Home / spavaća soba dekor / 10 MADE.COM stolica za dizajnerski ukras

10 MADE.COM stolica za dizajnerski ukras

Stolice su dio osnovnog namještaja u rasporedu vašeg doma. Mogu se naći oko stola za blagovanje, kao i u uredskom prostoru. Ako tražite nove stolice za svoj dom, ovaj će vam članak pomoći.

  • Minimalistički, retro ili skandinavski stilovi su u trendu
  • Usredotočite se na udobnost sa svime, bez žrtvovanja stila
  • Stolice odaberite prema stolu za blagovanje i raspoloživom prostoru

OTKRIJTE NEKRETNINU STOLICA MADE.COM

Dobar plan : do zaključno s 29. lipnjem 2021. dostava je besplatna bez minimalne kupnje na MADE.COM.

1 – Veljkaste stolice za stvaranje retro ukrasa u blagovaonici

Komplet od 2 Swinton stolice od voda 209 €

KUPITI

Vetrovka je trend posljednjih godina. Ažuriran je u retro stilu nadahnutom namještajem iz 50-ih i Art Decoom. Ras, vrlo se lako čisti i stoga se može koristiti u blagovaonici.

2 – Sintetičke stolice od ovčje kože za dodavanje čahure vašem interijeru

Stolica od sintetičke ovčje kože Swinton 149 €

KUPITI

Ako provodite puno vremena za stolom, potrebno je odlučiti se za udobne stolice. S premazom za čahuru poput sintetičke ovčje kože, nećete htjeti napustiti stol. Jednostavnim usisavačem možete održavati i čistiti vaše stolice nakon svakog obroka.

3 – Skandinavske stolice za uređenje vaše blagovaonice u bezvremenskom stilu

Komplet od 2 bijele skandinavske Deon stolice 119 €

KUPITI

Za desetak godina ili više, skandinavski se ukras etablirao kao bezvremenski stil. Njegov prilično klasičan i minimalistički stil omogućuje vam lako povezivanje s ukrasnim trendovima. Odlučujući se za skandinavske stolice za svoju blagovaonicu, sigurno ćete ih čuvati dugi niz godina, a ukras sobe mijenjajte po želji.

4 – Stolice s naslonima za ruke daju šik stil vašoj blagovaonici

Erdee fotelja od tkanine 229 €

KUPITI

Možda ste to primijetili u elegantnim ili gurmanskim restoranima: stolice često imaju naslone za ruke. Ovaj stil fotelje doista nudi neporecivu udobnost, dok ima šik i dizajnerski izgled.

Ako se želite odlučiti za ovakav tip stolice, potrebno je imati veliki stol i dovoljno prostora oko njega. Doista, stolica s naslonima za ruke šira je od klasične stolice.

5 – Zakrivljena stolica koja će imati dizajnersku fotelju u vašoj dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi

Stolica Revy petlja 279 €

KUPITI

Zaobljene fotelje vrlo su trendi ove sezone. Donose dizajner i retro dodir u vašu dnevnu sobu. Minimalistički modeli mogu se koristiti kao stolica oko blagovaonskog stola, pod uvjetom da ima dovoljno prostora u blagovaonici.

6 – Bistro stolice za stvaranje prijateljske atmosfere za stolom

Stolica od ratana od rutana i petlje 179 €

KUPITI

Tipično se nalaze na pariškim terasama. Bistro stolice prepoznatljive su zahvaljujući svom sjedištu od ratana ili pletera. Njihov retro stil pridonosi tome da postanu ugodna sjedala.

MADE.COM ovdje nudi ponovno posjećenu verziju, sa naslonom od tkanine u obliku petlje. Veliki zaobljeni naslon pruža vam potporu koja vam je potrebna za dobro sjedenje za stolom.

7 – Drvene stolice za uređenje blagovaonice u minimalističkom stilu

Komplet od 2 drvene stolice Tacoma 379 €

KUPITI

Odlučite se za tamno ili svijetlo drvo za vaše minimalističke stolice u skandinavskom stilu. Bezvremenski se prilagođavaju svim stilovima ukrašavanja.

Zakrivljeni naslon i široko sjedalo stolica pružaju neusporedivu udobnost. Možete dodati jastuke za stolice kako biste ih učinili još ugodnijima i dodati trendovski dodir vašem blagovaonici.

8 – Udobna stolica za udobno sjedenje za vašim stolom

Uredska stolica od tkanine Revy petlja 299 €

KUPITI

Stolice su najčešće povezane sa stolom za blagovanje. Međutim, one su korisne i u uređenju uredskog prostora. Uglavnom zauzimaju manje prostora od uredske stolice. Međutim, pripazite da ne zanemarite njihovu udobnost. Sjedalo treba podupirati naslon. Visina bi trebala biti u skladu s visinom vašeg stola. Zaista ćete tamo provesti sate; bila bi šteta ne biti pravilno instaliran!

9 – Barska stolica za sjedenje na visokom stolu

Barska stolica od hrasta Tacoma 279 €

KUPITI

U malim stanovima ili onima s otvorenom kuhinjom uobičajeno je da barovi i visoki stolovi zamijene tradicionalni stol za blagovanje. Oni zauzimaju manje prostora na zemlji. Stoga je potrebno imati odgovarajuća sjedala za ugodno ugrađen obrok. Preporučujemo da se odlučite za modele sa naslonom. Bit će im ugodnije od jednostavne stolice.

10 – Stolna klupa za zamjenu nekoliko stolica oko obiteljskog stola

Adams stolna klupa 199 €

KUPITI

Što ako bismo se umjesto gomilanja stolica oko blagovaonskog stola odlučili za stolnu klupu? Odaberite model posebno dizajniran za blagovaonicu. Poput stolice, njegovo je sjedalo udobno i na pravoj visini, tako da se mladi i stari mogu okupiti oko dobrog obroka.

MADE.COM""

Ovaj vam se sadržaj nudi u partnerstvu s MADE.COM. Zamislio ga je i kreirao tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom.

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *