Home / uređenje dnevnog boravka / 11 sjajnih ideja o rasadniku

11 sjajnih ideja o rasadniku

Jedan od najvažnijih dijelova postavljanja jaslica vaše bebe je organizacija. Ako pravilno napravite jasličku organizaciju, olakšat će vam život. Ako tražite neke nove ideje kako biste sve dječje stvari složili i organizirali u vrtiću, ovaj je post za vas. Pokazat ću vam neke od najboljih hakova i ideja profesionalnih organizatora i pametnih mama. Posljednja ideja za koju bih volio da bih je ipak imao!

Ovaj post može sadržavati povezane veze. To znači da ako kupite putem moje veze, napravim malu proviziju – bez ikakvih troškova. Cijelo otkriće pročitajte ovdje.

Nadzemne kante u ormaru za vrtiće

IZVOR SLIKE | SARAHGUILER

Neke savjete o organizaciji možete potražiti od Sare, mame blogerice iz Ohaja. Nadzemne kante savršeno su mjesto za one gaćice i spavače u koje se vaša beba još ne može uklopiti. Ne želite visoko staviti nešto u što trebate ulaziti svakodnevno. Možete proći kroz ove gornje kante dok ona raste i premjestiti svoju veličinu na vješalice ili u komodu.

Također mi se sviđa ideja da koristim organizator kocke za pohranu. Ovdje su neke slične onoj na slici. Izrađuju tako slatke kante od tkanine, kao ovi, da ćete sigurno pronaći neke koji odgovaraju vrtiću.

Organizirajte odjeću poput maloprodajne trgovine

IZVOR SLIKE | SHANIECEMJONES

Poslušajte savjet Shanie, profesionalnog organizatora ormara, i uredite odjeću svoje bebe po veličini baš kao što biste vidjeli u trgovini. Možete dobiti slatke pregrade za odvajanje odjeće i označavanje veličina. Na taj način možete brzo pronaći odgovarajuću odjeću za svoju bebu, a kako ona raste, možete brzo uređivati ​​njezin ormar. Ako vam se sviđa ova ideja, oni imaju komplete vješalica za bebe koji dolaze s lijepim razdjelnicima koji govore koje je veličine odjeća. Možete ih pronaći ovdje.

Koristite košarice ispod stola za presvlačenje

IZVOR SLIKE | ARLYNNJAYNE

Mnogi stol za presvlačenje imaju police ispod. Ovo je savršeno mjesto za postavljanje preslatke košare za svu vašu bebu. U njih stavite sve pelene, maramice, dodatne gaće i sve ostalo što će vam trebati na dohvat ruke u vrijeme promjene. Arlynn iz Winnipega pokazuje nam kako možete otkinuti malo mjesto za svoju bebu bilo gdje, ne treba vam čitav vrtić. Ovo je područje u svojoj spavaćoj sobi koju je stvorila za svog dječaka.

Pokušajte očistiti spremnike i ladice

IZVOR SLIKE | GETMINIMIZIRANO

Prozirne kante za pohranu izvrsno funkcioniraju za dodatke vaše bebe. Na taj način možete lako vidjeti i zgrabiti ono što vam treba. Nemate vremena preturati po toni ladica. Ovdje neke su jasne ladice koje se mogu složiti i koje bi bile savršene za čarape, binkieje, mašne ili bilo koji drugi mali pribor.

Stvorite prilagođeni ormar

IZVOR SLIKE | CAROLINEMARIE.XO

Razmislite o izradi prilagođenog ormara koji će zadovoljiti vaše potrebe. Standardni ormari najbolje djeluju za odjeću za odrasle, pa ćete tako da sve šipke približite kako biste maksimizirali prostor. Ako izrađujete prilagođeni ormar, uzmite u obzir kombinaciju prozirnih ladica, kao i čvrstih. Prozirne izvrsno funkcioniraju za manje predmete poput dodataka i cipela koje bi bilo korisno vidjeti. Caroline, koja danas očekuje sinčića, danas je sama mogla dizajnirati ovaj ormar na Ikea.com.

Smotajte dječju odjeću

IZVOR SLIKE | CAITLIN MARIE DIZAJN

Ladice možete organizirati s organizatori ladica a zatim smotajte sićušnu odjeću poput Caitlyn Marie, dizajnerske blogerice, da maksimizira vaš prostor. Možda biste željeli uštedjeti puno prostora u ladici i za pelene!

Koristite vrata ormara kako biste maksimizirali prostor

IZVOR SLIKE | MAMA.IN.KAFEIN

Kada planirate organizaciju svog ormara, ne zaboravite na vrata. Ovo je izvrsna prilika za dodatnu pohranu. Zilha, mama i bloger, iskoristila je vrata za mjesto da objesi sve lukove svoje kćeri. Olakšava odabir savršenog kad ih sve možete lako vidjeti. Sada je na raspolaganju mnoštvo organizatora vrata ove i ovdje su neke stvarno slatke kante za ormare i preko vrata, koje su stvorene za jaslice. Možete koristiti i one izrađene za cipele kako bi se uklopile sve male dječje stvari i toaletne potrepštine.

Neka namještaj radi dvostruko

IZVOR SLIKE | OBRAĐEN CHARLESTON

Umjesto da u svojoj dječjoj sobi imate i komodu i stol za previjanje, zašto ih ne biste kombinirali kako biste zaista maksimizirali svoj prostor. Morgan iz Charlestona u Južnoj Karolini kupio je rabljenu komodu IKEA Hemnes i pretvorio u nju prekrasnu modernu komodu / stol za presvlačenje iz sredine stoljeća. Njezin suprug Sean sagradio je drveni prekrivač za presvlačenje za komodu. Ako niste toliko zgodni, možete kupiti stol za previjanje, kao ova, pretvoriti bilo koju komodu u stol za presvlačenje.

Koristite organizatore ladica

IZVOR SLIKE | ORGANIZACIJA_OBJEDENA

Koristite organizatore ladica, kao ovi slatke i stvorite svrhu za svaki prostor. Ova australska mama stvorila je ovu ladicu koja je posvećena isključivo njezinoj kćeri, Myinim dodacima.

Savjeti za oblikovanje ormara

IZVOR SLIKE | SARAHFORWARKHOLDEN

Za oblikovanje ormara možemo potražiti nekoliko savjeta od Sare, majke koja je prvi put iz Teksasa. Prvo, zašto ne biste dodali pozadinu na stražnji dio svog ormara da ga stvarno popijete? Ormar možete urediti tako da objesite samo najslađu odjeću kako bi ormar izgledao nevjerojatno i ne previše natrpan. Ako želite svoju organizaciju doista uspraviti, pokušajte svoje knjige poredati u duginom redoslijedu!

Stvorite dječju košaricu

IZVOR SLIKE | THAYTIA

Voljela bih da sam razmišljala o ovoj sljedećoj ideji prilikom stvaranja dječjih vrtića. Dionica a kotrljajuća kolica sa svim osnovnim potrebama vaše bebe. Na taj ga način možete kotrljati gdje god vam treba. To dobro funkcionira ako imate ograničen prostor i nemate namjenski prostor za presvlačenje. To će vam dati fleksibilnost da se brinete o svojoj bebi u onom prostoru u kojem vam trenutno najbolje odgovara.

Nalazi moje najbolje vrtićke organizacije

U redu, pa ako ste sada motivirani za početak rada svoje jasličke organizacije, u nastavku pogledajte moje omiljene nalaze za to.

ORGANIZACIJA VRTIĆA | GDJE TRAŽITI

JEDAN | KANTE OD TKANINE U BOJU DUGE

DVIJE | KANTE ZA SKLADIŠTENJE ŽIVOTINJA

TRI | SKLADIŠTENJE OGRADE POLKA DOT VISEĆE | VIŠE BOJA

ČETIRI | VELIKA KOŠARICA SA UZACIMA

PET | PLAVA VOĆALICA | VIŠE BOJA

ŠEST | PLAVI ORGANIZATOR ŠTAPA | VIŠE BOJA

SEDAM | 30 VJEŠALAČA U PAKET SA DIJELITELJIMA | VIŠE BOJA

OSAM | DRVENI DIJELICI ZA ORMARE ZA BEBE

DEVET | KOMPLET OD 4 RUŽIČITE KUTIJE ZA POLKA | VIŠE BOJA

Dakle, sada imate 11 novih ideja za organizaciju vrtića. Nadam se da vas je ovaj post potaknuo na akciju kako biste počeli organizirati sve dječje stvari u svom vrtiću. Ako vam se svidio ovaj post, podijelite ga s omiljenim društvenim mrežama i slobodno prikačite svoje omiljene ideje na svoje ploče na Pinterestu!

Ako vam se svidio ovaj post, možda će vam se svidjeti i-

9 jedinstvenih dječjih tema koje ćete htjeti kopirati

19 najboljih ideja za dječje vrtiće

Najbolje ideje za dječje vrtiće koje ćete htjeti kopirati

About admin

Check Also

Rani pristup Nordstromovoj godišnjici: Moji odabiri

The Nordstromova godišnjica rasprodaje Rani pristup je stigao! Nordstrom sada svima omogućuje rani pregled (prošli …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *