Home / kućni dekor / 10 elemenata dizajna koji nikada neće izaći iz mode

10 elemenata dizajna koji nikada neće izaći iz mode

Kako si proveo vikend?! Emmett i ja smo većinu naših proveli radeći vani. Bilo je fantastično preusmjeriti fokus na vanjski dio našeg doma za vikend. Naš novi krov a proljetno nas je vrijeme svrbilo raditi vani. Osim toga, u posljednje vrijeme zaista razmišljam o onome što klasificiram kao „bezvremensko“ što se tiče dekora, jer odabirem novu robu za naša trgovina. Uvijek se trudim potražiti stvari imajući na umu dugovječnost i kvalitetu. Svejedno, ovo me dovelo do zabavne ideje za blog post … elementi dizajna i materijali za koje smatram da su klasični. Očito je da je kontekst i upotreba sve, ali većinom je ovaj popis od 10 dizajnerskih elemenata ispunjen “sigurnim okladama” za koje sam uvjeren da ćemo ih voljeti godinama koje nikada neće izaći iz mode. Kliknite da biste vidjeli koji su predmeti i materijali izrezani!

# 1 // Mramor

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Od pločica do stolova i ploča do dekora, mramor je jedan od onih materijala koji je popularan stoljećima i ostat će bezvremenski klasik. Uvijek gravitiram svemu mramoru i prirodnom kamenu. Osjećam da su bilo koja boja ili vrsta sigurni ispred, carrare, bijelog mramora itd. To je osnovna stvar koju ću zauvijek koristiti u našem domu!


# 2 // Prirodni sagovi

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Prirodni sagovi još su jedan izvrstan izbor ako tražite površinski sag koji će izdržati vremensku probu. Materijali poput sisala i jute klasični su i sigurno će proći test dugovječnosti. Izvrsne su za izdržljivost, promet, a također su izvrsne i za slojeve uz vintage tepihe (još jedan bezvremenski dekor). Pogledajte ovaj pregled mojih omiljenih prostirki s neutralnog područja, ako ste ga propustili! Puno je lijepih opcija.


# 3 // Klasični drveni namještaj

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Klasični drveni namještaj s tradicionalnim ili pojednostavljenim linijama još je jedan element dizajna za koji smatram da ima veliku izdržljivost – pogotovo ako odaberete lijepi srednji, bogati drveni ton (ne previše svijetlo i ne previše tamno). Isto se osjećam i prema podovima od tvrdog drva!


# 4 // Bijela posteljina

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Bijela posteljina još je jedan funkcionalni element dekora na koji se jako oslanjam u našim domovima, posebno u prostorima za goste. Svježa i čista bijela posteljina uvijek je bezvremenski način odijevanja kreveta koji se lako može slojiti teksturom, bojom ili uzorkom kako bi se unijela osobnost. Po meni je to najsvestranija, bezvremenska opcija za krevet. Uskoro ću morati podijeliti pregled! Prošlo je neko vrijeme i mnogi od vas zatražili su vodiče za izradu kreveta. Na kalendaru je!


# 5 // Plavo-bijeli porculan

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Od staklenki s đumbirom do lampi i pločica, plavo-bijeli porculan kombinacija je i uzorak koji ću uvijek voljeti. Malo se ide daleko od izrade dizajna, a to je još jedan komad dekora koji neprestano štedim.


# 6 // Bijela jela

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Već sam to rekao i ponovit ću – bijela jela čine da sva hrana izgleda dobro! Ako ulažete u set ili darujete posuđe, bijela je uvijek put. Lako ih se nanosi slojem, pružaju lijep bezvremenski izgled i uistinu su najsvestraniji kad je u pitanju postavljanje stola. U ovom postu možete vidjeti sva bijela jela koja posjedujem!


# 7 // Pozlaćeni okviri

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Pozlaćeni okviri su još jedan bezvremenski favorit koji sam morao dodati na popis. Od umjetničkih djela do zrcala, ukrašeni pozlaćeni okvir čini mi se vrlo klasičnim. To su uvijek oni koje sam na kraju držao tijekom godina! Darovao sam svoj pošten dio modernih okvira, ali pozlaćenih od kojih se odbijam odvojiti jer dobro rade s bilo kojom vrstom umjetnosti.


# 8 // Terakota

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Prošli sam tjedan razgovarao o terakoti i podijelio pregled svojih omiljenih žardinjera, ali doista smatram da je terakota jedan od tih materijala (poput mramora) koji se osjeća krajnje bezvremeno. Od pločica do žardinjera, terakota tako lijepo stari i patine!


# 9 // Klasično stakleno posuđe

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Kad kupujem berbu, uvijek završim u prolazu od staklenog posuđa. Od čaša za koktele i dekantera do svakodnevnih čaša za vodu i vino, bezvremenska staklena posuđa za mene je nužna. Radije bih rano uložio u lijep lijep set jer znam da će izdržati test vremena! Većina mog redovitog staklenog posuđa povezana je u ovom postu, a ovdje možete zaviriti u moj barware.


# 10 // Vintage prostirke

10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com Svi znate kako se osjećam prema vintage prostirkama. Ha! Ne trebam trideset sedmi put ispovijedati ljubav prema njima. Mislim da se svi možemo složiti da se osjećaju klasično. Izuzetno su izdržljivi, lijepo blijede i zaista dodaju karakter domu.

Volio bih čuti vaše misli! Koje biste još stavke dodali na ovaj popis? Osjećam da bih mogao dodati puno više, ali zbog vremena i kratkog posta na blogu, ovih 10 osjećalo se kao očite, nevjerojatne mogućnosti. Nadam se da je vaš tjedan dobro počeo! Ovdje će biti zauzeto, ali radujem se tome.

Mogli biste i voljeti

 • 5 elemenata dizajna koje bih volio vidjeti više - roomfortuesday.com

  U posljednje vrijeme osjećam se vrlo nadahnuto s unutarnje strane i želio bih podijeliti neke stvari koje su me jako oduševile! Kliknite da biste pročitali o 5 elemenata dizajna …

 • Bezvremeno u odnosu na trendove: Odabir najboljih završnih dijelova i namještaja za vaš dom - roomfortuesday.com

  Kad sam napisao post o dizajniranju kohezivnog doma koji teče, natjerao me na razmišljanje o drugoj temi o kojoj me često pitaju: kada biste trebali slijediti trend …

 • Kako pločice podzemne željeznice izgledati klasično i ne osnovno - roomfortuesday.com

  Razgovarajmo o pločicama, prijatelji … svi i njihova majka, brat, poštar itd. (Shvaćate) koristi pločice metroa. Posljednjih šest ili sedam godina ovaj je klasični materijal uhvatio …

 • August Moodboard - Sve stvari od mesinga: roomfortuesday.com

  Baš kad se kolovoz bliži kraju, uguram mjesečnu tablu raspoloženja i sve dekorne nalaze za kojima priželjkujem u posljednje vrijeme. Ova je moodboard malo …

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *