Home / spavaća soba dekor / 10 dizajnerskih modela uočeno na MADE.COM

10 dizajnerskih modela uočeno na MADE.COM

Metal, pletenina, keramika … Saksija je pravo ukrasno bogatstvo kako u zatvorenom tako i na otvorenom. To sublimira vaše biljke dok ukrašavate različite prostorije kuće.

Godinama su zelene biljke postale vrlo trendovske. Bez obzira imate li eksterijer ili ne, to je način da ozelenete svoj svakodnevni život. Zahvaljujući našem izboru dizajnerskih žardinjera na MADE.COM, otvorite prostor za originalnost u svom dekoru!

1 – XXL sadilica od ratana za boho dekor

Tkana sadilica Hadid 119 €

KUPITI

Prirodni materijali poput ratana ili pletera posebno su cijenjeni za isticanje biljaka poput kaktusa, fikusa, fikusa … Ukratko, velikih biljaka koje se često mogu naći u boho ukrasu.

2 – Visoka biljna posuda za one s mačkom

Veliki pravokutni držač biljke u zlatnom metalu Elef 109 €

KUPITI

Vlasnici mačaka to dobro znaju: biljke im rijetko pružaju otpor. Štoviše, neke su otrovne za male mačke! Ako i dalje želite ozeleniti svoj interijer, odaberite visoke, stojeće ili viseće žardinjere.

3 – Sadilice sa apstraktnim uzorcima za umjetnički dodir

Komplet od 2 sadilice Isola s uzorkom 79 €

KUPITI

Ovo je jedan od trendova dekora posljednjih godina: umjetnička inspiracija. Nalazi se i na zidnim ukrasima, tekstilu kao i na biljnom polju. Sadilice i druge umjetne vaze dodaju notu originalnosti vašem interijeru, sa ili bez biljaka s drugih mjesta. Neki su proizvodi doista dovoljni sami za sebe.

4 – Sadilice od terakote za minimalistički interijer

Komplet od 2 žardinjere za žitarice od gorčice Marcie 49 €

KUPITI

Bilo da su šarene ili u mineralnoj sjeni, žardinjere od terakote imaju minimalističke linije zbog kojih su dobre bezvremenske. Mogu se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom.

5 – Terezo sadilice za šareni eksterijer

Partija od 2 držača lonaca Hakuun terazzo 89 €

KUPITI

Glavni vodeći materijal iz 80-ih, teraco se zadnjih godina jako vratio. Ovaj čvrsti materijal sastoji se od kamenih krhotina u boji. Ako želite dodati malo boje svojoj vanjštini bez pretjerivanja, ovo je sjajno.

6 – Sadilice s printom na točkice za neobičan dekor

Komplet od 2 posude za sadnju kamena Mano 89 €

KUPITI

U dnevnoj sobi ili hodniku dodajte malo hirovitosti svojim biljkama odabirom originalne tiskane saksije. Uzorci poput točkica, pruga ili čak provjera bezvremenski su grafički uzorci. Odaberite klasične boje za dizajnerski dodir.

7 – Sadilice za urbani duh džungle

Komplet od 2 zemljane sadilice Poseidon 49 €

KUPITI

Za potpuni izgled urbane džungle u vašem stanu odaberite originalne žardinjere koje dovode do izražaja prirodu. Posebno se preporučuju motivi lišća ili cvijeta. Tropske boje također ističu vaše zelene biljke.

8 – Sadilice od terakote za zanatski interijer

Komplet od 2 sadilice od terakote s tanjurićem Bosca 49 €

KUPITI

Dekorativni predmeti nadahnuti rukotvorinama vrlo su trendi već nekoliko sezona. I sadilice nisu iznimka, posebno modeli od terakote. Odaberite modele u terakoti, s malo detalja koji će ostati u autentičnom zanatskom duhu.

9 – Sadilice ratana i trske za vintage dodir

Set za sadnju Matan ratana od 2 109 eura

KUPITI

Predmeti i namještaj nadahnuti 70-ima vrlo su trendi. Mješavina ratana i trske posebno. U zatvorenom i na otvorenom, može se zloupotrijebiti za stvaranje starinskog dekora! Ratan, poput svih prirodnih vlakana, posebno ističe zelene ili cvjetnice.

10 – Zlatne mesingane sadilice za Art Deco dodir

Komplet od 2 sadilice zlatnog mesinga Ankita 69 €

KUPITI

Zlatna mjed jedan je od onih materijala koji su postali osnova na polju ukrašavanja. U zatvorenom, sadilice od zlatnog mesinga dodaju suvremeni i svjetleći dodir vašem dekoru. Vani je savršen za dodavanje originalnog i trendovskog dodira vašem balkonu.

Naš savjet za odabir pravih sadilica

Dizajn saksije igra važnu ulogu prilikom odabira. Ali postoje i drugi kriteriji koje treba uzeti u obzir kako bi vam biljke bile zahvalne!

  • Ostavite razmak od oko 3 cm između posude i saksije
  • Lonac za biljke mora biti najmanje 3 puta širi od podnožja biljke
  • Stajaća voda može oslabiti prirodna vlakna
  • Na otvorenom favoriziramo otporne materijale kao što su teraco, beton, terakota …

Biljna polica, komad namještaja koji ljubitelji biljaka razgrabljuju

Stalak za agota ratana i drvo 149 €

KUPITI

Svi ljubitelji biljaka reći će vam: ponekad nedostaje prostora za njihovu ugradnju u vaš interijer! Redovito se susrećem s tim svaki put kad želim kupiti novu biljku … Rješenje je, ako imate prostora u svojoj dnevnoj sobi, polica s biljkama! Na nekoliko razina, u drvu ili metalu, u tren oka možete stvoriti svoju urbanu džunglu. Dobra ideja je i da ga instalirate na svoj balkon ili terasu kako biste ga vrlo lako posadili.

MADE.COM""

Ovaj vam se sadržaj nudi u partnerstvu s MADE.COM. Zamislio ga je i stvorio tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom.

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *