Home / spavaća soba dekor / 10 savjeta za uređenje dječje sobe prije dolaska

10 savjeta za uređenje dječje sobe prije dolaska

Za ovu godinu možda je planiran sretan događaj u vašem domu … Dolazak bebe uvijek je preokret, bilo da je riječ o organizaciji svakodnevnog života kao i o uređenju kuće. Ali to svakako vrijedi! Čak i ako me ta tema ne zanima, nadolazeći dolazak novorođenčadi u tim Homelisty natjerao nas je da izmislimo članak na ovu temu. Jer nema sumnje da budući roditelji imaju mnogo pitanja o rasporedu vrtića!

Danas vam nudimo nekoliko savjeta za uređenje vašeg ugodnog gnijezda uz iskorištavanje prodaje La Redoute. Božji dar za opremanje i uređenje spavaće sobe vašeg budućeg djeteta, uz poštivanje proračuna.

Spremni ste ih otkriti?

1 – Odaberite kabriolet

Kabriolet za bebe La Redoute Interiors 352,45 € 469 €

Kao što mu samo ime govori, kabriolet se postepeno prilagođava potrebama vašeg djeteta. Ide od dječjeg krevetića s rešetkama do kreveta za jednu osobu. Vaše dijete može spavati u krevetiću dok ne napuni 3 godine, prije nego što se preseli u svoj “king size krevet”.

Ovo je ekonomično rješenje, jer vam štedi probleme s kupnjom prvog krevetića prije nego što promijenite krevet kad vaše dijete odraste.

2 – Odlučite se za kombinirani krevet za male prostore

Ovaj se kabriolet krevet sastoji od krevetića i stola za presvlačenje, pretvarajući se u krevet za jednu osobu i klasičnu komodu

Kombinirani dječji krevetić La Redoute Intérieurs 629,72 € 699 €

Nije uvijek moguće imati drugu prostranu spavaću sobu za dolazak bebe. U urbanim sredinama stanovi i kuće nisu nužno veliki. Stoga moramo razmišljati “praktično”.

Često ga preporučujemo na Homelistyju: u malim prostorima razmislite o multifunkcionalnom namještaju. I vrtić nije iznimka od pravila. Mnoge marke nude kombinirani ili višenamjenski namještaj za ovu sobu u kući. To je obično kombinirani krevet u kombinaciji sa stolom za presvlačenje, dva bitna elementa u sobi za novorođenče.

3 – Instalirajte praktični sto za presvlačenje

Jimi La Redoute Interijeri sto za presvlačenje 179,92 € 259 €

Stol za presvlačenje neophodan je u svakodnevnom životu. Ako beba spava u vašoj sobi, možete je instalirati u kupaonici, odlučujući se za model koji će biti pričvršćen na zid. Ako beba već ima svoju sobu, stol za previjanje postaje pravi komad namještaja sam po sebi. To također služi kao spremište.

Svakako odaberite model koji udovoljava svim sigurnosnim standardima. I nikada ne ostavljajte dijete bez nadzora na stolu za previjanje.

4 – razmislite o zajedničkom spavanju

Chicco evolutivna kolijevka za spavanje 179,97 € 324,99 €

Ako ste se odlučili za zajedničko spavanje, važno je odabrati krevet pogodan za sigurnost djeteta. Marke specijalizirane za brigu o djeci, kao što je Chicco, nude kolijevke za spavanje koje se postavljaju u neposrednoj blizini kreveta mladih roditelja.

Ovu tehniku ​​često preferiraju majke koje doje novorođenče ili novorođenčad koja ne mogu sama spavati u svom krevetiću.

5 – Imajte praktično spremište

La Redoute Intérieurs komoda za presvlačenje s 3 ladice 449,63 € 499 €

Namještaj za odlaganje neophodan je u dječjoj sobi. Omogućuju vam spremanje odjeće, ali i pelena, proizvoda itd. … Odaberite namještaj koji se kasnije može koristiti u jednostavnom skladištu. Kao i kod kabrioleta, ovo su ekonomična i održiva rješenja za dugoročno opremanje dječje sobe.

6 – Instalirajte vilinska svjetla

La Redoute Interiors lagani vijenac od teepee 38,26 € 44,99 €

Noćna svjetla i druge naglašene svjetiljke važan su element dječje sobe. Umiruju vaše novorođeno dijete dok spava. Oni su također ukrasni elementi. Za trendovsku dječju sobu, sjetite se žarulja koje mogu zamijeniti noćno svjetlo, zahvaljujući njihovoj mekoj i prigušenoj svjetlosti.

7 – Odaberite prirodnu posteljinu

Dječji madrac P’tit Albatros od bambusa iz prirode 75,93 € 99,90 €

Kao i kod odraslih, i u sobi za dojenče treba pažljivo odabrati posteljinu. Preporuča se što manje koristiti novi namještaj koji može sadržavati određene otrovne tvari poput plastike, ljepila, otapala itd.

Sa strane posteljine, bambus je prirodni materijal koji se često koristi u madracima. Neliječen, nudi istu udobnost kao sintetički madrac.

8 – Optimizirajte bebin san

Dječji klin Babymoov cosydream 49,79 € 59,99 €

Izraz “spavaj kao beba” poprima svoje puno značenje kada promatramo bebu koja mirno spava u svojoj kolijevci. Da biste spriječili prevrtanje djeteta ili ako se odlučite za zajedničko spavanje, razmotrite klin za bebe. Nudi povoljan položaj za spavanje i umiruje vašu novorođenu bebu jer čini da se osjećaju kao u vašem trbuhu.

Ergonomska čahura, kako joj samo ime govori, nudi udoban i prikladan položaj za vaše dijete, u njegovoj kolijevci, kao i u svakodnevnom životu
Ergonomska čahura, kao što joj samo ime govori, nudi udoban i prikladan položaj za vaše dijete, u njegovoj kolijevci, kao i u svakodnevnom životu

Ergonomski crveni dvorac Cocoon 129,59 € 159,99 €

Čahura Crveni dvorac proizvod je koji naširoko preporučuju mlade majke. Može se koristiti u krevetu kao i svakodnevno, na primjer u bassinetu. Ovaj ergonomski jastuk nudi apsolutnu udobnost vašoj novorođenoj bebi.

9 – razmislite o vreći za spavanje

La Redoute Intérieurs vreća za spavanje od pamučne gaze sa zvjezdicama 22,49 € 29,99 €

Vreća za spavanje zamjenjuje posteljinu u kolijevci. Poput posteljine za odrasle, i vreća za spavanje sastavni je dio uređenja spavaće sobe.

Odaberite vreću za spavanje u prozračnom i udobnom materijalu, poput pamučne gaze.

10 – Odaberite proizvode bez spola

Pakiranje od 4 perlice od pamučne gaze La Redoute Intérieurs 22,49 € 29,99 €

To je jedan od trendova posljednjih godina. Nema više ružičaste za djevojčice, a plave za dječake. Zaboravljamo na stereotipe uređenja dječje sobe. To ostavlja još više izbora boja za ukrašavanje! Tako pronalazimo trendovske boje poput senf žute, kaki ili čak neutralne nijanse poput krem, sive …

Odabirom nepolnih proizvoda, kasnije ih možete ponovno koristiti, ako odlučite svojoj djeci pokloniti malog brata ili sestricu. Stoga smo uključeni u pristup održivog razvoja prilikom opremanja dječje sobe, koji je također u trendu.

The

Ovaj vam se sadržaj nudi u partnerstvu s La Redoute. Zamislio ga je i kreirao tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *