Home / spavaća soba dekor / 10 najjednostavnijih načina zarade na putovanjima

10 najjednostavnijih načina zarade na putovanjima

Možemo zaraditi provizije (bez dodatnih troškova za vas) od Amazona i / ili drugih podružnica kada se kvalificirane kupnje obavljaju putem veza na ovom blogu. Potpuno otkrivanje pogledajte ovdje.


Ako vas pogodi ludost i mislite da nemate sredstava za putovanje, razmislite ponovno.

Možda ćete se iznenaditi kad saznate da postoje različiti načini kako ne samo putovati besplatno, već i doći plaćen putovati.

I ne, ne trebate biti Instagram poznat turistički utjecaj da biste to učinili.

Dosad već mislite: “Kako mogu zaraditi novac putujući?” Pa, evo kako.

Nastavite čitati 10 jednostavnih načina zarade novca putujući.

1. Predajte engleski jezik u inozemstvu

Jeste li znali da diljem svijeta postoje programi u kojima se angažiraju građani koji govore engleski kako bi i školsku djecu i odrasle naučili kako govoriti osnovni engleski?

Bez obzira jeste li tečno dvojezični ili znate samo osnove drugog jezika, možete imati priliku putovati svijetom i za to biti plaćeni kroz podučavanje.

Započnite s prijavom na programe poput Međunarodna akademija TEFL, Krenite, i Krenite u inozemstvo. Nikad ne znate kamo vas mogu odvesti jezične vještine!

2. Slobodno putovanje

Jeste li ikad sanjali o tome kako dokumentirati svoja putovanja i za to biti plaćeni? Možda je vrijeme da se bavite slobodnim pisanjem.

Stvorite priče od mnogih odredišta koje ste već posjetili – od općih gradskih vodiča do jedinstvenih profila na manje poznatim mjestima – i prodajte gotov članak u publikaciji.

Što više članaka budete objavili, veća je vjerojatnost da ćete biti angažirani za novinsko putovanje s troškom.

3. Radna viza za odmor

Ako želite provesti značajno vrijeme u inozemstvu u određenoj zemlji, trebat ćete potražiti viza za radni odmor.

Ovo je boravišna dozvola koja putnicima omogućava zapošljavanje u određenoj zemlji koja izdaje vizu kao sredstvo potpore putovanjima.

Većina programa radnih viza za odmor omogućit će vam da živite u zemlji do 12 mjeseci, u kojoj ćete boravak morati nadopuniti bilo kojim zadatkom.

4. Prodajte svoje fotografije

Pretvorite svoju fotografiju za odmor iz hobija u plaću.

Prodajte svoje najbolje fotografije s prethodnih putovanja širom svijeta u razna prodajna mjesta, časopise i internetske publikacije.

Iskoristite prihod od fotografije da financirate svoju sljedeću avanturu i nastavite ovaj ciklus.

Na kraju ćete izgraditi impresivan portfolio radova i možda će vam se ponuditi još više prilika za istraživanje svijeta i dokumentiranje na kameri.

Povezano: Jeste li spremni pretvoriti svoju strast u profit? Pokušaj ovo.

5. Usluge sjedenja kućnih ljubimaca i kuća

Da, možete biti plaćeni za putovanje svijetom samo čuvanjem kuća i krznenih prijatelja!

Pogledajte web lokacije poput TrustedHouseSitters.com i DestinationSitters.com sljedeći put planirate odmor. U zamjenu za brigu o nečijim kućnim ljubimcima dok su izvan grada, dobit ćete besplatno mjesto za boravak u njihovom domu.

To vam predstavlja velik trošak na putovanjima, pa novac možete staviti drugdje – možda ga umjesto toga potrošite na privatni izlet ili aktivnost na odredištu!

Povezano: Kako putovati jeftino i zaraditi do 50 tisuća američkih dolara godišnje kao kućna pomoćnica

6. Najam automobila ili kuće (Airbnb)

Zašto ne zaraditi kod kuće čak i kad letite negdje drugdje po svijetu? Uz opcije najma poput Airbnb i Turo, možete iznajmiti svoj dom i automobil dok vas nema.

Te su web stranice certificirane i imaju povjerenje, tako da ne morate brinuti hoće li netko biti odgovoran za vaše privatno vlasništvo.

Novac koji zaradite od prodaje kuće ili automobila na privremenu upotrebu može vam direktno ući u proračun za putovanja ili se uštedjeti za još jedno putovanje. To je win-win za putnike!

7. Pokrenite Travel Blog / Instagram

Zarađivanje novca putem putovanja može biti jednostavno poput razmjene iskustava na mreži i na društvenim mrežama.

Stvorite user-friendly web stranicu bloga, istražite sitnice i optimizacije pretraživača, proučite što su drugi blogeri učinili da uspiju i pokušajte.

Nemate što izgubiti, a svijet doslovno dobiti!

Oduševit ćete se kad saznate da vam ne treba milijun sljedbenika Instagrama da biste bili plaćeni za društvene medije i blogove, jer mikro utjecaji postaju sve korisnije tržište za tvrtke.

Jednom kada stvorite internetsku prisutnost, moći ćete dobivati ​​novac za partnerstva s brandom, a u budućnosti ćete možda biti pozvani na besplatna putovanja.

8. Odmaralište / rad u ljetnom kampu

Ako ste ikada pomislili: “Želim putovati i zaraditi novac”, rad u odmaralištu ili ljetnom kampu možda će biti fantastična ideja za isprobavanje.

Mnoga odmarališta zaposlit će sezonske radnike za određena “užurbana godišnja doba”.

Za većinu mjesta to uključuje proljeće i ljeto. Dođite do odmarališta i ljetnih kampova na odredištima koja ste zainteresirani za posjet i provjerite zapošljavaju li se za sezonu ili razdoblje koje želite posjetiti.

Više mjesta nego što mislite da će biti otvoreno za rad s posjetiteljima iz cijelog svijeta.

9. Postanite turistički vodič

Gradska mjesta i atrakcije uvijek traže vodiče koji će pokazati turistima i pružiti dragocjeno obrazovanje i zanimljive činjenice o destinaciji.

Iskoristite ovu priliku tako što ćete postati turistički vodič u destinaciji iz snova. Morat ćete provjeriti drugu državu ili grad sa svog segmenta dok istovremeno budete primali platu, a ništa bolje nije od toga.

10. Au Pair

Ako volite djecu toliko koliko volite putovanja, postanite au pair.

Au pair je pomoćnik iz strane države koji radi za obitelj domaćina i živi s njom.

Najvjerojatnije ćete se ponašati kao dadilja i spremačica, ali uz blagodati obojeg i imati slobodno mjesto za život.

Prije nego što pristanete na to, obratite se svojoj potencijalnoj obitelji domaćinu za vaše radno vrijeme i dane odmora.

Mnoge obitelji domaćini rado će vam dati dovoljno vremena za putovanja i zabavu, jer znaju da je to dio zašto ste uopće postali au pair.

Zaključak

Sve u svemu, putovanja mogu biti profitabilna za svakoga tko se potrudi pronaći način.

Od dokumentiranja vaših iskustava kamerom ili na papiru do brige za djecu i iznajmljivanja vašeg doma, postoji mnoštvo mogućnosti koje vam mogu pomoći zaraditi na putovanjima.

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *