Home / kućni dekor / 15 fantastičnih ideja o dvorištu osmišljenih da se osjećaju poput odmora

15 fantastičnih ideja o dvorištu osmišljenih da se osjećaju poput odmora

Stvorite nevjerojatno iskustvo bijega u udobnosti vlastitog imanja s ovim nevjerojatnim idejama o dvorištu. Zamislite samo kako lutate u svoje dvorište kako biste vidjeli bujnu vegetaciju, prekrasan salon za sjedenje, lelujavu viseću mrežu, privlačnu kaminu, prekrasnu vodenu površinu ili čarobni ambijent žičanih svjetala.

Ne morate putovati daleko da biste doživjeli doživljaj poput odmora kada ga jednostavno možete stvoriti u svom dvorištu. Dodavanjem nekih jednostavnih detalja vaš vanjski prostor može pretvoriti u oazu za opuštanje. Odaberite kombinaciju elemenata dizajna koji će vam pomoći stvoriti utočište opuštanja.

Jeste li spremni transformirati svoj vanjski prostor u oazu poput odmora? U nastavku pogledajte prekrasnu kolekciju dvorišnih ideja koje smo za vas prikupili u nastavku. Svaka od slika daje resurse u nastavku s vezama do dizajnera za svaki od projekata.

Reci nam: Što mislite koja se od ovih ideja za dvorište osjeća kao opuštajući odmor? Recite nam u komentarima ispod!

dvorište-ideje-kamin

1. Dodajte bujno zelenilo. Ova tradicionalna terasa u New Yorku okružena je cvjetnicama, stvarajući sanjivu oazu na otvorenom. Vanjski namještaj skuplja se oko kamina obloženog kamenom, idealnog za hladne večeri. (preko Jules Duffy dizajnira)

dvorište-ideje-vanjska-terasa

2. Postavite raspoloženje pomoću gudačkih lampica. Ako želite stvoriti opuštajuću večer, dodajte žaruljice kako biste svoje dvorište pretvorili u sanjiv bijeg poput odmora. Svjetla se također nižu s donje strane ograde. Treperenje ognjišta stvara čaroban večernji ambijent. Vanjski jastuci bili su iz Surya. Pod je škriljevac. (preko Shannon Ggem Dizajn)

dvorište-ideje-ognjište

3. Dizajnirajte dvorišnu oazu u stilu plaže. Stvorite dvorišni prostor koji izaziva osjećaj boravka na plaži. Kamenita staza vodi do kamina, savršenog mjesta za pečenje sljeza! Na tlu, razgrađeni granit u zlatu ‘Palm Springs’, savršen materijal za povremene terase. Kamin je izrađen po mjeri, izrađen od betona na licu mjesta. Kameni zid ima beton izliven u beton s medenokvarcnim kamenom kao oblogu. Zidna kapa se ulijeva u beton. Trave u pozadini su Miscanthus sinensis. (preko Vanjski dizajni kadulje)

dvorište-ideje-paluba-odmor-bijeg

4. Suvremena paluba s pogledom. Površina palube na kojoj se nalazi namještaj je oko 18 ′ 7-1 / 2 ″ Š x 13’9 ″ D. Vanjski namještaj je Teak Wearhouse. Namještaj je grupiran oko kamina tvrtke Restoration Hardware. (preko Sa + U dizajnu interijera)

dvorište-ideje-bazen-bazen

5. Uredite svoj bazen s naglascima u odmaralištu. Ovo područje s bazenom u tradicionalnom stilu u mjestu Plano u Teksasu ima stilski vanjski namještaj za doživljaj poput odmarališta. Kišobran pruža sjenu od sunca. Pergola je izrađena od zapadnog crvenog cedra vrhunskog kvaliteta. (preko Dal-Rich Dizajn i gradnja)

dvorište-ideje-voda-značajka

dvorište-ideje-voda-značajka

6. Dodajte element vode. Zen osjećaj poput vodene značajke na vašem imanju pružit će opuštenu vibraciju. Zvuk vodopada je idiličan ako živite u urbanom području gdje može pomoći prikrivanju buke u prometu. (preko Prekrasni krajolici jarebice)

dvorište-ideje-mediteranski-vrt

7. Opuštajuća mediteranska terasa. Na hollywoodskim brdima ovaj pozivni dvorišni raj pruža prekrasan pogled. Udoban vanjski namještaj postavljen je na terasi kamena od kamena od šljunka i graška. Osmanlija je Franco Albini Mali osmanlija, Velika. (preko DISC Interijeri)

dvorište-ideje-viseća mreža

8. Objesite viseću mrežu. Terasa i vrt u kanjonu Beachwood u Los Angelesu sadrže ovu opuštajuću viseću mrežu. Pronađite mjesto na svom imanju s malo hlada i privatnosti za vješanje viseće mreže. Dodavanje biljaka može pomoći stvoriti osjećaj intimnosti i mirne oaze. Postoje i modeli visećih mreža koji se isporučuju sa postoljem ako nemate drveće za pričvršćivanje krajeva. (preko Topsy dizajn)

dvorište-ideje-kuhinja na otvorenom

9. Kuhinja na otvorenom u stilu New England. Stvorite osjećaj života na istočnoj obali s ovom nevjerojatnom idejom kuhinje na otvorenom. Namjenski namjenski prostor za roštilj uključuje roštilj Wolf. Ovaj prostor savršen za zabavu ili provođenje obiteljskih noći tijekom cijelog ljeta uživajući u objedovanju na otvorenom! (preko Clarke Living)

dvorište-ideje-vrt-zasjenjena-pergola

10. Terasa u sjeni pergole. Dodajte pergolu u svoje dvorište s blagovaonicom i roštiljem te dnevnim boravkom koji okružuje kamin. Žičana svjetla dodaju čaroban ambijent u večernjim satima. Zid za sjedenje oko kamina izveden je od Belgardovog Stonegata zida sa seoskom kapom iz Beograda. Sve opločnike, zidne blokove i materijale za zidne kapice koje koristimo proizvodi Belgard. (preko Yardscapes Sjeverozapad)

dvorište-ideje-skrivena-oaza

11. Stvorite skrivenu oazu na otvorenom. Ugrađena terasa i paluba smještena ispod pergole od sekvoje i povučene tende. Bujne biljke pomažu u daljnjem stvaranju osjećaja bliskosti s ovim dvorišnim rajem. Brodski pod je Ipe. Kamin je dubok 24 by i širok 40 ″, izrađen u obliku ploče kako bi odgovarao obodnoj žardinjeri. (preko Amy A. Alper, arhitektica)

dvorište-ideje-padine-krajolik-uređenje krajolika

12. Prekrasno uređenje stijena. Koristite kamenje u svom krajoliku s malčem i nizom cvijeća za boju. Dodajući boju ovom bijegu s dvorišta, stolice Adirondack u stilu Siesta Wave dobile su iz Atlantic Patio-a. Terasa je promjera 18 stopa s dodatnim malim površinama za slijetanje na stepenicama koje su otprilike 5 ‘sa 6’. Ljubičasti cvijet je trajnica zvana Nepeta faasenii “nisko šeta” i hladno je otporna na zonu 3. (preko NRD Landscape Design Build)

dvorište-ideje-malo-dvorište

13. Ideja o dvorištu s malim dvorištem. Savršena zelena oaza za mali dvorišni vrt, koji sadrži umjetni travnjak okružen žardinjerom premazanim prahom, drvenu konzolu po mjeri i klupu za odlaganje / sjedenje, retro bijeli mekani namještaj i osvjetljenje nadstrešnice iznad glave; sve među zimzelenom sadnjom i zelenim zidom. Žičana svjetla dodaju opuštajući ambijent. (preko Vrtovi Kate Gould)

dvorište-ideje-pergola-s-kaminom

14. Stvorite ugodan vanjski kamin. Ovaj vanjski kamin i popločani dio čine prekrasnu žarišnu točku u ovom izvrsnom dvorišnom krajoliku. (preko Van Putte Pejzaž)

dvorište-ideje-voda-značajka

15. Kameni krajolik dvorišta. Prekrasna dvorišna oaza s vodom i vatrom. Kamenje je odlučujući element ovog bijega na otvorenom. (preko Obrtnici na otvorenom)

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *