Home / uređenje dnevnog boravka / 1 stavka Više načina: Bijela košulja na gumbe

1 stavka Više načina: Bijela košulja na gumbe

Dobar bijeli gumb na gumbu glavni je element garderobe za bilo koje godišnje doba, ali smatram da je to posebno svestran komad ljeti (posebno kada ste trudni). Iskreno mislim da do sada nisam shvaćao koliko je bijeli gumb bio svestran. Da, svi kažu da ga imate u svom ormaru, ali ja im nikad nisam gravitirao. Uvijek su se činili pomalo ukočeni i vrlo primjereni poslu. Pa, to se službeno promijenilo i tako sam uzbuđena što ću ovog ljeta prigrliti bijeli gumb. Zaokružio sam 5 načina na koje ga stiliziram za ljeto:


Prvo pravilo kada je riječ o bijelom gumbu prema dolje, pronađite ono svestrano, udobno i preveliko. Želite da izgleda bez napora, ali ne i traljavo. Ovaj AYR Duboki kraj Oxford je tako povišeni klasik. Volim da je 100% pamuk, savršeno prevelik i ima jedan veliki džep. Pronalaženje odgovarajuće košulje promijenit će vaše mišljenje o gumbu dolje. Ovaj je ugrađen, ali prevelik. Dobro djeluje samostalno, slojevito i kao pokriće. Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali tu sam zbog gumba dolje i kratkog izgleda bajkera … ne samo da je ugodan i praktičan za moj trudnički trbuh, već je zapravo šik. Doista dovodi tu sportsku, sportsku atmosferu na višu razinu.

ASOS rov petite 00 (stari – slično ovdje), AYR košulja xs, AGOLDE kratke hlače 24, Tretorn tenisice 5, torba Kayu (stara- slično ovdje), Sunčane naočale Anine Bing (stare – slično ovdje)

About admin

Check Also

Uređivanje vikenda: prodaja + krađe

Ovaj nadolazeći tjedan započinje Nordstromova godišnjica rasprodaje koji ću detaljno pokrivati ​​od ponedjeljka i zasigurno …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *