponovnu upotrebu

Budući da nam tijekom kampiranja uvijek nedostaje prostora za pohranu, vrijeme je da iskoristite prostor za pohranu koji možete pronaći u garažnim rasprodajama. Ovdje nam je draži nesavršen izgled.

sadržaj zidar vanlife

6. Metalne posude za stvaranje svijeća od limunske trave

Kako bismo se suprotstavili našim komarcima, ništa bolje od esencijalnog ulja limunske trave. Koristite metalne posude svih veličina za izradu vlastitih svijeća za kampiranje.

uradi sam svijeću citronelu

7. Tople deke

To nije projekt sam za sebe, ali poznate tople deke ili katalozi nadahnuti Meksikom ponekad pronađu svoj put u prodaji garaža. Drži oči otvorene! Njihov izgled je izuzetan.

meksička deka kampiranje

Za vrt i vrtlarenje

8. Stari ormar za odlaganje vrtlarske opreme

Budući da volimo imati sve u blizini, upotrijebite stari ormar za spremanje svog vrtnog pribora. Radnu površinu možete koristiti i za presađivanje cvijeća i biljaka bez savijanja.

vrtna oprema plastenički ormar

9. Jedna ili više vrata za stvaranje odmorišta

Ako ste ljubitelj vrtlarenja, danju će vam nužno trebati stanka. Stvorite odmorište u hladu! Korištenjem starih vrata moguće ih je sastaviti kako bi stvorili vrlo originalan dekor. Da biste išli dalje, upotrijebite i stolice ili druge starinske ili drvene ukrase.

vrata za stvaranje vrtnog kuta

10. Metalne posude ili kante

Oni se suprotstavljaju svemu, od metalnih spremnika do rustikalnog izgleda. Okrugli, izduženi, veliki ili mali, ne zaboravite izbušiti rupe na dnu kako bi se voda mogla odvoditi.

metalni spremnik kao žardinjera

11. Ladice pretvorene u cvjetne kutije

Da li se prodaje stari, pomalo izblijedjeli drveni komad namještaja? Ako su ladice i dalje dobre i lijepe, mogli biste ih pretvoriti u mali stolni vrt. Zadržite samo ladice ili koristite cijeli ormar.

vintage vrtni koferi i ladica

Za bazen

12. Kuke za vješanje ručnika

Često se mogu naći u prodaji u puno, te se udice mogu koristiti u blizini bazena. Bez obzira jesu li iste ili jedinstvene, bit će vrlo korisne za vješanje salveta.

stalak za ručnike sam

13. Polica za igračke za bazen

Da biste spriječili da igračke za bazen i krema za sunčanje leže okolo, ponovno upotrijebite mali komad namještaja ili policu. Da biste svom bazenu dali neku boju, obojite drvo svijetlom bojom. Možete koristiti i ostatke boje iz drugih projekata.

spremište za bazen stari ormar

Da se igramo vani

14. Sudoperi za stvaranje pješčanika ili originalne čajne kuhinje

Kako pijesak ne bi posvuda dospio, označite prostor za pijesak i vodu stanicom za igru. Opremljeni starim sudoperom, na garažnoj rasprodaji mogli biste čak kupiti i rabljeni kuhinjski pribor. Zabava zagarantirana!

stol za blato za djecu

Želiš li još? Pogledajte još ideja u našem članku o najboljim projektima „uradi sam“ za stvaranje igara na otvorenom za djecu ovdje.

15. Stara stolica pretvorena u ljuljačku

Jeste li pogledali vintage stolicu s pomalo ružnim bojama? Ništa bolje nego pretvoriti ga u ljuljačku! Za djecu (i odrasle!) Povlačenje četkom, konopi ili lanci omogućit će vam prilično zamah sa naslonom (sviđa nam se udobnost).

stara stolica za transformaciju ljuljačke

Nadam se da ste vas nadahnuli na tone ideja za recikliranje i ponovno korištenje različitih predmeta i boja. Ne zaboravite posjetiti garažu dovoljno rano tijekom dana da biste pronašli najljepše predmete. Sretno!

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *