Home / spavaća soba dekor / 10 kreativnih savjeta i ideja za vaš kuhinjski zid

10 kreativnih savjeta i ideja za vaš kuhinjski zid

Možemo zaraditi provizije (bez dodatnih troškova za vas) od Amazona i / ili drugih podružnica kada se kvalificirane kupnje obavljaju putem veza na ovom blogu. Potpuno otkrivanje pogledajte ovdje.


Kuhinja je srce doma. Ispravno je učiniti ga što ugodnijim, privlačnijim i svrhovitijim.

Nije dovoljno staviti u nju lijep pribor za kuhanje, predmete i zalihe.

Zid kuhinje također bi trebao izgledati dobro i primjereno vašim interijerima. Uz ovo, imati najbolje zidne ideje za vašu kuhinju pomoći će vam stvoriti savršeno područje za kuhanje i pripremu hrane koje će voljeti ne samo vaša obitelj već i ljudi koji dođu u posjet vašem domu.

Evo nekoliko jednostavnih i kreativnih ideja za poboljšanje ukrasa vašeg kuhinjskog zida.

1. Odaberite pravu boju

Pripremate se za bojanje interijera vašeg doma zahtijeva odabir prave vrste i boje.

Kuhinja će izgledati dosadno i bljutavo bez boja. Ali morate odabrati boju koja će otkriti ljepotu vaših ormarića i posuđa.

Također bi trebao izgledati uredno i ne previše snagom. Kao što kažu, neutralci nikad ne pogriješe. Pravilnim odabirom boje i boje istaknut će cijelu kuhinju, a ne samo zidove.

2. Prikaži uokvirenu umjetnost

Umjetnine, slike ili crteži uvijek će učiniti čuda na kuhinjskom zidu, posebno ako su povezani s hranom ili kuhanjem. Objesite nekoliko uokvirenih djela na zid kako biste dodali privlačnost i privlačnost.

3. Nabirajte sobne biljke

Vaše zelene i ljupke sobne biljke mogu dodati život i energiju vašoj kuhinji. Postavite malo biljnog nosača uz zid kako bi zelje djelovalo kao ukras. Možete imati biljke poput bilja, limuna, pa čak i sukulenata. Vaš stalak za biljke može se postaviti na zid ili u stand-up stilu.

4. Dodajte drvene fotografije citata

Drveni citati ili izreke mogu vaš zid kuhinje učiniti ugodnim, elegantnim i domaćim. Postoje citati o obitelji, kuhinji ili hrani koji će savršeno odgovarati vašem kuhinjskom zidu. To će donijeti privlačnost zidu vaše kuhinje.

5. Koristite temu

Tema vam može pomoći da lako odaberete naglaske i dekore koje ćete koristiti na zidu kuhinje. Ako se bavite pečenjem, tada možete odabrati zidne dekore povezane s tim poput slike za torte, dekorne deserte i druge. Možete koristiti druge teme poput povrća, vrtova ili šarenih obrisa.

6. Izložba s otvorenim policama

Možda ćete imati svoje ormariće za lagano pohranjivanje, ali otvaranje izloženih polica dodati će više naglaska zidu vaše kuhinje. Na policama možete izložiti svoju kolekciju keramičkih tanjura ili starinskih zdjela ili bilo čega što će vašoj kuhinji dodati boju i život.

7. Pokušajte s kontrastnim bojama

Za prostrane kuhinje kontrast boja dobro će poslužiti za isticanje prostora i sobe. Na ormarima možete upotrijebiti kontrastne boje boja na zidovima.

8. Dodajte privlačne pločice

Možete odabrati privlačne kuhinjske pločice za vaše zidove, posebno područje u blizini sudopera. To će privući pozornost i dugoročno sakriti mrlje.

9. Prilagodite ga fotografijama

Ako svoj kuhinjski zid želite učiniti personaliziranijim, možete uokviriti i prikazati fotografije svoje djece ili obitelji. Možete imati i fotografije svojih prehrambenih proizvoda ako želite pokazati svoj talent u kuhanju. Stavljanjem ovih osobnih fotografija na zid kuhinje dodat ćete više srca tom području.

10. Isprobajte dizajnirani zid

Ako vam dosadi kuhinjski zid u običnoj boji, tada možete imati dizajnirani zid. Slikarski radovi s dizajnom umanjit će vaše potrebe za zidnim dekorima i naglascima. Zidni slikari imaju gotove dizajne koje mogu koristiti na vašem zidu.

Zaključak

Izgled kuhinje prenijet će osobnost i kuharske navike vlasnika kuće. Tada je važno osigurati da ovo područje vašeg doma izgleda dobro, čisto i ugodno. Ako vaš kuhinjski zid izgleda atraktivno i prikladno, vaša kuhinja može biti savršena za vaš dom. Ali uvijek zapamtite da kuhinja sjajnog izgleda ne završava divnim zidovima i dekorima. Također bi trebao biti dobro organiziran, higijenski i čist. Držite podalje sve što može sažeti nered, prljavštinu i klice. Uredna i uredna kuhinja može vašem domu dodati privlačnost i ugodnost. Također će osigurati da priprema i kuhanje obroka za vašu obitelj budu higijenski i sigurni.


o autoru

Michelle je ponosna samohrana mama s dvoje djece. Ona je slobodna spisateljica koja voli pisati članke o uređenju doma i idejama za dom.

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *