Home / spavaća soba dekor / 13 zabavnih igara na vodi na otvorenom koje će vas rashladiti ovog ljeta |

13 zabavnih igara na vodi na otvorenom koje će vas rashladiti ovog ljeta |

Kada temperature rastu, najbolje što možete učiniti je rashladiti se oko bazena s mocktalom u rukama! Zvuči kao nebo, zar ne? Pa, zaboravite na mirnu sliku u svojoj glavi i poludite uz ove zabavne igre na vodi na otvorenom kako biste ovog ljeta ostali hladni.

Vrijeme je da okupite svoju obitelj, i ne samo. Pozovite sve susjedske bande i započnite borbu na vodenim balonima, igrajte vodeni bejzbol. Organizirajte utrku smrznutih majica i izrazite malo kreativnosti umjetnošću slikanja vodom. Jer vrijeme je da se malo ohladimo. Uživajte u ljetnoj sezoni prskanja, podivljajte i igrajte se poput djeteta uz ove zabavne, smiješne igre na vodi na otvorenom za cijelu obitelj.

1Slikanje vodom

Igranje vodenih pušaka uvijek je zabavno. Sada ovu igru ​​možete učiniti još zabavnijom s aktivnostima oslikavanja vodene puške. Jednostavno prikačite prazno platno na uzicu i pucajte vodenim puškama šarenom bojom.

2Vodeni baloni

Postoji toliko mnogo zabavnih aktivnosti koje možete raditi s vodenim balonima. Borite se s vodenim balonima, pikadom s vodenim balonom, sve što morate učiniti je odabrati veličinu balona i uživati ​​u hladnom efektu vode tijekom vrućeg popodneva.

3Sjedalo za namakanje

Sjećate li se izazov hladne kante? Pa, ova igra na vodi na otvorenom prilično joj je slična. Uz to možete pokazati svoje DIY vještine.

4Smrznuta majica Race

Apsolutno jedna od najboljih ljetnih igara na vodi na otvorenom sigurno. Namočite nekoliko majica u vodi, preklopite ih i stavite u zamrzivač. Prva osoba koja je u stanju rasklopiti smrznutu majicu i odjenuti je pobjednik.

5Bacanje kante spužvastih bombi

Ako su oko vas mališani, vrhunska zabava je zajamčena. Oni će se toliko zabavljati dok režu spužve na pruge. Pomoći ćete im da razviju finu motoriku tako što ćete ih spužvastim prugama vezati elastičnom žicom. Kad je sve ovo gotovo, započinje prava zabava. Neka spužvu upije u vodu i bacaju je jedni drugima.

6Tipsi konobar

Jeste li spremni za ljetne Olimpijske igre na vodi? Ova vodena igra je nešto što morate probati. Obavezno povežite sve svoje prijatelje i obitelj kako bi svi oni mogli sudjelovati u ovoj histeričnoj vodenoj utrci.

7Bejzbol vodeni balon

Team Yankees ili Red Sox?

8Bacanje prstena boce za vodu

Za ovu vodenu zabavu trebat će vam desetak boca s vodom i nekoliko šarenih prstenova.

9Prođi vodu

Ova hladna igra ima toliko varijacija. Možete slobodno odabrati način igranja – šalicama ili bocama.

10Spužva trči

Smiješno, i naravno mokro natjecanje koje donosi puno radosti i smijeha.

11Ulov za balon u vodi

Igre s vodenim balonima su mi najdraže. Uhvatiti vodeni balon je izazov, pogotovo kada to morate učiniti s cjedilom na glavi.

12Domaća vodena mrlja

Kad ste raspoloženi za izradu i velike samostalne projekte, domaća vodena mrlja bit će nešto u čemu ćete uživati.

13Odbojka na vodi

Odbojka na pijesku prilično je popularna tijekom ljeta. Ovog biste ljeta njegovu alternativu trebali isprobati s vodenim balonom umjesto loptom.

Igre na vodi na otvorenom

Istaknuta slika izvor

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *