Home / spavaća soba dekor / 14 Šivanje uzoraka za izradu i ideje koje svatko može |

14 Šivanje uzoraka za izradu i ideje koje svatko može |

Ako ste slični meni, misao o šivanju često vam se pojavi u glavi, posebno u kišnom danu. Najteži dio je započeti. Da biste izgradili malo samopouzdanja i uvježbali neke od osnova na projektima koji nagrađuju, važno je započeti s uzorcima šivanja i izrade za početnike. Zbog toga sljedeći članak opisuje nekoliko jednostavnih projekata.

1Torba s kopčom za omotnice

Jednostavan početnički projekt za pokretanje malog, ali i korisnog. Spojka za omotnice dobra je jer šijete u ravnim linijama i koristite samo neke od najosnovnijih šavova. Puno vremena moguće je dovršiti ovaj projekt bez upotrebe stroja, iako će to potrajati duže. To možete držati u putnoj torbi za držanje važnih predmeta ili ga jednostavno dati kao promišljen poklon.

2Pregača

Ovo su neki od najpopularnijih uzoraka šivanja i izrade i na sreću, postoji mnogo toga za izabrati. Sviđaju nam se dostupni detaljni popisi, a ima mnogo izbora za odabrati. Ovo je još jedan lagan projekt koji može pomoći u razvijanju vještina i ne zahtijeva puno prethodnog znanja. Mnogo ovih obrasci i ideje za pregače pomoći će vježbanju osnova i dobar su način korištenja stroja za jedan od vaših prvih projekata.

3Velika torba

Jedan od najpopularnijih početničkih projekata jer je i jedan od najpraktičnijih. Tote torba uvijek će vam dobro doći, čak i ako se drži u prtljažniku automobila kad trebate pokupiti nekoliko stvari iz trgovine. Opet očekujte puno ravnih linija za šivanje i niz tkanina za rad.

4Jastučnice

Opet, započnite lagano i krenite dalje, ili jednostavno idite na projekt koji ćete zapravo puno iskoristiti. To vam daje priliku da napravite posteljinu koja vam se zapravo sviđa, koristeći tkanine s dizajnom koji zapravo uživate gledati. Izrada jastučnica ne traje dugo i izvrsne su za dječje sobe kao i za odrasle.

5Pernica

Bilo da se vraća u školu ili ne, za dijete nikad nije loše vrijeme da nabavi novu pernicu. Izrada vlastite znači da možete biti kreativni i izraditi nešto od materijala koji sadrže njihove omiljene likove. Još bolje, često je moguće prenamijeniti staru majicu koju više ne nose. Pernica je mali projekt koji nagrađuje i trebao bi trajati dugo.

6Bunting

Ako se spremate za proslavu i iskoristite malo otpadnog materijala, strnadica je izvrstan šivaći projekt. Ne samo da oživljava sobu za zabavu, već je i dekorativna kada zabava završi i čini spavaću sobu zabavnom. Relativno ih je jednostavno izraditi, upotrijebivši pristransku traku za vijenac, a mogu se završiti vlastitim tempom.

7Oznaka

Ovo je sjajno zanat za šivanje jer je jednostavan, lagan, a opet od bilo kojeg čitatelja može se puno iskoristiti. Uz mnoštvo mogućnosti prilagodbe, mora biti tamo gore s najboljim idejama za kanalizaciju za početnike.

8Šešir

Točno je kad sunce izlazi i želite napraviti nešto što odgovara vašem djetetu, čineći mu šešir jednostavnijim nego što možda mislite. Budući da postoji stotine opcija, može biti teško podmiriti se na pravoj, ali neke web stranice sastavljaju popise kako bi to olakšale. Kad sunce prži, a kremu za sunčanje spremite, uvijek je dobrodošao i domaći šešir.

9Maska za oči

Problemi sa spavanjem zbog svjetla u sobi? Maska za oči može vam pomoći da se naspavate cijele noći. Jednostavne su za izradu, meke oči s pravim materijalima, a mogu se ispuniti i lavandom za neke umirujuće vibracije. Neke se također mogu staviti u zamrzivač ili mikrovalnu pećnicu kako bi se osiguralo ublažavanje stresa, iako sam projekt ne bi trebao biti stresan.

10Šalica za kavu Ugodna

Ovisno o tome koliko vam treba ta jutarnja šalica Joea, ovo bi mogao biti jedan od najkorisnijih uzoraka na našem popisu. Ne samo da su to mali zanati koji se mogu izraditi super brzo, već kad ih personaliziraju, čine izvrsne poklone. Za mnoge ljude upotreba stroja olakšat će ovaj projekt koji može zaštititi ruke, ali većinu njih je moguće napraviti bez njega.

11Plišani medvjedić

Neki su lakši od drugih, ali postoje neki jednostavni dizajni za izradu medvjedića. Ovo je jedan od najboljih uzoraka za darivanje, iako biste trebali očekivati ​​malo više vremena dovršavajući svakog medvjeda. Postoji puno mogućnosti, a ako je dar, samo se pobrinite da se s njim rastanete kad završi.

12Vinska vreća od filca

Ako volite zauzeti svoja vinska mjesta, ovaj je projekt jednostavan i dobro izgleda kad se okrenete prema pikniku. Oni nude čvrst način transporta boce koji izgleda malo posebno po dolasku. Uparite ga s različitim bojama za zabavan izgled ili ga držite prirodnim i podcijenjenim.

13Uzorak kugle

Može vam se oprostiti što se pitate zašto je sfera dobar uzorak, ali prije nego što krenete dalje, postoji puno načina na koje se može koristiti. Veći projekt poput vrećice graha jedna je od mogućnosti, ali izrada senzornih kuglica za mlade izvrstan je poklon za novorođenče. Ovo bi moglo potrajati malo više strpljenja jer ima više partija za šivanje, ali to je dobar projekt za razvijanje tih šivaćih vještina.

14Čajna krpa

Još jedan koristan obrazac koji svatko može dovršiti. Ovaj projekt nema puno toga, ali budući da nikada nećete imati dovoljno kuhinjskih krpa, koristan je za početnike.

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *