Home / spavaća soba dekor / 10 najboljih načina za ostvarivanje dodatnog prihoda kao pjevačica

10 najboljih načina za ostvarivanje dodatnog prihoda kao pjevačica

Ako ste strastveni pjevač, postoje brojni načini kako iskoristiti taj talent za dodatni prihod.

Zahvaljujući tehnologiji, glazba se sada može stvarati, promovirati i prodavati na puno lakši način.

Neke mobilne aplikacije i web stranice pružaju medij za traženje koncerata po gradu, prodaju snimki i samostalno pjevanje.

U ovom ćemo vas članku provesti kroz deset od najučinkovitiji načini kako bi dodatno zarađivao pjevački.

10 ideja kako zaraditi novac kao pjevač

1. Web stranice za slobodne pjevače

Više web stranica pruža mogućnosti slobodnim pjevačima.

To je sjajan način da posudite svoj glas raznim reklamama, džinglovima ili nekom glazbenom albumu.

Neke su web stranice namijenjene slobodnjacima iz različitih područja, dok su neke usmjerene samo na pjevače i glazbenike.

Nekoliko web stranica može povezati slobodne pjevače s producentima koji trebaju pjevače za svoje pjesme i glazbene albume. Možete zaraditi dobar iznos dodatnog novca prijavom na web stranice za slobodne pjevače i glazbenike.

Evo nekoliko popularnih web stranica:

2. Budite pjevač sesije

Sesijski pjevač je onaj koga kompozitori glazbe ili autori pjesama angažiraju da im otpjeva pjesmu.

Možete dobiti priliku pjevati kao glavni ili u refrenu.

Jinglovi, demonstracije, reklame i referentne pjesme također mogu biti dobre opcije za posudbu glasa kao pjevač sesije.

Ako smatrate održivom opciju da postanete pjevač sesije, možete pronaći posao od lokalne produkcijske kuće, glazbeni studiji, mrežni glazbeni forumiili kontaktirajte druge pjevače u mreži.

3. Nastupajte na svirkama

Nastupi uživo mogu biti izuzetno isplativi za pjevače. Iako je internet dijeljenje vašeg talenta učinio lakšim nego ikad, ljubitelji glazbe i dalje vole slušati omiljenog izvođača u emisiji ili svirci.

Biti dio koncerata također vam može pomoći da izgradite publiku. Publika uživo je lojalnija u odnosu na internetsku publiku jer plaća gledanje vašeg nastupa.

Jednom kad imate lojalnu publiku, zarađivati ​​kao pjevač može biti vrlo lako izvodeći koncerte po cijelom gradu.

Svirke su uobičajene u klubovi, kafići i kulturna događanja u raznim uredima. Stoga, ako znate prava mjesta za traženje, pronalaženje koncerta na kojem možete nastupiti može biti lako.

Stupanje u kontakt s lokalnim glazbenim grupama ili nekim upraviteljima klubova može vam pomoći da zaradite nastup na koncertu za plaćeni nastup. Internet je također olakšao pretraživanje.

Postoje razne web stranice i platforme na kojima se može rezervirati za svirke. Korporativni događaji često traže pjevače na takvim web mjestima.

4. Surađujte s bendovima

Mnogi vremenski bendovi trebaju zamjenu za glavnog pjevača ili neki pozadinski glas. To može biti dobra prilika da se popunite kao pjevač i zaradite nekoliko dodatnih dolara. Zahtjev je obično privremen, pa ne morate se dugoročno obvezati. Nastup s bendovima može vam pružiti veću izloženost i razviti vašu mrežu lokalnih bendova.

5. Pjevajte u crkvi

Pjevači su potrebni u crkvama da bi bili dio zbora ili nastupali u nekim posebnim događanjima. Ako ponudite nastup u crkvi, možete zaraditi određenu naknadu od crkvenih vlasti. Također biste mogli dobiti šanse da se pridružite zboru kao stalno plaćeni pjevač.

6. Stvorite vlastitu glazbu

Izvorne skladbe uvijek su hit među publikom koja voli glazbu. To je zapravo uobičajeni način zarade od glazbe. Ako možete sastaviti i otpjevati svoju pjesmu, novac možete zaraditi prodajom na raznim mrežnim platformama. Glazbu možete objaviti na više platformi da biste dodatno zaradili.

7. Držite lekcije iz glazbe

Jedan od najboljih načina da zaradite novac od svog talenta je dijeljenje s drugima. Podučavanje glazbe i vokala drugima može vam pomoći da svoje znanje iz glazbe podijelite s ljudima koji su zainteresirani. To ne samo da pomaže drugima da uče već i proširuje vaše znanje. Ako dobro uspijete obaviti posao, broj zainteresiranih kandidata povećat će se, donoseći vam više novca.

Da biste dosegnuli veći broj ljudi, možete učitati vokalni tečaj na popularne web stranice poput Udemyja. Izrada e-knjiga o glazbi ili stvaranje glazbenih lekcija za preuzimanje također su izvrsne ideje.

8. Stvorite svoj Youtube kanal

Youtube je vrhunska platforma na kojoj se mogu povezati i tvorci i ljubitelji glazbe.

Stvaranje kanala neće vas koštati novca. Sve što trebate je prenijeti zanimljive video zapise sa svojim pjevanjem ili nastupima uživo. Unovčavanje kanala može vam pomoći zaraditi novac za preglede koje dobijete na svakom videozapisu.

Mnogi mladi umjetnici postali su popularni kroz takve Youtube glazbene spotove. Suradnja s drugim pjevačima na Youtubeu također će proširiti vašu bazu publike na mreži.

Povezano: 7 sigurnih načina za dodatno zarađivanje tijekom pandemije

9. Prenesite glazbene videozapise na društvene mreže

Ljudi svih dobnih skupina vrlo su aktivni na društvenim mrežama pa prepoznavanje pjevača može biti jednostavno kao objavljivanje videozapisa. Također možete ići uživo na platformama društvenih mreža i povezati se sa svim svojim sljedbenicima i prijateljima.

Možete početi primati plaće nakon što vaši postovi steknu dovoljno pažnje. Možda čak i dobijete primijetio neki glazbeni producent ili skladatelj.

10. Tržišni vokalni uzorci

Skladatelji glazbe često trebaju uzorke glasa za svoje ploče ili glazbene albume.

Vokalni uzorci su glazbena djela koja se lako mogu prilagoditi potrebama producenta ili skladatelja.

Proizvedite takve uzorke i prodajte ih kako biste stekli dodatni novac.

Zaključak

Pjevanjem zaraditi nekoliko dodatnih dolara sada je lako s toliko mogućnosti. Novac se može vrlo razlikovati od jedne do druge opcije.

Morate napraviti pametan izbor na temelju potrebe za dodatnim novcem. Također, uzmite u obzir razinu natjecanja na putu koji ste odabrali kako biste olakšali stvari.

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *