Home / spavaća soba dekor / 11 načina da ljeti dodate boju domu

11 načina da ljeti dodate boju domu

Zima je gotova, proljeće je u retrovizoru, a ljeto je tu … uz osvetu u nekim područjima. Nadamo se da ste završili proljetno čišćenje i ako jeste, vjerojatno ste poput toliko nas ovdje i spremni ste uljepšati dekor i dodati malo boje svom domu.

Prije nego što počnete pozivati ​​svoje najbolje prijatelje na vrtna zabava i kokteli, razmislite o dodavanju ovog doma kako biste uljepšali stvari.

1Počnite jednostavno

Promjena jednostavnih stvari poput zamjene jastuka za bacanje definitivno može dodati neku boju kući. Možeš kupiti tkaninu prilično jeftino, a ako koristite nadjev sa svojih trenutnih jastuka, možete lako spremiti staru tkaninu kako biste jesensku ili zimsku uporabu iskoristili za još jednu jednostavnu promjenu.

2Krenite korak dalje

Budući da vaš najbolji prijatelj i beba s krznom vjerojatno vole kauč jednako kao i vi, razmislite o ponovnom presvlačenju i možda nekoliko stolica kako biste dodali dobar dio boje.

3Donesite dio otvorenog prostora u zatvorenom

Nove biljke postavljene strateški oko kuće mogu definitivno dodati mrlju boje, ali ako zaista želite krenuti u sobu, pokušajte buket božura.

4Neka bude svjetlost

Vjerojatno ih imate sjajno osvjetljenje na vašem dvorištu, pa zašto ne i unutra? Novi osvjetljenje jedan je od najjednostavnijih načina za dodavanje boje i uljepšavanje životnih prostora. Novi sjenila u boji zajedno s nekim novim zavjesama definitivno mogu dodati neku prijeko potrebnu boju bilo kojem.

5Ne zaboravi pod

Još jedan jednostavan za zanemarivanje je novi tepih. Međutim, to može biti malo skupo pa biste se možda odlučili za bojanje poda ili ulaganje u njega novi sag.

6Neke izražajne boje

Iako nekoliko slika umjetnika poput Jacksona Pollocka definitivno mogu dodati malo boje vašem domu, možete i sami dodati malo prskanja boje oko kuće.

7Zid s naglaskom

Dok je vaš omiljeni recept za pitu s piletinom polako kuha u vašem instant loncu, obojite jedan zid. Jedan zid obojan u pravu boju s pravom rasvjetom zasigurno će popriječiti svaku sobu.

8Komadi za pohranu

Bez obzira imate li policu za knjige ili ste je uzeli iz druge ruke, svježi sloj boje sjajan je način da dodate malo boje. Ili, možda za vašu kantu za cipele ili mladunče, pokušajte samo obojati police u različite boje kako biste promijenili tempo.

9Kuhinja

Uselite se u kuhinju i obojajte i ormariće. Boja je jedan od najlakših i najboljih načina za dodavanje boje, a najbolji dio je što možete odabrati točnu shemu s kojom želite ići.

10Kad smo već kod kuhinje

Danas je na raspolaganju široka paleta uređaja, a štednjake, hladnjake i perilice posuđa možete pronaći u raznim bojama.

11Proširite prostor … Nekako

Možda niste spremni srušiti zid kako biste svom prostoru dali novi izgled, ali definitivno možete dati iluziju takvog. Uz neke od gornjih savjeta, pokušajte postaviti veliko zrcalo na jedan zid kako biste ne samo postigli učinak da je soba veća, već i da dodatno širite svoju novu boju.

Bez obzira na vaš trenutni proračun, unošenje nove boje u vaš dom jednostavno je i definitivno ne mora biti radno intenzivno niti skupo. Slijedite gornje savjete, stavite ih na svoje, kombinirajte dva ili više i s lakoćom raširite neku boju. Koji ćete od ovih savjeta za iskakanje boja prvo isprobati? Podijelite svoje planove uređenja interijera s nama u odjeljku za komentare ispod!

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *